Vlečka
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: Vlečka
Ahoj, nechci prudit ale ty fotky po rozkliknuti sou stale male a neni z toho nic videt
muj strejc ma podobnej valnik akorat zelezny sajtny ale myslim ze podvozek a ty mala siroka kola sou stejna
muj strejc ma podobnej valnik akorat zelezny sajtny ale myslim ze podvozek a ty mala siroka kola sou stejna
na tomto linku by maly byt lepšie vidiet tie fotky http://nakladni-uzitkove-vozy.hyperinze ... /#.UydE-fl
já taky nechci prudit ale to asi 7 tuna není.Moýná ty kola jsou z ní.
ty jsi znalec,já se nehádám,tak máš asi pravdu,ale ruku do ohně bych za to nedal.
Znalec nejsem ale koupil jsem je na petku a bral jsem ze šest dir bude sedet no nesedelo
zetor a liaz navzdy
Tomuhle je dost podobný...
http://nakladni-uzitkove-vozy.hyperinze ... ymRjvl5OQc
http://nakladni-uzitkove-vozy.hyperinze ... ymRjvl5OQc
Zetor 6718 DEEP RED
Kdysi jsem o tom nějaké informace sháněl a uložil i nějaké obrázky. Řekl bych, že je to 3,5t polská, akorát jiná šířka disků a kol.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
čo viem od známeho čo ju mal tak s tímy širokími kolami bola 7 tona a tvrdí že bola rumunska
Dvordy: Dakujem za foto moc mi pomohou vešte zohnat foto z vyklopenou korbou a je to uplne super
-
Pěkné,jen ještě vědět přesný typ a označení :-(
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
Mám doma robenú sklopku 3s a tiež tam mám nápravu údajne z nejakej rumunskej štvorkolky. Disky majú oproti klasickým diskom dosť veľké diery a matky na šróby sú tiež nejaké atypicke až na 36 ku alebo38 ku kľúč. Klasické 6 dierove disky majú rozteč 6x205 a tieto rumunské majú rozteč 6x195 a nedajú sa nikde zohnať. Gumy by mali byt 400-15,5. Strelila mi guma na vlečke keď som mal naložených 6 ton a pokrivil som disk. Zháňal som všade ale nie a nie zohnať. Škoda že si nenapísal tak dva mesiace dozadu. Bol by som nejaký ten disk od teba kúpil.alesmacat píše:Znalec nejsem ale koupil jsem je na petku a bral jsem ze šest dir bude sedet no nesedelo
- vasek775
mel jsem ji uveze 11t ma jeden pist na sklapení korba je pekne udelana sama vystuha pneu je siroke 400 vysku uz si nepamatuji velikost 15 disky mají 5 šroubu na 41klic rozmer korby je 4x2,6
Mám Zetor 6211,6718 ,nakladač Mikrus, vlek 8tuna,Fabia 1,2tsi a ted Oktavia III DSG kolka gladiator X450L a dalsi bordel co překáží u baráku