štípačka poraďte
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
štípačka poraďte
Nazdar chlapi,taky plánuju štípačku .Na stojato,ale potřeboval bych poradit jak velký I profil na
ten sloup uvažuju asi o 200mm.Tlak štípačky bude 8t.Poraďte podle svých skušeností .
Jinak perfektní forum, probíraj se tu pro mně zajímavá témata,hlavně se tu diskutující neuráží a získaj se tu solidní informace.Loni když jsem kupoval vojetinu a snažil se dobrat informací na foru o autech, tak hrůza samé urážky a málo informací které by pomohli.
ten sloup uvažuju asi o 200mm.Tlak štípačky bude 8t.Poraďte podle svých skušeností .
Jinak perfektní forum, probíraj se tu pro mně zajímavá témata,hlavně se tu diskutující neuráží a získaj se tu solidní informace.Loni když jsem kupoval vojetinu a snažil se dobrat informací na foru o autech, tak hrůza samé urážky a málo informací které by pomohli.
Naposledy upravil(a) jak dne stř pro 17, 2008 9:55 pm, celkem upraveno 1 x.
-
Re: štípačka
optimisto,to prijde.ne sranda,jsme slusnaci.
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
- Tekiti
- Kontaktovat uživatele:
Re: štípačka poraďte
Cus,k tomu icku,ono zalezi taky jak bude konstruovana....cim delsi bude to icko,tak ti vice se to bude prohybat(pokud to budes mit delane s ti otocnym pistem jako treba Bibos,nebo ja,tak se bude prohybat min,kdyz budes mit klasiku(icko i za delku pistu),tak vic...Dalsi vec je,jestli budes mit klin rozsirenej malo,nebo hodne...cim vice rozsirenej,tak tim vic bude celkova konstrukce namahana. .Nicmene 8 tun neni moc..dokonce bych rek,ze je to docela malo.To icko by melo stacit 200.
I pád na držku je pohyb vpřed :)
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar
Výkresy na štěpkovač ke stažení zde http://www.ulozto.cz/5386381/vykresy-na-poslani-rar
Kvôli pruženiu a prehýbaniu I - čka som ho uzavrel plechom. V mieste kde chodý klin je to zo šikma asi 25 mm od stredu s každej strany.
Záleži od konštrukcie akú zvolíš. Pri 8 t. radšej úzky klin a dlhšia piestnica.
dík to ičko bude 130cm pístnice bude přichicená za tu část jako Bibos ale na pevnoTekiti píše:Cus,k tomu icku,ono zalezi taky jak bude konstruovana....cim delsi bude to icko,tak ti vice se to bude prohybat(pokud to budes mit delane s ti otocnym pistem jako treba Bibos,nebo ja,tak se bude prohybat min,kdyz budes mit klasiku(icko i za delku pistu),tak vic...Dalsi vec je,jestli budes mit klin rozsirenej malo,nebo hodne...cim vice rozsirenej,tak tim vic bude celkova konstrukce namahana. .Nicmene 8 tun neni moc..dokonce bych rek,ze je to docela malo.To icko by melo stacit 200.
pístnici mám výsuv 50cm, štípat 1m polenasferos píše:Kvôli pruženiu a prehýbaniu I - čka som ho uzavrel plechom. V mieste kde chodý klin je to zo šikma asi 25 mm od stredu s každej strany.
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.
No mě příjde výsuv 50cm na metrová polena docela málo
No mě příjde výsuv 50cm na metrová polena docela málo
Jsou dva druhy nespokojenosti: nespokojenost, která pracuje, a ta, co lomí rukama. První dosáhne toho, co chce, druhá ztratí, co má.
co jsem zde četl tak mě taky,ale je to co sem sehnal a dá se zajet spátky pdložit doštípnout
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Jojo taky to tak jde.Ale když si to stavíš pro sebe tak bych raději volil delší.Budaš dělal za traktor nebo na elektriku.
Jsou dva druhy nespokojenosti: nespokojenost, která pracuje, a ta, co lomí rukama. První dosáhne toho, co chce, druhá ztratí, co má.
nejdřív na traktorovou hidrauliku,když se osvětší dodelám elektriku
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Co teť stavim štípačku tak tam mam pístnici která se bude vysouvat 55cm.A štípačka bude na maximální polena 75cm.
Ahoj ja to mam postavene takhle.Je to zapojene primo do traktoru.Je teda pravda, ze kdyz jsem stipal 80cm akaty v prumeru a metr dlouhe, tak se mi to icko obcas prohlo jako luk.Nikdy se ale nic nestalo a svary drzi.
Dík kdyby směl chuť napiš rozměr toho I profilu a průměr pístnice.Včera jsem koupil I 200mm
prakticky za polovíční cenu (příhodná konstalace hvězd).
prakticky za polovíční cenu (příhodná konstalace hvězd).
Rozmery budou a mozna i podrobnejsi foto, ale musim zaukolovat otce.Jsem ted az do dubna v USA.
- Cicerus HELLA
Přeju dobrý den, mám pístnici která se vysunuje jen 28 cm, poraďte prosím, zda má cenu uvažovat zda začít s touto pístnicí stavět štípačku, asi už to tu bylo řešeno, ale nikde jsem to nenašel. Štípu špalky 50 cm dlouhé.
Díky za odpověd
Díky za odpověd