VYVÁŽEČKY DOMÁCÍ VÝROBY
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
-
Re: VYVÁŽEČKY DOMÁCÍ VÝROBY
pekna praca
No tak držim palec ať to klapne podle představ. Jak jsem řekl na domácí žvýkání je tohle dostačující a navíc díky barvě a tomu normálnímu rozvaděči i pěknej stroj.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
moja momentalna suprava.... UNHZ 500 je ešte v zeline a čaka až bude čas sa do toho pustiť...
http://cont7133.rajce.idnes.cz/vyvazack ... yvaaka.jpg
http://cont7133.rajce.idnes.cz/vyvazack ... yvaaka.jpg
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
ježiš to je strašné monstrum Ten drapák, resp. to rameno musí dělat bordel při zatáčení, vzhledem k tomu že je napevno na tom Bělorusu, ne?
toto je kludová poloha... pri jazde je rameno zdvihnuté hore... Ručne nakladať nebudem zatial musi služiť taketo nudzové riešenie...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Díky Daddy .Jinak délka ložné plochy 4 metry,ve 4kách tam dám 4 kubíky.Ruka Avia,náprava ADR a váha 1700 kg.
Mne se to moc libi, super pomocnik, Presne neco takovyho by se mi hodilo, kdyz se jednou za cas utrhnu a vyrazim na chvili do lesa...
Fakt moc pěkné. Za Crystala bych taky bral něco takového
Nápravka na svém místě,tak je to super .Jo a máš na tom lepší kleště než já na koupený profi origo vychválený z kosmický oceli super elitní vyvážečce.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Mooc pěkná vyvážečka,ještě by to chtělo video
pekná vyvažačka ale za tím traktorikom by som sa bál to ťahať.
Zdravím chlapi tak se s vámi chci podělit o moji zkušenost týkající se řetězů..... Donedávna jsem tahal kulatinu obyčejným kulatým řetězem a pomocí ocelového lana s průměrem 11mm. Po nedávné akci...kdy jsem musel opakovaně navazovat řetěz na kulatinu protože se mi pořád vysmekaval jsem se rozhodl pořídit klasický lesnický hranatý řetěz spolu s válcovanými lanem o prům.8mm spolu se sponkami. Nikdy bych nevěřil jaký je to rozdil už nemusim řešit vysmekavani a opětovné nasazování řetězů . I když mi někdy pomáhá muj 9-ti lety syn. A rozdělávání řetězů po navezeni kulatiny...pokud to někdo ještě nema...skutečně doporučuju.
Jinak....je pravda že jsem se hrozně bál že moje z-25 to nezvládne...že se v kopcích ztratí ale naštěstí to tak není a skutečně to co nalozim to uveze!. Ale respekt vždy mám...přece jen nemá kabinu a ani ram nehodlám pridelavat. Jak jste uvedli...mě to na to moje domácí žvýkání staci .
Jinak....je pravda že jsem se hrozně bál že moje z-25 to nezvládne...že se v kopcích ztratí ale naštěstí to tak není a skutečně to co nalozim to uveze!. Ale respekt vždy mám...přece jen nemá kabinu a ani ram nehodlám pridelavat. Jak jste uvedli...mě to na to moje domácí žvýkání staci .