špalíkovač od Lukina
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
Re: špalíkovač od Lukina
Za stálého míchání, nalejeme do hajzlu :D
pevnost 8.8 prej 80Nm mají snést na dotáhnutí zkusíme. Kdyžtak musím sehnat 10.9. Ale kde za rozumnou cenu ?
mihi špatné zprávy
dneska došly plotny na boky a taky matroš na nože dej tomu 14 dní a špalíkovací hlava bude v hromadě
dneska došly plotny na boky a taky matroš na nože dej tomu 14 dní a špalíkovací hlava bude v hromadě
-
všechno maš moc pěkně udělane akorad že to bude drtit větve je to moc narčne na vyrobu a na čas.Nedovedu si představit to takhle dělat na prodej.
Luky ideš dobre ...mám z toho radosť...no aj keď Ťa nedobehnem...
Nech sa darí...( asi Ti vypnem elektriku... )
jedna otázočka....Ty to robíš v škole ako prax....???
Nech sa darí...( asi Ti vypnem elektriku... )
jedna otázočka....Ty to robíš v škole ako prax....???
Mihi
nýýýýý Hned v prváku jsem koupil nejdřív soustruh a pak aj frézku nakonec To jsou pak uplně jiné možnosti Něco dělám ve škole ještě, třeba nože jak budou zakalené tak přebrousit na magnetce. A ty hřídele navrtat to jsem taky dělal ve škole protože nemám ještě lunetu. Ale časem se najde a já už si ji poupravím.
špatné zprávy pro mihiho
nože jsou v kalírně, plotny pod NCčkem aj s ozubenýma kolama na drátovce už "jenom" spodní hřídel,velká řemenice, a komplet plechařina
a postimage mně nefunguje
nože jsou v kalírně, plotny pod NCčkem aj s ozubenýma kolama na drátovce už "jenom" spodní hřídel,velká řemenice, a komplet plechařina
a postimage mně nefunguje
no tak snad dneska bude fungovat postimage nože zakaleny,popuštěny na 1000MPa. Přebroušeny , na špičce místo 30° je asi na 2mm 45°. Tak snad to bude držet...jinak nástrojovka No a jinak teď už jenom čekám na NCčkařa na plotny.... pak to dáme do hromady a budeme pokračovat dál v krasojízdě
Pekná práca..
Koľko stojí cca nástojová ocel??? (SZ??)
No neviem či to stihneš.....??????
Pia Máj 29, 2015 10:04 pm
mihi špatné zprávy
Koľko stojí cca nástojová ocel??? (SZ??)
No neviem či to stihneš.....??????
Pia Máj 29, 2015 10:04 pm
mihi špatné zprávy
Mihi