Fidlla-špalíčkovač do 3 bodu-Biboš v.č.67
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Fidlla-špalíčkovač do 3 bodu-Biboš v.č.67
To ja uz mam taky upraveny dopravnik-dodelal sklopne boky,protoze pri slabich vetvickach(hlavne briza) vse vypadavalo z pasu ven.
Zetor 6718 DEEP RED
- v2000m
- Kontaktovat uživatele:
Prosím nebyla by fotka toho zakrytování dopravníku? Někdy se mi stane že toho je víc na zemi než na voze...
Zetor 6718 DEEP RED
Až k němu pojedu tak nafotímv2000m píše:Prosím nebyla by fotka toho zakrytování dopravníku? Někdy se mi stane že toho je víc na zemi než na voze...
Dnešní špalíčkování do vozu 5t,2 fůrky domů a 1/2 fůrky na prodej....a mám uklizeno svůj úsek pro povodí...
Zetor 6718 DEEP RED
No a jak se ti jeví 5tunka za štěpkovačem? Jak daleko si jezdil?
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
Jo jezdi se s ni dobre,na ramenech musis mit radne naply houzve,aby ti nelital spalickovac na boky. Otocka cca 7km,akorad bez brzd,bylo to na rovine skoro. Tak musim dodelat prodlouzeni vzduchu a oleje za spalickovac.
Jinak super,slozeni za par sekud a jelo se znova Uvazuju taky o sklopce ,ale spis dvojkolce-lepsi manevrovost v lese...
Jinak super,slozeni za par sekud a jelo se znova Uvazuju taky o sklopce ,ale spis dvojkolce-lepsi manevrovost v lese...
Zetor 6718 DEEP RED
No je tam zaseto ozimou,tak tam muzu jenom pokud mrzne....ma se oteplit,tak to radeji udelal jednim vrzem a uz tam nemusim. Kdyz je nad nulou je tam hodne moc mokro...
Zetor 6718 DEEP RED
No to už je jiná fůra, tohle pytlovat už by moc nešlo Paráda.
No asi to napytluju postupne,akorad az bude misto,zatim nemam kam ulozit. Jinak mam jeste jet spalickovat ke kolegovi z prace,ale to vse pujde na prodej.
Zetor 6718 DEEP RED
Pozdě, ale dřív jsem se nedostal.v2000m píše:Prosím nebyla by fotka toho zakrytování dopravníku? Někdy se mi stane, že toho je víc na zemi než na voze...wlcoun píše:To je souprava kámoše. Zetor 30,vlek je nějaká 3,5 tuna, má tam dodělaný nástavby z desek. Akorát trošku upravil dopravník.Na začátku ho zakryl, protože když štěpkuje tenhle bordel tak toho dost vypadávalo mimo. Je to malinko vidět v 11 vteřině videa.
http://jerabina1.rajce.idnes.cz/Drtic/
Jo a ještě říkal, že ty boční plechy taky dodělá
Dnes přípřáhl vlek T3,5S na zkoužku se špalíčkovačem,vysledek je lepší jak s vlekem 5t,lehčí,vyšší napladky...zde jsou fota...
Špalíčkování trvalo v jedné osobě 3,20h,našpalíčováno 7,2m3,spotřeba nafty s jízdou tam + zpět 7l.
Špalíčkování trvalo v jedné osobě 3,20h,našpalíčováno 7,2m3,spotřeba nafty s jízdou tam + zpět 7l.
Zetor 6718 DEEP RED