VYVÁŽEČKY DOMÁCÍ VÝROBY
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
-
Re: VYVÁŽEČKY DOMÁCÍ VÝROBY
V traktoru mám rozvaděč Bucher na který lze přímo napojit další rozvaděč.Dají se spojit i starší rozvaděče,ale musí se mezi ně dát nějakej fundament.Teď si nevzpomenu jak se to jmenuje.
Ještě se vrátím k nakladači.Co kdybych vyrušil pojistný ventil na nakladači?(Možná příčina nedostatku síly).Myslím,že by ho měl nahradít pojišťák na rozvaděči v traktoru.Nebo dá se nějak opravit,nebo nastavit?
Ještě se vrátím k nakladači.Co kdybych vyrušil pojistný ventil na nakladači?(Možná příčina nedostatku síly).Myslím,že by ho měl nahradít pojišťák na rozvaděči v traktoru.Nebo dá se nějak opravit,nebo nastavit?
tak pojštovak se da seřizovat pod tu pružinu dat podložku at vice tlači hnat to čerpadlem z traktoru nevim nebudu se z nikym hadat že to nejde ale určitě tam bude rozdil když ma nakladač svoje čerpadlo
-
Jelikož mám na traktoru nástavbu,tak jsem bez náhonu.Traktoristaplkač krmí taky 5tistovku z traktoru a funguje to.http://www.youtube.com/watch?v=l-teAdR9xio Plkači použil jsem s dovolením tvé video.
ja sem nepsal že to nefunguje proč se ty nakladače do roku 92 vyraběly z čerpadlem (připojenim na vyvodak)
- traktorista-plkac
Nic se neděje,já to ženu z traktoru čerpadlo dává kolem 30 litrů a to pří 1000 otáčkách na motoru bohatě stačí.Jak už někdo psal když je něco těžší tak přidám víc plynu a nebo bych mohl pákou mezi nohama přepnout otáčky z 540 na 1000 a to je potom fofr až je to nebezpečné,tak to dělám třeba při štípačce aby rychlej chodila.radys píše:Jelikož mám na traktoru nástavbu,tak jsem bez náhonu.Traktoristaplkač krmí taky 5tistovku z traktoru a funguje to.http://www.youtube.com/watch?v=l-teAdR9xio Plkači použil jsem s dovolením tvé video.
Moje videa na
http://www.youtube.com/watch?v=Y_upwXh1E1c
Doprava zemědělské a jiné techniky do 4,2tuny.Vozidlo AVIA 75L.Tel. 605 450 280 non stop.
http://www.youtube.com/watch?v=Y_upwXh1E1c
Doprava zemědělské a jiné techniky do 4,2tuny.Vozidlo AVIA 75L.Tel. 605 450 280 non stop.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Ten nakladač má ale ventil na 10MPa, a traktor dává 16 (novější i 20 a víc). Je třeba dávat pozor na moc velkej tlak. To platí i pro podkládání pružin atd. Chtělo by to koupit nebo pučit manomentr a změřit tlak v okruhu. Neni to zase tak drahý .radys píše:V traktoru mám rozvaděč Bucher na který lze přímo napojit další rozvaděč.Dají se spojit i starší rozvaděče,ale musí se mezi ně dát nějakej fundament.Teď si nevzpomenu jak se to jmenuje.
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
ja sem měřil tlak na nakladači z orygo pojštovakem a mněl 15Mpa
-
Tak jsem se dneska konečně dostal k nastavení pojišťáku,ale bez budíku,ten musím někde půjčit.A kládu 4-40 už naložím bez problémů.
jo jo naložiš i silnějši až to pořadně seřidiš
- Martin90
Ale ty nakladače přeci chodily na hydraulický olej, protože je pro hydrauliku efektivnější. Nebo se mýlím?
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super
jasně že na hydrauliku nakladeač ma i svou nadrž na olej nevim proč to někteři ženou přes traktor na převodak olej a trapi čerpadlo na traktoře
když přes kardan je to tak jednoduche
když přes kardan je to tak jednoduche
-
- Kontaktovat uživatele:
Pár lidiček tam má naviják a sundávat ho trvá půl dne
-
Pepa.cz
nemáte někdo vyvážečku na kterou se dřevo natahuje navijákem?
Nebo je to úplně blbost.
Myslim, že jsem to jednou viděl na youtube.
Nebo je to úplně blbost.
Myslim, že jsem to jednou viděl na youtube.
no tak ja taky jezdim do lesa z navijakem a z vyvažečkou zaroven ale jde o to jak to ma kdo vymyšlene nemluvim o těch co dělaji profi v lese tam je to jasne ale na doma nepotřebuji navijak ze štitem a když nemam štit tak mužu mět navijak i vlečku a to normalně v hornim zavěsu a kardan přehodim na vyvažečku nebo navijak
ajinak než jsem mněl nakladač z ktereho jsem udělal vyvažečku tak jsem nakladal přes navijak ja mam navijak pod ojem vlečky
ajinak než jsem mněl nakladač z ktereho jsem udělal vyvažečku tak jsem nakladal přes navijak ja mam navijak pod ojem vlečky