štěpkovače fa Bystroň
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
Re: štěpkovač Bysron
sem si myslel ze bud to bude srazene dno nebo urvana ta hridel, taky se nam to stalo ale az za 4 roky stepkovani a tim ze do toho valime co vleze.
u toho sestelovani, bus mas srazene dno, ktere musis sestelovat na zadku tak aby ho skoro snek lizal a nabrus snek a pak to pojede jak dabel tak sme se s tim ze zacatku trapili a nechtel nam to az vtahovat, tak sme se naucili sestelovat dno, nabrusit snek a dotknes se vetvi a hned ju bere a zadne cary to nedele nez se srazi dno
u toho sestelovani, bus mas srazene dno, ktere musis sestelovat na zadku tak aby ho skoro snek lizal a nabrus snek a pak to pojede jak dabel tak sme se s tim ze zacatku trapili a nechtel nam to az vtahovat, tak sme se naucili sestelovat dno, nabrusit snek a dotknes se vetvi a hned ju bere a zadne cary to nedele nez se srazi dno
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
-
To mám vyštelované ale spíš asi se mi zdá že to dělá dolamování nebo ten šnek je ze dvou dílů a ten jeden díl uplně líže a druhý je kousíček výš asi si stím budu muset pohrát jen jsem nevěděl jestli to dělá všem nebo zase jenom mě
Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán
mam Pirbu, nedavno jsem štěpkoval, asi 5.motohodina na stepkovaci. Stepkovac byl mirne ze sikma a tema razama, vypadly vačky, kterymi se zveda stul, proste ty hridelky, kdyz se posunou o 1cm, coz jde, nebot je vidlicka siroka, tak to spadne. Bystronovi jsem volal a upozornil ho na to, stejne jako ze mi pres loziska leze vazelina
Jinak jemne vetvicky, mi to taky spatne bere a kdyz veme, tak jsou to takove 10cm klacicky co se zapichuji v řašlovych pytlech. Je problem v nastaveni stolu?
Jinak jemne vetvicky, mi to taky spatne bere a kdyz veme, tak jsou to takove 10cm klacicky co se zapichuji v řašlovych pytlech. Je problem v nastaveni stolu?
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Mysliš tieto dva na foto? už len pohlad na to spracovanie sveči o celom vyrobku princíp OK ale spôsob spracovania to nehovorim o červenom plechu na vstupnom hrdle ktorí je už z 1/3 prehnitý a vypadaný
-
Tak mě to celkem šlapalo hezky ale pružné větvičky mi to nikdy nenařezalo jen trošku polámalo skus si to otevřít dát tam tenký proutek a uvidíš asi to nemá šanci dolomit což je škoda dělá to problémy jestli je to zpracováním to nevím je to docela možné a materialně už jsem psal některé plechy jsou porezlé a oloupala se mi barva což opravdu neodpovídá ceně výrobku ty sváry no
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Když ho máš nový zavolej bystrońovi on ti tam pošle mechanika mě říkali že to bude štěpkovat i drobné záleží prý jak to seštelujuchavier píše:mam Pirbu, nedavno jsem štěpkoval, asi 5.motohodina na stepkovaci. Stepkovac byl mirne ze sikma a tema razama, vypadly vačky, kterymi se zveda stul, proste ty hridelky, kdyz se posunou o 1cm, coz jde, nebot je vidlicka siroka, tak to spadne. Bystronovi jsem volal a upozornil ho na to, stejne jako ze mi pres loziska leze vazelina
-
Já jsem dával před dvěma lety 65 tisícVenca a Jirka píše:kolik chtej za toho bystrone ??
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
kulak ho pred 2 mesiacmi kúpil tušim za 1300 ečiek
-
Ty jo a do jakého to má průměru? to bude mít asi Piraňu do průměru 7cm ta stojí kolem 32 tisíc já mám pirbu do pruměru 10cm pak je barakuda do půměru 12cm a murena ta nevím co sežere
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
u toho sestelovani se jeste musi krome dna sestelovat i ten bocni nuz a pak to kraje tenke vetvicky jak maslo, ale je to jen chvilku ptz jak ve sevali par silnejsich haluzi tak to srazi to dno a je to v prdeli.... nam jak to srazi to dno tak se nam ohnou ty hridel uvnitr tech zvedacich kosticek, jak se ohnou podruhe tak se uvnitr te kosticky zlomi a muzem je vyhodit. ja si myslim ze by tam bylo dobre pevne dno a snek uchytit vepredu do loziska kluzneho. U toho dna je zas dobre ze uhne a tim to neudela nic se snekem
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
-
- Kontaktovat uživatele:
aha ceny zajimave ale jak to tu ctu samy stolovani,naky slozity to stroj a to dela ten snek jenom ty drobonky stepky ?FERO 873 píše: kulak ho pred 2 mesiacmi kúpil tušim za 1300 ečiek
takovou drobotinu stepku sme vozili od cestaru bylo to sirove a proste na h....
Venca a Jirka
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
tak dela kolem 3-5 cm, je to ruznorode. kdyz stepkovat tak jedine suche haluze a pak to neplesnivi a krasne to hori. pokud stepkujeme mokre tak to zahazeme suchym
bystron je stroj uplne jednoduchy jen se to musi poradne udelat a hlavne je to stroj na trochu vetsi hobby pouziti, nemuze se od nej ocekavat vykon jak od diskovych stepkovacu.
bystron je stroj uplne jednoduchy jen se to musi poradne udelat a hlavne je to stroj na trochu vetsi hobby pouziti, nemuze se od nej ocekavat vykon jak od diskovych stepkovacu.
-
smrk hoří i mokrý jinak já jsem stím štěpkovačem spokojený známý má jiný dělá mu to takové špalíky dost dlouhé asi 10cm a není to ono ten šnek tu štěpku trošku naruší a ona brzy vyschne u toho jeho to prostě jen nařeže já jsem spokojený kdyby jsem měl koupit znova koupím si zase ten samý
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
taky si na ten stepkovac nestezuju, lepsi jak dratem do oka, mam ho sice neoriginal s vetsim setrvakem a jede pekne, jen ten prumer haluzi se zvetsil a tak uz pomalu nestaci stacit a tak delam diskac na vetsi