Naviják Bystroň
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Naviják Bystroň
Nazdar chlapi, rozmyslam nad kupou navijaku Bystron 4t. Chcem ho pouzivat na pripravu palivoveho dreva popri robote.Asi 100-130prm rocne. Napiste svoje postrehy kto ho vlastni,pripadne kto s nim pracoval. Pokial mi ho neodporucate, napiste aky navijak je v tejto triede lepsi. Vopred dakujem.
Re: navijak BYSTRON
radšej uniforest krpan tajfun proste bytrona 4T nie ale tá 7T to je už iné kafy videl som to naživo
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
Lenze Bystron je cenovo ovela lepsie ako slovinci. Aj 7t Bystron je uz dost co sa tyka ceny. Chcel by som si to prerobit na vzduch. Vyhodu 4t Bystrona vidim v cene a jednoduchosti. Hadam kvalita nie je zla, preto cakam postrehy.
V okoli vim o jednom pred par rokama a dal to pryc po dvou mesicich. Strasny,netahal nebrzdil... Nevim jakej model to byl, treba jsou ted uz nekde jinde ale ja osobne bych ho nevzal
Lesoplundra všeobecná
Ňuňánek s Kvidem
Ňuňánek s Kvidem
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem v okoli neslysel moc peknych slov...na tahani nejakeho šáší a klaciku to stacit bude suprove ale nejhorsi je kdyz pak mas nekde v rokline buka jako prase a co s nim?? Spojka v navijaku jenom zaknuci a kopnes navijak vzteky do te rokle k buku :smich : ne sranda....no proste na male zvykani pohoda ale jestli chces tahat bomby tak bych si ten bystron rozmyslel
Hrnecek: Bystrone mají rohatku
Třeba nedodali západku, proto to nebrzdilo
U Bystroně hodně záleží kus od kusu. Ze začátku to bylo hrozné, no teď se situace snad malinko zlepšila.
Osobně taky sháním za 25-ku, ale spíše se přikláním ke Krpanu 3,5 E nebo 4 SI který je levnější a mám jistotu 100% profi zpracování.
A jestli dát za Bystroně 20 tis, nebo za jetý Krpan 25 tis, tak mám jasno.
U Bystroně hodně záleží kus od kusu. Ze začátku to bylo hrozné, no teď se situace snad malinko zlepšila.
Osobně taky sháním za 25-ku, ale spíše se přikláním ke Krpanu 3,5 E nebo 4 SI který je levnější a mám jistotu 100% profi zpracování.
A jestli dát za Bystroně 20 tis, nebo za jetý Krpan 25 tis, tak mám jasno.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
video bystrona 7T , tažili a približovali to velmi dobrý kamaráti
trikko: Ta kladka na navijáku je strašně vysoko, proto s tím nákladem má Zetor problémy...
Chtělo by to ještě jednu nízkou kladku.
Chtělo by to ještě jednu nízkou kladku.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Sniper je tam jak vrchná tak aj spodná kladka len si všimni 1:15 , keby si to prepne do spodnej tak áno ale ten chalan má toho v lese odrobeneho dosť Nemecko-Welte , tu LKT 82 dialkovo ovládaná no proste má toho zasebou dosť tak vie čo robí
trikko: Toho jsem si nevšiml, jenom záběru, jak má náklad na horní kladce a zbytečně se trápí.
Pokud ví co dělá, všechna čest, jen jsem si toho všiml
Pokud ví co dělá, všechna čest, jen jsem si toho všiml
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Franta.cz: Predbehol si ma...tiez som chcel napisat ze Bystron ma rohatku
Inac zabudol som napisat ze to chcem za 7245 a myslim ze so 7t Bystronom by som bol castejsie na zadnych.
Ten 4t Bystron ma zaujal lebo som pocul ze utiahne viac ako 4t a ma prave tu rohatku.
Ale mozno by som sa nechal presvedcit na nejakeho slovinca tak 5tonoveho.
Inac zabudol som napisat ze to chcem za 7245 a myslim ze so 7t Bystronom by som bol castejsie na zadnych.
Ten 4t Bystron ma zaujal lebo som pocul ze utiahne viac ako 4t a ma prave tu rohatku.
Ale mozno by som sa nechal presvedcit na nejakeho slovinca tak 5tonoveho.
mně se spíš než bystroň líbí tyhle http://www.mkkovo.cz/index.php?sekce=le ... vy-navijak
- McPeci
- Kontaktovat uživatele:
no já si myslím že to výjde na stejno, sice nemám v tom nijakou praxi ale všechny tyto navijáky fungují stejným způsobem tj rozeta- lamela- buben-a nějaký ten rozpínací bazmek. záleží na čistotě a materiálu lamely no a jak je to seřízené zase nevýhoda rohatky když je lano našponované jde blbě vyrazit západka a nevýhoda pásové brzdy zas je háklivá na čistotu a mastnotu (zase si ale nastavíš kolik chceš tahat a můžeš popouštět což u rohatky nende)
je to prašť jak uhoď
toď můj názor
je to prašť jak uhoď
toď můj názor
Robert ;)
každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis
https://www.facebook.com/robert.peciva
http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr
každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis
https://www.facebook.com/robert.peciva
http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr
- timexy
- Kontaktovat uživatele:
radas: tohle mám já na dálku a nemůžu si ho vynachválit..