Přeprava slámy a sena
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Jak na kulaté balíky????
Tohle jsem objevil. Je to sice na 9t vlečce, ale kdyby se to udělalo na obou stranách, tak by to mohlo fungovat ne?
Akorát nevím, jak by to bylo s STK, jestli by to prošlo...
Akorát nevím, jak by to bylo s STK, jestli by to prošlo...
-
- Kontaktovat uživatele:
toto tu probehlo
PF61, r.v. 1955, vyrobni cislo 0139
Rudla (brumla), r.v. neznamy,
Kubota B1402
Rudla (brumla), r.v. neznamy,
Kubota B1402
přijde mi to dost neobratny. Na rovnou velkou louku mozna jo, ale jinak mi přijde lepší to nejdřív svozit k sobě a pak sebrat najednou.
to kazdopadne nez nalozi 8 baliku tak najezdi snad kilometr,a kdyz vemu nektre sve louky no spis cipy kde mam problem nahrnout s dvourotorem uz vidim jak se tam toci s timhle a jeste na svahu ideal velka louka a rovina tak budis a nejaka 7745 by s tim mela asi co delat uz jen na hydrauliku na kazdej strane sou 4 pisty takze to pozvedavani by taky chvili trvalo
Re: Preprava slamy
tak ja nastesti na silnici prakticky nemusim vsechno svezu po polnackach jinak zdvikovanim sem zacal, ze srotu sem privez tu vez ale byla v cudu pistnice takze se nechal obal delat novej, no dneska bych si za tu cenu koupil skoro dve veze a tet stejne stoji nevyuzita, nehorsi bylo porad jezdit po zadnich jednou se mi stalo kdyz sme skladali do seniku tak jak sem couval tak sem zvedal a kdyz sem mel balik skoro nahore tak se mi traktor zhoup prez preh a uz sem startoval do vesmiru
fotky zatim ne ale uz sem byl ohrnovat hnojiste a o proti ohrnovani s honem je to nebe a dudy
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Nikdo není dokonalý