Majova vlečka za traktor
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Majova vlečka za traktor
ahojte, vyrobil som si vlecku a potreboval bysom vediet ake mam dat poistne lano pri vyklapani
Re: vyroba vlecky
Ahoj, osmičku, desítku alě Já osobně sem ešče na doma dělanéj vlěčce lano neviďél.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Dal by som asi tu 10 lano. Este sa chcem opytat, ze to lano aj pomoze keby nahodou trhlo korbou alebo nieco podobne nie? Lepsie ho dat pre istotu. Ma s tym niekto skusenost?
Čau. My jsme dávali na Tatry dvě dvanáctky a bylo to dost. To lano by mělo být nejoptimálněji dlouhé, tak jak máš výsuv majleru na max, nebo může být tošku delší, ale určitě né kratší než majler, to by Ti mohlo robit bordel. Jinak to lano tam slouží k tomu, aby když Ti náhou vypadne korba s majleru , tak aby Ti vlastně korba nepřepadla dozadu.
Takže asi tak ...
Takže asi tak ...
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
nastarejch vlekach lano bejvalo bylo to i tak delany ze lano se naplo a zavrelo přes rozvadec olej do majleru
Záleží co má za majler, ale většinou už tedka mají majlery dorazy ...
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
Pavel: To bejvalo na třístrankách,jestli se nepletu.
mam tam majler od firmy hyva
Pavel: Takhle to májí žešený i sklopky od AGADOSU.
zajtra poslem foto konecneho stavu
zdarec, lana tam jsou hlavne proto, aby se nevytrhnul mailer z ulozeni (a pote nevypadla korba), lano musi mit stejnou delku jako vysunutej mailer, jinak ti to pretrhne lano,nebo ohne korbu v miste lana...myslim si ze 10ka by mela stacit,ale cim silnejsi,tim lip,nic ti nezkazis a sychr je sychr
Pekná vlečka Rozmery?
Rozmer je 4x2m, vyska bocnic 40cm.