VYVÁŽEČKY DOMÁCÍ VÝROBY
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
-
Re: VYVÁŽEČKY DOMÁCÍ VÝROBY
Zdravím to padání je určitě tím pojistakem co je přímo na pístu .Já sem ho zrušil pac cokoli trochu těžšího a už upostel a můžu říct že to o moc víc nezvedne než li s ním protože je tam ještě hlavní pojistak které to taky jisti proti přetížení takže to byla taková dvojitá ochrana .
-
Vyvážečka za 25tku je pecka krásná práce Nemáš fotku i zavěsu jak to tam tedky máš vyřešený??mira1131 píše:Díky zkusím nejprve zámek a uvidím...
ahoj všem... tak se po delší době připojuji... nakonec jsem pojišťovák nechal být, nic jsem nerozdělával. Asi trochu lenost . A jak zde bylo řečeno, ta váha cca 580kg.. je fakt na tuto vyvážečku dost. Jinak stále těžím a odvážím kulatinu na pilu... takže stále v jenom kole. Jinak traktor v pohodě a vyvážečka taky...žádný problém a to ani náznak. Tak snad to vydrží....
standa 480: fotku přidám...
standa 480: fotku přidám...
To je pomocník co ? ...máš to pěkný a ještě jsem jsi všiml Edy že máš prodloužený rameno.muzes mi napsat o kolik jsi rameno prodloužil .díky mira
to rameno mam predlžené o cca 60cm, už som tak kupíl
-
Nádhera, vyvážacka aj guľatina. Ako si človek dokáže pomôcť aj z jednoduchým zetorom 25. Podarená súprava . Koľko tak môže vážiť tá tvoja vyvážacka? Prípadne samý nakladač?
Ahoj mimo.... kolik váží to nevím...snad celý a původní nakladač měl vážit cca 1,5t. Ale jsem mu dost ubral tak pocitam okolo 700 kg? . Nedávno jsem byl na váze v lomu ale to jsem měl pouze káru, ale celková váha byla 2640 kg bez kameni Po naložení + 3100kg... A tento starý troktor si s tím hravě poradil. I Když je fakt že jsem jel po silnici cca 3km do mírného stoupání....
Pekná doma robená vývozka
ten traktor vypadá jak motorovej člun
Mna zaujala tá otoč na tej ruke
Tak toto je správnej mutant