Drtič ( špalíkovač ) HD 11
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
-
- Kontaktovat uživatele:
Drtič ( špalíkovač ) HD 11
Máte někdo zkušenost s tímto štěpkovačem (špalíkovačem) ?
- robert xxx
Re: Drtič ( špalíkovač ) HD 11
To aby si mal nepriestrelnu vestu.
no zbohom ten sa namakal kym to drevo pozbieral po dvore
-
To jsem vyrobil ja a byl to jeden s prvních s fukarem a je to dvourotorovy a na konci videa se ucpal slabejma větvičkama nakonec jsem ten fukar odělal a přestal jsem dvourotorove drtiče dělat vyvinil jsem jednorotorovy s fukarem a tam to pracuje bez problemu.
mas nejake fotky? urcite by to viacerych zaujimalo
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
-
chtěl jsem poslat nějake fotky a nejde mě to asi se musí žměnit kvalita to neumím
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
-
Dnes přijel zakaznik co si ode mě koupil štěpkovač a podařilo se jim tam hodit co tam nepatřilo vyštípl se nuž.Tak jsem jim ho na počkaní vyměnil a ostarní nabrousil mam je tam přivařené.Cela vyměna s nabroušením trvala 40 minut a to mě na foru bibosuv štěpkovač napadli chudak ten kdo si to ode mě koupí navíc jsem to vyměnil zadarmo byla to prkotina uříznout stary a navařit nový.
-
pokouším se vam poslat fotky a mam asi moc kvalitní foťak nic nejde poslat ale třeba na bazoši to funguje
Postup na vložení fotek jsem na forum - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 18&t=40932
Bazos si fotky zpracuje sám, jsem je asi nemůžeš vložit, protože máš fotky ve větším měřítku a už jse sem nedostanou, protože jsou veliké. Tak proto ten postup.
Bazos si fotky zpracuje sám, jsem je asi nemůžeš vložit, protože máš fotky ve větším měřítku a už jse sem nedostanou, protože jsou veliké. Tak proto ten postup.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
-
no tohle není špalíkovač ale drtič, když se podíváš blíže na videa. Cena je jinde ale rychlost hoření taky, takže radši si připlatit.
Musim s tebou souhlasit,je to drtic-stepkovac...ke spalickovaci to ma hodne daleko.
Je to vlastne na stejnem principu jako predelavka s rezacky SKPU 220 nebo SP 152...ale v mensim.
Je to vlastne na stejnem principu jako predelavka s rezacky SKPU 220 nebo SP 152...ale v mensim.
Zetor 6718 DEEP RED
Když to takhle přivaříš, jak to potom vyvažuješ?
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
-
Na štěpkovači za traktor je celkem 8 šroubu.Demontuji rotor plazmou vyříznu nuž asi za 5minut v přípravku navařím novy a cele to obrouším na stejny pruměr potom vybrousím břit opravdu zakazník zíral jak to bylo jednoduche.
-
ještě jsem neviděl štěpkovač vyvažovat když pracuje s 200 ot/minDvordy píše:Když to takhle přivaříš, jak to potom vyvažuješ?