Stavba navijáku od Biboše
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: Stavba navijáku od Biboše
Rozhodl jsem se, že síť dávat nebudu. Trochu dokutím a začnu s nátěrem. Už toho času moc nemám a musím to dokončit
- pepa.traktor
nepodcenoval bych sít --než jsem tahal bez sítě a lano i skouskem řetízku si pro mě šáhlo do kabiny zetoru a roztržený kloub 3 stehy a hromadu starostí a na dlouhou dobu vyřazenej z a jak jsem měl čas tak sem jí tam místo okna roubovalGabo píše:Rozhodl jsem se, že síť dávat nebudu. Trochu dokutím a začnu s nátěrem. Už toho času moc nemám a musím to dokončit
jinak pěkná práce
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Ahoj,pepa.traktor píše:nepodcenoval bych sít --než jsem tahal bez sítě a lano i skouskem řetízku si pro mě šáhlo do kabiny zetoru a roztržený kloub 3 stehy a hromadu starostí a na dlouhou dobu vyřazenej z a jak jsem měl čas tak sem jí tam místo okna roubovalGabo píše:Rozhodl jsem se, že síť dávat nebudu. Trochu dokutím a začnu s nátěrem. Už toho času moc nemám a musím to dokončit
jinak pěkná práce
já to určitě nepodceňuju, ale nemám teď možnost ho připojit za traktor a oměřit, kde je zadní okno a jaký má krok. A rozhodně bych nerad udělal síť, o které zjistím, že mi zasahuje do okna a nemůžu ho kvůli tomu otevřít Ať už při položenym, nebo zvednutym navijáku. Taky mě tlačí čas, abych ten naviják odvezl. Takže to vidím až dodatečně doma Teď ho musím namalovat a odvézt. Zkouška proběhne až doma.
Paráda. v jednoduchosti je sila...Gabo píše:Ahoj,
dnes jsem dokutil kladku na přetahování
Video, video, video
Mihi
Mihi
Ahoj,
dnes jsem to zkompletoval a navinul lano. A nadělal řetězy.
Chodí to dobře, ale to se uvidí až v lese. Ještě musím sehnat náhon.
dnes jsem to zkompletoval a navinul lano. A nadělal řetězy.
Chodí to dobře, ale to se uvidí až v lese. Ještě musím sehnat náhon.
No musím povedať že to vypadá za traktorom dobre, nie je to moc vysunuté za traktorom a pasuje to ako riť na šerbel...(sorry za prirovnanie)
Potom by si mohol natočiť aj nejaké video z lesa a aj Tvoje postrehy ako to maká. ....
Ďakujem.
Mihi
Potom by si mohol natočiť aj nejaké video z lesa a aj Tvoje postrehy ako to maká. ....
Ďakujem.
Mihi
Mihi
Ahoj,
tak jsem byl párkrát v lese a naviják šlapal v pohodě. Odstranil jsem pár nedostatků z výroby Bohužel se mi v neděli ,,kouslo" axiální ložisko na hřídeli a celá se začla točit a permanentně se navíjelo lano a nešlo vytáhnout. To ložisko jsem zjistil až doma, když jsem to rozebral. Příčinou byla příliš malá vůle mezi vnějším rozměrem kroužku ložiska a dírou v řetězovém kole. Navíc zřejmě nedosedlo úplně nadoraz a řetězové kolo drhlo o svár na štítu. Při sestavování nikde nic nedrhlo, asi až při tlaku spojky si to sedlo
Každopádně už je řetězové kolo srovnané a o víkendu svár ubrousím a dám to do kupy.
Bohužel jsem s sebou neměl foťák a nebyl čas ani nálada v tom hice . U nás totiž začala těžba až v druhém pololetí.
tak jsem byl párkrát v lese a naviják šlapal v pohodě. Odstranil jsem pár nedostatků z výroby Bohužel se mi v neděli ,,kouslo" axiální ložisko na hřídeli a celá se začla točit a permanentně se navíjelo lano a nešlo vytáhnout. To ložisko jsem zjistil až doma, když jsem to rozebral. Příčinou byla příliš malá vůle mezi vnějším rozměrem kroužku ložiska a dírou v řetězovém kole. Navíc zřejmě nedosedlo úplně nadoraz a řetězové kolo drhlo o svár na štítu. Při sestavování nikde nic nedrhlo, asi až při tlaku spojky si to sedlo
Každopádně už je řetězové kolo srovnané a o víkendu svár ubrousím a dám to do kupy.
Bohužel jsem s sebou neměl foťák a nebyl čas ani nálada v tom hice . U nás totiž začala těžba až v druhém pololetí.
A je hotovo
tam co je šedá to drhlo. Svár jsem odřízl a převařil. Řetězové kolo jsem na soustruhu srovnal a zvětšil díru pro ložisko. Mám nějaké video z dostavby. Z lesa zatím ne. Snad se mi to sem podaří dát
tam co je šedá to drhlo. Svár jsem odřízl a převařil. Řetězové kolo jsem na soustruhu srovnal a zvětšil díru pro ložisko. Mám nějaké video z dostavby. Z lesa zatím ne. Snad se mi to sem podaří dát
Přidávám nějaké fotky z víkendu. Počasí přálo, tak jsme se do toho pustili. Mám i video, tak až se s ním poperu a dostanu ho na tubu dam sem odkaz
Tak co jak slape navijak??Nebyla by moznost osobni prohlidky?Jsem s plzne a rad bych si neco takoveho poridil.
Zetor 15,Zetror 25,Zetor 6911,Stihl 036,Homelite
Není problémMesier90 píše:Tak co jak slape navijak??Nebyla by moznost osobni prohlidky?Jsem s plzne a rad bych si neco takoveho poridil.
- McPeci
- Kontaktovat uživatele:
ahoj prosimtě nemáš někde rozměry toho základního rámu?? zajímalo by mne i jak je to moc na tloušťku dik moc
Robert ;)
každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis
https://www.facebook.com/robert.peciva
http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr
každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis
https://www.facebook.com/robert.peciva
http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr
Na začiatku témy píše :McPeci píše:ahoj prosimtě nemáš někde rozměry toho základního rámu?? zajímalo by mne i jak je to moc na tloušťku dik moc
60 x 60 x 3
Mihi
Mihi