Identifikace traktorové vlečky
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Identifikace traktorové vlečky
Zdar lidi. Nevíte někdo prosím označení tohoto vleku? Korba má rozměr 2x4,5 m. Dva hydraulické dvoupístové hevery Momentálně to je na 8,5-15 kolech, ale původně to bylo na 10,5-16. Otázkou je jestli 16-ky kola jsou origo, protože na nápravnici byly přivařeny takové cca 8cm nástavce a spíš mi to připadalo jako dobastlené a nikde jinde jsem to neviděl.
Na netu jsem se dočetl že v techničáku mohly být zapsány i oboje kola.
Potřebuji buď koupit něco obdobného s papírama, popřípadě papíry na tento vlek. Už mám něco rozjednané, ale nejsem si jistý označením. Podle mě je to BSS 53, nosnost 5t.
Předem dík za info.
Na netu jsem se dočetl že v techničáku mohly být zapsány i oboje kola.
Potřebuji buď koupit něco obdobného s papírama, popřípadě papíry na tento vlek. Už mám něco rozjednané, ale nejsem si jistý označením. Podle mě je to BSS 53, nosnost 5t.
Předem dík za info.
Re: Identifikace traktorové vlečky
ty dvoje kola urcite ja tam mam psany oboje plus poznamka o zmenene vysce vleku ,pak jeste hydraulika i vzduch sklapeni,a moznost velkoobjemovou nastavbu ,plus zaves na druhej vlek ,takova vsehochut takze do toho schovam ruzne vleky
zetor a liaz navzdy
Přesně tohle je i v tom techničáku co jsem sehnal. Sedí rozměry korby, kola i závěs pro druhý vlek.
Tak snad i typ bude shodný.
Podle foto máš stejný vlek?
-
Je to sklápěcí přívěz BSS P53S, nosnost 5tun
Zdravim omlouvám,že se přimotávám do téhle diskuze,ale nechtěl jsem zakládat další vlákmo.
Prošel spoustu diskuzi tady i fotek na internetu ale pořád nemohu najít odpověd na jednu věc.
Otázka zní jestli neznáte typové označení vleku ktété sem vkládám.
Info o vleku:
Třístránná sklápěčka ( na boky plus do zadu)
Pneu 10,50-16
Ložna plocha cca déllka 441cm x šíře 214cm
Vnejší rozměry cca délka 365cm
Díky za info
http://truhlarstviburian.rajce.idnes.cz/vlek/
Prošel spoustu diskuzi tady i fotek na internetu ale pořád nemohu najít odpověd na jednu věc.
Otázka zní jestli neznáte typové označení vleku ktété sem vkládám.
Info o vleku:
Třístránná sklápěčka ( na boky plus do zadu)
Pneu 10,50-16
Ložna plocha cca déllka 441cm x šíře 214cm
Vnejší rozměry cca délka 365cm
Díky za info
http://truhlarstviburian.rajce.idnes.cz/vlek/
- Malej Peťa
Chlapy netušíte co je tohle za vlek? Omluvte fotky, sou z netu. Měla by to byt 5ti tuna, ale nevím výrobce ani netuším kde zjistit.
Správnej chlap má umět všechno, i když to zkurví!
Vzpomínám si, že se takové vlečce říkalo "Polka" (polské výroby?). Některé byly valník, jiné na hydraulické sklápění (vzadu pod korbou byl "vehement", kterým se pumpoval olej do majlerů. Víc nevím...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
- Malej Peťa
Díky za odpověď, mám doma nápravu co je dost podobná tady této ale to nevím přesně. Původní majitel mi říkal že je ze 7mi tuny.
Správnej chlap má umět všechno, i když to zkurví!
jeto BSS P53SJH píše:Přesně tohle je i v tom techničáku co jsem sehnal. Sedí rozměry korby, kola i závěs pro druhý vlek.
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
Ahoj, taky vyuziju tohle tema, at neplevelim zbytecne novym.
Dokazal by prosim nekdo identifikovat velkoobjemovou nastavbu? Je to lidova tvorivost, nebo neco seriovejsiho? (predpokladam, ze vlek je sedmituna, ze?) No a pokud by mel nekdo z vas jine fotky podobnych velkokapacitnich bastlu na sedmituny, rad se podivam. Diky.
Dokazal by prosim nekdo identifikovat velkoobjemovou nastavbu? Je to lidova tvorivost, nebo neco seriovejsiho? (predpokladam, ze vlek je sedmituna, ze?) No a pokud by mel nekdo z vas jine fotky podobnych velkokapacitnich bastlu na sedmituny, rad se podivam. Diky.
Máš pravdu, vlek je sedmituna a takových (podobných) nástaveb bylo hodně. U nás v JZD měly "otvírání" na hydrauliku, toto je jednodušší. Postupem času šlo všechno do šmelcu...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
par tehlech nastaveb sma sy ve statku delaly na 7 a 9 vleky jezdej dodnes
-
Ahoj, přidám se sem, ať nezakládám nové téma.
Mrkněte prosím co to je za vlek. Měla by to být 7t, ale má to hranaté nápravy a rezervu to má na lanko, šířka 2,2m, kola 10,50-16 8 díry, klika je vpravo. Vím že je nějaký typ vleku hodně podobný 7t. V papírech je napsáno BSS 701, což podle manuálu moc nesedí.
Díky za info
Mrkněte prosím co to je za vlek. Měla by to být 7t, ale má to hranaté nápravy a rezervu to má na lanko, šířka 2,2m, kola 10,50-16 8 díry, klika je vpravo. Vím že je nějaký typ vleku hodně podobný 7t. V papírech je napsáno BSS 701, což podle manuálu moc nesedí.
Díky za info
Srdcová 25-ka; Járova 25-A; Školníkova 25-A; Stodolová uloženka 25-ka
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
Zetor 5611
Zetor 7211