GO Opaváčku
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- zetorak jirka
GO Opaváčku
Koupil jsem vrak návěsu -opaváka- a dal se do práce. Paráda, ale víckrát už to neudělám. Podařilo se mi ho s pomocí výrobce :STS Opava: dostat i na papíry, protože nebyl nikdy v evidenci a tudiž neměl espezetku. Sice to trvalo 3/4 roku ale povedlo se. tady je pár obrázku . http://zetorak.rajce.net/naves
Re: GO Opaváčku
Tak tedy klobouk dolů! Parádní práce. To jsi si máknul! Ale dílo se zdařilo a vypadá jako z fabryky! Takhle dát dohromady takovou pastičku muselo dát hodně práce.
- adam
Něco podobnýho budu v létě dělat i s naší sedmitunou.
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
Já mám taky čekatelku 5 tunu za tím obracákem na zahradě. Nějaké věci už mám ale není čas a hlavně papíry nejsou. Tak časem. Jestli se seženou papíry. A bude čas.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
perfektni prace
Ahoj, můžu se zeptat za kolik jsi ho koupil a kolik stála oprava? Teď řeším něco podobného :-)
Jirko,pěkný, dost práce a i korunek,u nas se renovovali 3ks,korby jsou cele nove,bočnice se dělaly uz i vyssi...u nas to tahaji od Z10111 vis,protoze na z77xx uz je to dost těžký... Vejde se do nej 10t kukuricneho zrna od kombajnu a 11,5t od mursky...
Zetor 6718 DEEP RED
- lukisek 099
super dobrá práce jirko ten je suprový
- zetorak jirka
Po několika letech věrné služby se opavák dočkal trochu péče, jelikož ho čeká STK. Dostal všechny čtyři nové bačkory, noví osvětlení a trochu toho laku na ty nejrezavější části své vyzáže. http://zetorak.rajce.net/2018-03-29_001
Pěkná práce jako vždy.To zadní čelo je nadvakrát sklopné dozadu,nebo se spodní část může houpat na těch pantech a dole je to zajištěné jako u liazky?
Zetor 6718 s motorem 7001
Zetor 25 A
Zetor 25 A
- zetorak jirka
Je na dvakrát sklápěný dolu, u celého sklopení jde při vyklápění až na zem a někdy to je na překážku, proto mám otevření na půl zajistím a pak otevřu zbytek a můžu vyklápět, Teda v případě že mám odělaný táhla na zvedací ramena.
adam: Tak ti držím palce. To màm za sebou ,už bych to dělat nechtel
mel stam dat balony místo tech tuplaku je to lepsi