Ferove 3 bodove navijaky
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
-
Re: Ferove 3 bodove navijaky
Já mám převod 1:4,1 řetěz 12 B a při tahání většího stromu když se opře nebo zaryje do země tak mu trochu musím přidat ale je to v pohodě většinou volnoběh spíš jde o tu spojku co bude dělat aby neklouzala při nějaké těžké práci na to by byl převod 1:11 luxus s tím už asi i vytrhneš strom každopádně 1:5,5 už nebude mít problém tak že je to asi o penězích
Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
No o peniazoch to je diskutabilne pretože ten kúsok retaze a par koliečok a nejaka ta sustružnicka robota je cca nejakych 30 až 40 eur ale ten vykon zato stoji ale zase na druhu stranu nieje to profi seriovka a nam to bohate postači a ušetri mnoho námahy
- Jezevec
Fero, co to axiální ložisko bude nějak zakrytované takhle se ti to za chviulu vyběháů...
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
zatial je to všetko len v štadiu vyvoja samozrejme že ho nenecham len tak na verim boha a bude zakrytovamé
- Jezevec
Tak jo Budu ti verit
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Po dlhom čase som konečne dokončil ovládanie spojky a západky po odistení západky sa lano volne odvíja a pri zaťiahnuťí za šnoru ovladania spojky automaticky dôjde k preklopeniu zapadky čiže nie 2 šnóry ale len jedna teras už je na rade quicksilver a kardanové hriadele odneho
-
No super Fero potřeboval by jsem malou informaci máš velkou rozetu na ložisku jak je široké?
-
viem ze s ferom sme sa davnejsie pochytili, ale i tak sledujem jeho robotu, a toto mu fakt vyslo...vypada to dobre...tak dufam, ze sa nenahneva, ked nieco poviem...
ja som mal nieco podobne pozicane z podniku, len original tovarenske...takto pohladovo to vypada rovnako, len tam bola pasova brzda...a fungovalo to asi na taky princip, ze ked som riadne potiahol spojku, a potom pustil, tak automaticky nabehla brzda. tymto som chcel povedat len tolko, ze ci to budes potom vediet odbrzdovat, ked tam mas rohatku???
ja som mal nieco podobne pozicane z podniku, len original tovarenske...takto pohladovo to vypada rovnako, len tam bola pasova brzda...a fungovalo to asi na taky princip, ze ked som riadne potiahol spojku, a potom pustil, tak automaticky nabehla brzda. tymto som chcel povedat len tolko, ze ci to budes potom vediet odbrzdovat, ked tam mas rohatku???
- dolls
- Kontaktovat uživatele:
O kousek víš to píše-odjistí západku a lano se volně odvíjí, jak zatáhne za ovládání spojky tak západka opět zapadne. ...i když je pravda že přesně taky nevím jakým způsobem se západka odjišťuje, když je jen jedno lanko?
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak akurát na západke bude ešte nieje mala páčka ktorá sa bude ovladať ručne Jednoducho pred odvíjanim sa ručne odklopý zapadka ktorá je istená pružinov a drží v polohe odistené po zaťiahnuťi za špagať páka spojky automaticky zosebou preklopy aj zapadku ktorú pružina preklopí zase smerom k rohatke Odystenie bubna bude nasledovne po zaťiahnuťí za špagat dôjde k uvolneniu zapadky a ta sa nasledovne ručne preklopía tym sa uvolní bubon s lanom viem že by sa to dalo riešiť aj druhým špagátom ale mne sa tento spôsob moc nepáči sice je to v podstate to isté akurát o jeden špagat menej ale nieje problem si ho tam kedykolvek doplňiť
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Víťo 6210 2Z širka 20 mm a axialne 51210 širka asi 17 mm
-
Tak to mám ok díky asi se taky do jednoho pustím zima bude dlouhá
-
dobra robota ,vdaka za vela detailov.