Drtic konarov od DZANGA
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Drtic konarov od DZANGA
Tá 2. prevodovka vypadá lepšie...daj foto ako rozbilo tú 1.Tak to rýchlo zmontuj nech si pozrieme ako to maká..
Mihi
Mihi
Mihi
uz som to skusal a nezavadzala je to tak akurat podla toho som ju aj privaral aby nezavadzala pri pristupe ku nozovej hlavevolvej píše:Vypada to moc dobře. Jen si říkám, jak máš štěpkovací hlavu uloženou po směru jizdy, nebude ta zpěra překážet při stěpkování. Ať se dílo daří.
Naposledy upravil(a) dzango dne pon lis 04, 2013 10:53 pm, celkem upraveno 1 x.
mihi: na tej prvej prevodovke ustrihlo tu hriadel kde ide homokineticky klb bola tam oska priemeru cca 20 mm a este aj prevrtana stredom na srob takze sa ani necudujem ze to odstrihlo fotku dodam neskor
aký prevod má tá nová prevodovka?! podobnú som mal na traktore na navijáku. akurát tie zuby na velkom kolese boli menšie a neboli šikmé. prevod bol 1:16. vstupná hriadeľ 28 a výstupná 50mm. mala asi cez 60 kg
tato ma 1:25 vstupna ma 26 a vystupna 45
tak jaký jsi nakonec zvolil ten matroš ?
Za stálého míchání, nalejeme do hajzlu :D
to su tie iste noze len zakalene na 58 a znova prebrusene a spravil som este dva uhly na ostri rezny bude tupsi cca 2 mm aby nebol taky oslabeny, vydno to aj na fotke a do buducna ak tieto vydrzia, rozmyslam ich sfrezovat na hrubku 8 mm aby neboli zbytocne hrube
takze nejake vydeo z prvej skusky, som trosku sklamany ze to berie len do priemeru cca 8-9 cm potom zahasi motor, skusim este ofrezovat noze aby bola hrubka len 8 mm teraz maju 12, no neviem ci pomoze, vydeo bolo natacane uz vecer takze ani ta kvalita nieje bohvieaka skusim niekedy cez den detailnejsie
jenom 8-9 aby se ty noze neohi
Pěkná mašinka.
Z čoho je tá Hardy spojka ? Tá 1.prevodovka (čo ti ju rozbilo) bola PSA ? (citroen-peugeot)