Vyvažačka
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: Vyvažačka
no bylo to celkem taky pomali,zaprahal jsem do haku
-
30 litrů je málo, to u toho usneš, já tam měl UN 40 - to dávalo nějakých 65 litrů a bylo to tak akorát a to šel traktor víc jak na půl plynu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Z čeho použít čerpadlo? Co třeba UNHZ 500 nebo 750 jaký mají výkon?
- Barty6945
edy2323 píše:Barty6945 ake cerpadlo si pouzil k ruke bo uz som ruku zohnal hr3001 a je bez cerpadla
Mám tam čerpadlo z UNHZ 500 s tou převedovkou, je to asi 40litrové pokud se nepletu, Mám doma 80litrové které je ocelové, ale nejosou lidi co by to upravili:-D a předělali. A taky je duležité aby ten průtok zvládnul i rozvaděč.
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
A neni origos na UNHZ 30 litrove? Ja mam ND 4 039 nakladac na vyvazecce a tam je origo 30 litru, pro rychlejsi pohyb mam vsak to 40 litrove...
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
-
nejsem si jist, ale na UMHZ 500 je tuším origo UN 32, nebo U 32 a to dává podle jedné tabulky kterou jsem kdysi viděl při 1500 otáčkách 45 litrů za minutu.
na tu HR 3001 bude potřeba hodně litrů, jsou tam velký průměry pístnic, originál čerpadlo z HR tolik nedává právě proto aby šla pomali a nebyla nebezpečná při manipulaci palet, ale na lesní použití bych žvětšil průtok - to u všeho - rozvaděč, hadice a u otoče a hlavního pístu jsou myslím zmenšený průtoky v holendrech.
určitě by jsi měl lepší se poradit s někým kdo rozumí hydraulice, tady na fóru je to třeba Terablik, ono označení čerpadla neznamená průtok, ten se přepočítává z otáček a objemu
na tu HR 3001 bude potřeba hodně litrů, jsou tam velký průměry pístnic, originál čerpadlo z HR tolik nedává právě proto aby šla pomali a nebyla nebezpečná při manipulaci palet, ale na lesní použití bych žvětšil průtok - to u všeho - rozvaděč, hadice a u otoče a hlavního pístu jsou myslím zmenšený průtoky v holendrech.
určitě by jsi měl lepší se poradit s někým kdo rozumí hydraulice, tady na fóru je to třeba Terablik, ono označení čerpadla neznamená průtok, ten se přepočítává z otáček a objemu
Barty6945 poprosim ta nahodou vykresy na drapak neposkytnes popripade vypalky? za rozumnu cenu
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
ja vypalky na kleste mam, vypalky 12 mm, rozevreni 110 cm. je to pripraveni na sestaveni, tj, dily ohnuty, cepy vysoustruzeny, pistnice nova. Chtel sem to skladat ale asi to nezvladnu a zatim mi to jen lezi...
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
maršl a vykresy nahodou neposkytujes popripade tie vykalky na kleste by si nepredal ak ano napis na e-mail: vladimirbody@gmail.com
otazka k cerpadlu, ak napojim hr3001 na rychlopojky traktora? bude to pomale? traktor 6945,7245,
Zdravím,bude chodit zatraceně pomalu a navíc hr 3001 je zvyklá chodit na hydraulický olej a v traktoru máš převodák a stejně ho tam máš málo. Ta ruka potřebuje aspoň 50 litrů.Tak asi tak.
-
Nazdar edy. Taky mám postavénú vyvážečku z hr 3001. V původním stavu je na manipulaci z výřezama strašně pomalá a proto uplně nevhodná maximálně občas na nějaké palivo.Já sa pustil do upravování .Z původní ruky mě zbyla otoč z částí hydr.nádrže a asi 0,5m sloupu a část druhého ramena z výsuvem s pístnicí výsuvu.Při stavbě sem kopíroval Palms 610,akorát mám kratší dosah asi 5,5m.Podpěrné nohy mám výklopné jak na UNHZ 500 ,sloup silnostěná trubka rameno jekl 140*140 10mm pistnice sa upravily co byly doma o něco pevnější jak na Palms .Rotátor a drapák origo od Palms.Ženu ju rychlosp. Z 12045 mám čerpadlo z větší litrážů/olej řidší PP80/ a aj tak to chce čerpadlo na vývoďák aspoň 65-70 litrů.Kdybych měl ten rozum co mám dnes šel bych do nějáké original ruky.Petr
9t napravu mam, poshanal som aj HR3001, a ked dam k tomu cerpadlo 80-100l hnane kardanom, co hovorite na takuto zostavu? problem je ze ak chcem cerpadlo hnat kardanom musim ho dat zo spodu oja a v lese ho mozem niekde chytit, alebo kapcet do agrohaku ale to nechcem.
- Barty6945
Petr T: Prosím tě, máš někde nějaké fotky té vyvážečky, respektive hydraulické ruky? Docela by mě to zajimalo, ale stejně víc uvažuju o pořízení starší originál vlečky
Ty fotky bych taky rád viděl, protože mám s 3001 obdobný problém. Musím to předělat, představu mám, ale další inspirace by se hodila ... .
Dík
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=78190
Dík
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=78190
Z7245+TUN40, 8011 - lesák/zemědělec hobbík