Přeprava slámy a sena
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: Přeprava slámy a sena
asi tak jedno z poslednich legalnich pro provoz na silnice je horal sice se musi upravit na baliky ale lepsi nez na vleckach(vysoke ,vratke) uz taky planuju to predelat na horal
Já teda po silnicích nejezdím. Vše do dvou kiláků okolo vsi a ne po 1 třídě. A policajti jsou tu normální. Shodou okolností je tu soused policajt a vymýšlí stejný šílenosti. Každopádně světla budou. Líbí se mi to protože je to nízký a má to i nájezdovku. Předěluje nám pozemky a ves viadukt pod tratí a má výšku jen 3.15 m. a objet to znamená 6km navíc. Všichni tu svážíme vlekama a nemužem dát kvůli té víšce druhou řadu balíků. Takže já jen po 6. Horal vymýšlet nechci protože se mi zdá nestabilní při vypřažení na louce při nakládce. Takhle to bude stát pevně na 4 kolech jak vlek a postačí na svážení 1 člověk s traktorem.
no materialu na to taky padne dost, jakou muze mit ten vozejk nosnost nevim ta mala vejska je super ale na tu najezdovku bych moc nezpolehal
Koukal sem na to nápravy se zdají silné dost. Nebudu na to se snažit dávat co nejvíc balíků. Udělám délku tak na 4 balíky za sebe a 15 balíků celkově. Materiálu na to padne dost to vím. Počítám tak za 10-15000. Uvidíme. Nejdřív se musím zbavit lišty a pak něco začnu vymýšlet.
to ja vozim na predelany 7-tune 150tky baliky a je fakt ze v tej vejsce se to houpe jak prase, ale jeste to nepado
Také bych nepřemýšlel o tomhle podvozku kdybych neměl snížený prújezd. Koupil bych vrak vleku a upravil ho na víc balíků. Bylo by to snažší.
-
Moje letošní video:
https://www.youtube.com/watch?v=BuVyCGGMUAo&t=27s
https://www.youtube.com/watch?v=BuVyCGGMUAo&t=27s
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
od 12 minuty: