navijak THN-281D
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: navijak THN-281D
Ten navijak si si zostrojil sam? Kolko si s nim uz tahal...myslim max. vo fure...
Vyroba domaca. Pouzitie len pre na tazbu palivoveho dreva pre svoju potrebu a pouzivam ho uz5 rok. Nikdy som to nekubikoval kolko zapriahnem ale na 15 priestorovych metrov brezy som tahal na 5 krat. Vela zalez hlavne od terenu. Na lane mam 4 žaby a do kazdek kus +este ak do konca lana do haku. Sily to ma ze by to 6945ku prevratilo ako poldeci do seba Napr. toto bolo natiahnute na 4krat. Potom som este raz otocil les.
Naviják na přední nápravě Ti o něco prodraží topení, občas na té nápravě něco odejde.
Ahoj
Ahoj
Mne hadam nie Ja ho mam vzadu
Stastlivy novy rok Pavel sk, nevedel by si zohnat,alebo poradit na prevodovku e512- 14 veko prevodovky? Mam rozrobeny navijak na zaklade tejto prevodovky a hlinikove veko mi chyba. A este, tahas cez rychlosti,alebo hospodarskou?
To ti neviem lebo u nas uz take nic neni. Toto co mam neni s kombajna. Taham podla hmoty a terenu. Ked je to tenke a na dobrom mieste tak to krutim na 540. Ale to casto nebyva. Väcsinov cez rychlosti, pripadne mu pomozem nasobicom.
Dakujem,keby som bol pozrel lepsie na fotky bol by som zbadal, ze to nie je reduktor e 512.
V poho. aj v napise je 281