tři stranka s hr.rukou a tandemovkou
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: tři stranka s hr.rukou a tandemovkou
tak mailer už je doma a ešte tu ruku
Ahoj, vím že chceš na tandemovku jinou ruku, ale koukni na tuhle. Kámoš se tam byl podívat na něco jinýho a povídal že tam má tuhle pěknou ruku. Myslím, že i cena by šla. On ten pán má ty věci v pořádku. On od něj bude kupovat Ifu,ale tu ruku tam měl. http://stroje.bazos.cz/inzerat/5032643/ ... v-1989.php
No to jen na inspiraci.
No to jen na inspiraci.
-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj a diky žesi midal vedet ale ja už o ni vym a asi v pondeli tma pro ni dojedu jen musim splašit odvozota píše:Ahoj, vím že chceš na tandemovku jinou ruku, ale koukni na tuhle. Kámoš se tam byl podívat na něco jinýho a povídal že tam má tuhle pěknou ruku. Myslím, že i cena by šla. On ten pán má ty věci v pořádku. On od něj bude kupovat Ifu,ale tu ruku tam měl. http://stroje.bazos.cz/inzerat/5032643/ ... v-1989.php
No to jen na inspiraci.
-
- Kontaktovat uživatele:
čuss panove nevíte kde tady na foru byli na prodej naky rozvadeče naka pani beata nebo oc nekde jsme to tu videl a nemužu to najit byli ot naky sedmi sekčni rozvadeče ? tak jestli víte tak mi dejte nak vedet zatim dik
vlákno strejcova vyažečka...suchoš píše:čuss panove nevíte kde tady na foru byli na prodej naky rozvadeče naka pani beata nebo oc nekde jsme to tu videl a nemužu to najit byli ot naky sedmi sekčni rozvadeče ? tak jestli víte tak mi dejte nak vedet zatim dik
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
Nebrat... majitele znám, je tady kousek od nás. Ta ruka je v katastrofálním stavu. Původní cena 30tis, teď. 15Danek píše:HR 2500
http://stroje.bazos.cz/inzerat/5044209/ ... a-ruka.php
-
- Kontaktovat uživatele:
jj díky za upozorneni ale pro me je to moc z ruky a to oc bych dal za cestu tak koupim tu 3001 to mam ode mě asi 30 km tak jdu rači do ní ale dik za upozorneni jo a peetane hele kolik mela ta tvoje vyvážečka jako myslim hmotnost ?Peetan píše:Nebrat... majitele znám, je tady kousek od nás. Ta ruka je v katastrofálním stavu. Původní cena 30tis, teď. 15Danek píše:HR 2500
Já to nevážil, ale myslím 2-2,5t. Vzdálenost není problém... Já vezl tu 3001 od VALMEZU a to je 270km..suchoš píše:jj díky za upozorneni ale pro me je to moc z ruky a to oc bych dal za cestu tak koupim tu 3001 to mam ode mě asi 30 km tak jdu rači do ní ale dik za upozorneni jo a peetane hele kolik mela ta tvoje vyvážečka jako myslim hmotnost ?Peetan píše:Nebrat... majitele znám, je tady kousek od nás. Ta ruka je v katastrofálním stavu. Původní cena 30tis, teď. 15Danek píše:HR 2500
-
- Kontaktovat uživatele:
tak dneska jsme trošku pokročily musel jsme povolat i kámoše sam už nezvládam je to trošku težší
Fakt pěkné COčko
-
- Kontaktovat uživatele:
dik je ot strojTomcat píše:Fakt pěkné COčko
Cau Suchosi, muzu se zeptat, za kolik jsi poridil tu napravu z toho krmaku? A to bylo na inzerat nebo mas nakej specialni zdroj
-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj budeš se divit za kolik jsme ji sehnal sehnal jsem ji za šrotovou cenu 2,50 kč za kg takže nakych 1400kč a povedlo se mi to sehnat tak že asi jeden tejden jsme tam parkoval s unc že jsme tam stim delal a videl jsme to tam tak jsme se zeptal a podařilo se "lína huba hole neštestí "KAZI píše:Cau Suchosi, muzu se zeptat, za kolik jsi poridil tu napravu z toho krmaku? A to bylo na inzerat nebo mas nakej specialni zdroj
Tak to je fakt super cena. Este kdyz jsem koukal hned na prvni foto v tvojim vlakne, tak v pozadi je videt asi nemecky dvounapravovy rozmetadlo. To by nebylo na prodej?? Kdyztak SZ