tři stranka s hr.rukou a tandemovkou
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
-
- Kontaktovat uživatele:
tři stranka s hr.rukou a tandemovkou
tak dneska jsme přivezl prvni část noveho káry,tak jsme zvedav jak se bude dílo dařit.
Re: tři stranka s hr.rukou a tandemovkou
Z čehopak to je? A to jste na tu kárku naložili rukama? Docela úderníci, ne
- pepa.traktor
to vypadá že to bude z fekálu co se dává do agroháku snad typ nevím
co ta třístranka a ruka foto není?
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
-
- Kontaktovat uživatele:
hel ve třech sme jí naložily a z pod vozu vytahli jezedackym traktorem s kterym se se bal jet i do kopce natož z kopceBuggy píše:Z čehopak to je? A to jste na tu kárku naložili rukama? Docela úderníci, ne
-
- Kontaktovat uživatele:
hele tak todle je jenom naprava zatim to ostatni ešte nemam pořáde schanim ruku hr2501 nebo hr 3001 a ešte majler z navesu za traktor jak byl na obilí tak jestli neviš nebo nevíte tak bych byl rád za naky typpepa.traktor píše:to vypadá že to bude z fekálu co se dává do agroháku snad typ nevím
-
- Kontaktovat uživatele:
jo a ta naprava je z krmného vozu STS olbramovice a je to dosti masivni soused v sts olbramovice delal zrovna tyto vozy ve vyvoji a řikal že tato naprava je tak předymenzovana že je to aš strašny tak to bude tonaž pořádnáBuggy píše:Z čehopak to je? A to jste na tu kárku naložili rukama? Docela úderníci, ne
- HonzaHorka
- Kontaktovat uživatele:
Pekna prace Ja bych ale nevolil na korbu drevo to casem schnije ale to je vec druha jinak opravdu velice povedena kara
není žádné velké umění něco rozebrat ale zase to dát dohromady
Dobrá myšlenka a věřím že pošlape, ale dokáže mi někdo vysvětlit proč když je to tak masivní, tak má každej vůz rozpláclý kola jak tatra s 15ti tunama na hřbetě?
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
Právě že tohle je výjimka.U toho ZPčka nikdy rozpláclý nebyly.Jezdil sem s nim několik let a nikdy s tim nebyl problém.Akorát když se náprava nemazala tak se přestala kejvat.Nikdy mi nebouchlo kolo nebo tak.Vozil jsem neustále 4-5 for siláže po 5ti tunách a najel denně nejmíň 50km.
-
- Kontaktovat uživatele:
vyš proč se to tak rocápne protože tak jsou jedny pouzdra a ty se ti vymačkaj a je to v pi... a když to nemažeš tak je to hotovo . takdle naprava vydela vyzelínu jen zrychliku a ja ji tet vubec nemužu rozebra delal jsme na to stahopvak z 10 úček a ten se krouti jak blazen ale pomalonku to leze .Peetan píše:Dobrá myšlenka a věřím že pošlape, ale dokáže mi někdo vysvětlit proč když je to tak masivní, tak má každej vůz rozpláclý kola jak tatra s 15ti tunama na hřbetě?
-
- Kontaktovat uživatele:
to se vy že na podlaze nebude dřevo bude minimalne 4 mm plech dřevo možna budou jenom bočnice a to se ešte nevíHonzaHorka píše:Pekna prace Ja bych ale nevolil na korbu drevo to casem schnije ale to je vec druha jinak opravdu velice povedena kara
-
- Kontaktovat uživatele:
tak konečne jsme dobojoval u tech jezedáku to nevedelo co to je vubec vazelína takže uplne zarezle že i 24mm zavitovku jsme překroutil ale už to je jen to vybrousim a jde to spátky a dou se delat kola aby to melo na čem stát
-
- Kontaktovat uživatele:
zatim nic moc pokrok nebyl nak čas ale dysky už hotovy jen obout :)a jde se barvyt a pokračuje se po novem roce aš přivezou material