Bibosova štípačka
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
- Lars
- Kontaktovat uživatele:
Bibosova štípačka
kurva už dvakrát jsem to uřizl a furt je to krátký!!!!!
To vypadá hodnì dobøe, nebyly by nìjaké tech. údaje? Výška, jaké rozvadìè, z èeho je ta pístnice,..? Dík.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Díky. Nemáš tam i nìjaké foto bìhem práce?
Naposledy upravil(a) Tom dne čtv zář 06, 2007 8:30 pm, celkem upraveno 1 x.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Lars
- Kontaktovat uživatele:
takže tu písnici chytneš, otoèíš vzhùru nohama, vyjedes s klínem nahoru a zajistíš a mùže se štípat? nebo ještì zajištuješ nìjak tu pistnici? Bibosi hod sem nìjaky rozmìry. jak je tlusta ta traverza a ten matroš na ten klín a ta deska dole. taky sem hod fotku jak to vypada když je ten pist nahoøe (otoèeny). na starym foru jsi mìl fotku jak to máš za traktorem. dikbibos píše:Moc ti dìkuju -pro doplnìní je to za traktor do rychlospojek délka polen 115 cm prùm. i 1 metr pístnice je otoèná kvùly skladnosti !
kurva už dvakrát jsem to uřizl a furt je to krátký!!!!!
- Jakub
- Kontaktovat uživatele:
Bibosi, pìkná štípaèka, taky se na jednu chystám. Teï se rozmýšlím, jak udìlat to vedení klínu - jak klouže po té traverze. Když si totiž uvìdomím, jak funguje stolaøská svìrka (myslím tím to zasekávání pøi posuvu pohyblivé èásti), tak mi to dost pøipomíná - jde mi o to, aby se to nezasekávalo pokud nemám špalek pøesnì naproti pístnici. Ale asi to funguje dobøe, pokud to není moc krátké a trochu se to mázne. Jinak moc šikovná vìcièka - jednoduchá a skladná
Zetor 25 A, štípač od Biboše s navijákem.
já mám sice tovární výrobu ( délka polen max 1m, tlak 7t ) ale tahle tvoje je teda fakt pìkná, chválim
Autolakýrník, autoklempíř
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vysrat...
Sháním ohýbačku na plech, i doma dělanou - délka 1000 mm tloušťka 1,5 mm dohodou
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vysrat...
Sháním ohýbačku na plech, i doma dělanou - délka 1000 mm tloušťka 1,5 mm dohodou
- Rosta
Jakube, clovece ja uvazoval upne stejne! Nevim proc, ale taky jsem si predstavil tu stolazskou sverku! Tak jsem to vedeni udelal delsi (cca 30cmm) jeste trochu zaoblil ty hrany toho vedeni, maznul a chodi jako vitr!
Jo Bibos je proste kabrnak! (mimochodem me ta funkce taky nebyla moc jasna...ale byl jsem posera a nezeptal jsem se!
Jo Bibos je proste kabrnak! (mimochodem me ta funkce taky nebyla moc jasna...ale byl jsem posera a nezeptal jsem se!