freemanův špalíkovač
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: freemanův špalíkovač
ked to mas take zahlbene tie diery na sroby nemas potom tenke dno medzi tym spodkom hlavy srobu a zaciatkom noza?
UKT 7045
Teď dobře nechápu co myslíš, ale ode dna tý drážky to mám na střed šroubu nějakejch 12mm, je dost u paty nože, ale hřídel je 50mm,
tak hlubší drážka než 25mm nešla, protože jsem válec osoustružil na 100mm kvůli průchodnosti. Teď je mezera mezi válcema 65mm.
Jinak k ceně frézování se věci mají tak. Kámoš pracuje v kovoobráběcí firmě a musel zaplatit 1000kč za pronájem frézky a 1000kč si řekl ode mě. Bohužel frézku ve svým strojovým parku ještě nemám, ale tenhle rok chci postavit dílnu, tak potom si nějaký krámy nakoupim
tak hlubší drážka než 25mm nešla, protože jsem válec osoustružil na 100mm kvůli průchodnosti. Teď je mezera mezi válcema 65mm.
Jinak k ceně frézování se věci mají tak. Kámoš pracuje v kovoobráběcí firmě a musel zaplatit 1000kč za pronájem frézky a 1000kč si řekl ode mě. Bohužel frézku ve svým strojovým parku ještě nemám, ale tenhle rok chci postavit dílnu, tak potom si nějaký krámy nakoupim
Jinak mě napadla taková hovadina, abych nemusel nechat dělat drážky do nožů. Nemá tam někdo z vás místo šroubů, co držej nože červíky? Nemuselo by to bejt marný, tlačilo by to nůž na protější stěnu, akorát v červíkovi m12 je asi dost malej imbus
sorry az teraz som si to vsimol ze ta diera je skrz na skrz ... tiez som rozmyslal nad tymi cervikmi ale napadlo ma ze by sa tam dala spravit aj nejaka prdrziavacia lista nieco ako celust na zveraku a tam by sa nemuseli robit drazky na sroby ale ked je to takto overene zbytocne nad niecim spekulovat
UKT 7045
Asi máš pravdu ale teď řešim jak vyfrézovat drážky do nože, kterej je v tom místě zakalenej. Asi to odvezu na vodní paprsek a oni si s tim poraděj
- ondřej zetor 25K
Zdravim měl jsem kulatinu 40mm na ni ozubené kolo a vše svrtané , začal jsem od osmičky šroubu, skončil u dvanáctky a nakonec jsem to zavařil a koupil origo spojku přetěžovací na 1600 Nm protože mě nebavilo pořát dolovat ty střižené šrouby které nikdy nešly ven a stálo to s prominutím za hovno Ta spojka je nenahraditelná na stěpkovači je to supr
Zetor 6945 Zetor 25 K Suzuki Samurai 1,9 D Nissan Terrano 2 2,7 Tdi Plato na 2 tuny a tak dále :-)
Zdravim měl jsem kulatinu 40mm na ni ozubené kolo a vše svrtané , začal jsem od osmičky šroubu, skončil u dvanáctky a nakonec jsem to zavařil a koupil origo spojku přetěžovací na 1600 Nm protože mě nebavilo pořát dolovat ty střižené šrouby které nikdy nešly ven a stálo to s prominutím za hovno Ta spojka je nenahraditelná na stěpkovači je to supr [/quote]
Ondrej a už sa Ti stalo že by tá spojka prešmykovala???a ak áno kedy????
Ď.
Mihi
Ondrej a už sa Ti stalo že by tá spojka prešmykovala???a ak áno kedy????
Ď.
Mihi
Mihi
- ondřej zetor 25K
jo stalo se mi to uš a ne jednoun třeba tam strčím dvě tři větve o pruměru 5cm a jsou v nich suky a trefí se nože přímo na ně pak spojka přeskakuje , nebo se stane že dvakrat třikrát přeskočí a větev to přecvakne a jede se dál
Zetor 6945 Zetor 25 K Suzuki Samurai 1,9 D Nissan Terrano 2 2,7 Tdi Plato na 2 tuny a tak dále :-)
Nestrašte!!! Viděli jste, kolik stojí kardan s přetěžovací spojkou?
- ondřej zetor 25K
daval jsem za něj 7500 bez dph ale co je to proti go převodovky po tom co se ukrouti hřídel a rozbije převodovku
hlasím: máš to moc pěkný!