Vlek 3,5t po GO
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Vlek 3,5t po GO
Zdravím chlapi,
chci vám představit moji 3,5 tunu. Před opravou to byl totální vrak, Bohužel nemám foto. Všechno bylo v háji: bočnice, brzdy, kola, křivý rám,.... Byla rozebrána do posledního šroubku. Byla bez papírů, ale podařilo se mi koupit 5t ve špatném stavu s papíry na 3,5 tunu. Celkově jsem na ní pracoval rok. Začal jsem po maturitě a skončil dnes:)
chci vám představit moji 3,5 tunu. Před opravou to byl totální vrak, Bohužel nemám foto. Všechno bylo v háji: bočnice, brzdy, kola, křivý rám,.... Byla rozebrána do posledního šroubku. Byla bez papírů, ale podařilo se mi koupit 5t ve špatném stavu s papíry na 3,5 tunu. Celkově jsem na ní pracoval rok. Začal jsem po maturitě a skončil dnes:)
Re: Vlek 3,5t po GO
Pekná práca, bočnice si spravil z preglejky?
Áno, to je ono , tých 12 skrutiek po bokoch, tam si ju musel nadpájať?
Dobrá práce!
(k neoriginalitě mám následující: ruční brzda, sajtny-překližka, koncová světla).
Tyhle vozy byly konstruovány za Zetory 25.
Ahoj
(k neoriginalitě mám následující: ruční brzda, sajtny-překližka, koncová světla).
Tyhle vozy byly konstruovány za Zetory 25.
Ahoj
CBS: Celá sajta není z jednoho kusu, tak je sešroubována
- lordraguz
- Kontaktovat uživatele:
fakt povedená práce
herdek, toš to je pěkně spravené, taky bych tu moju potřeboval nejak porychtovat, teď to vypadá nejak tak jak si popsal výchozí stav této opravené, ale zatim se musi vozit:
toš néni čas..
toš néni čas..
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
Nádhera
Pustil jsem se taky do takové 3,5 tuny, shnilá komplet snad bude vypadat aspoň z poloviny jak tato. Zatím dělám na podvozku, poohýbané , vůle atd.
Pustil jsem se taky do takové 3,5 tuny, shnilá komplet snad bude vypadat aspoň z poloviny jak tato. Zatím dělám na podvozku, poohýbané , vůle atd.
Zetor 5718
Tieto vleky majú jeden veľký nedostatok, a to, že je ťahaný cez perá prednej nápravy. Tie sa zohýbajú, na rám to tiež pôsobí ako votknutý nosník. Jeden pán mal nápad prepojiť nápravy rúrou, neriešil to už niekto?
Na naší je to lanem .. oko vepředu a dva stahováky vzadu. V případě že zadní náprava uvízne tak si ji ta přední přitáhne. Jinak to byl výmysl tahat vlečku za pérování
Zetor 5718
kdo chce tuto vlečku tak vim o dvou, bohužel só bez dokladů, jeden pán je má na zahradě a chystá se je rozpálit do šrotu, má tam aji jednu jakósik třístranu sklopku s plechovéma bočnicama 4m dlóhéma taky bez dokladů a dalši a dalši věci traktory, motorky a .. no prostě všecko možny, je to kósek od dědiny Morkovice-Slížany okres Kroměříž
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super