VLEK 5T
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- Zetor 6211
- Zetor 6211
- Zetor 6211
- Zetor 6211
- 6911
- Kontaktovat uživatele:
ja se moc ve vlekach nevyznam - na co se mam soustredit o vlekach vim jen z netu a od octaviana a o vzduchovem sklapeni od petr6945Zetor 6211 píše:to 6911: a co jinak se ti líbí muj valník?
=> vleky nejsou moje hobby - jen se tak o ne zajimam trosku na netu - protoze bych chtel koupit nejakou peknou 5t - na tech silnych pneu - brzdenou na obe napravy za slusnou cenu - coz uz u nas v CR neni az zas tak moc realne - zvlast kdyz ti polaci vse co se prodava vezmou - at uz to je v jakemkoliv stavu
na prvni pohled vypada dobre - i kdyz z tech fotek neni moc videt ( ta kvalita a rozliseni stoji za ho...)
jinak za ty prachy pokud ma jen ty manzety pryc * tak bych ji bral vsema 10
jen je mi divne ze pises ze to mas bez SPZ a SPZ na tom je to mas nejaky JZD vlek - co jsme slysel tak tam se to delalo ze v zemedelstvi byl 1vlek s SPZ a pak vzdy majitele hlasili ztraty SPZ - a vytvoreni duplikatnich => pak tam bylo vzdy klidne i najednou 10vleku se stejnou SPZ
- Zetor 6211
- Zetor 6211
to Z-7011:jasné mam 6211 a pøedstavit mùžu ale taky jen z mobilu fotky...Ale až po víkendu nafotim muj ,,vozovej´´park.
jinak mi doma stojí teda 5ti tuna,RCW-3,radlice(zimní údržba),dvoukolka,vrták a Zetùrek...Plánuju dìlat ještì naviják jako má wintrej ten je pìknej!
a jestli chceš i ty fota z mobilu tak budiž je sem bez problému dam!
jinak mi doma stojí teda 5ti tuna,RCW-3,radlice(zimní údržba),dvoukolka,vrták a Zetùrek...Plánuju dìlat ještì naviják jako má wintrej ten je pìknej!
a jestli chceš i ty fota z mobilu tak budiž je sem bez problému dam!
- Zetor 6211
to ondra:Tak já vim postup, jen mì zajímá cena. Prostì si na jednu stranu sklopíš korbu podepøeš ji(radìji na 5ti místech)-jistota je jistota víš co. No pak z korby povolíš matku a máš tam tu kouli.Kouli vyndáš ale nevím jak je to øešené dole ale to vidíš pøeci,no odpojíš hadice od heverù olej pustíš do nádoby abys ho mohl vrátit z5 do Zetùrka.
Vyndáš mailer no a tam by mìla být taky taková velká matka...A dál už z hlavy nevim já jsem to ještì nedìlal to jen tak co otec povídal
Vyndáš mailer no a tam by mìla být taky taková velká matka...A dál už z hlavy nevim já jsem to ještì nedìlal to jen tak co otec povídal