Díky . To je paráda Měl bych mít řízky (200ks) už na poště (pozdě ale přece ), tak uvidíme jak mi to pude v amatérských podmínkách .Spagre píše:Největší okolo 11-12 metrů a 16cm průměr na pařezu. To byl 4letej strom foto: http://www.japonsketopoly-rrd.cz/Galeri ... C03927.JPG
Uvidíme letos. Každopádně část toho hektaru letos už budu kácet.
Rychlerostoucí topol
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rychlerostoucí topol
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Spagre,bacha u louky vedený jako TTP a jestli bylo dříve žádáno dotace třeba na SAPS tu bys neměl zorat,můžeš jenom jako pro obnovení nového travního porostu.A kontrolujou to přes satelit.
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
pravda a dotace letos konci...od noveho roku jsou nove...
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
jj to vše samozřejmě vím. Borec to kupuje a v sapu zatím vůbec není a mylím, že nebude snad problém na MZE zařídit povolení diskování a pak orby. Dotace sned budo i nadále:)
Rychle rostoucí dřeviny od A do Z.
Sadba, plantáže na klíč, poradenství...
dotace budou dal jen podle jineho vzoru od roku 2014 treba to bude lepsi jak ted
- Killer Koly
mam prosbu: jak resite ochranu proti zveri? uz jsem prisel o polovinu stromku a ta druha je mi po roce sotva po kolena, vzdycky ukousou ty vrcholove pupeny vyzkousel jsem uz i barvu s piskem a jedem na krysy, ale je to o nicem. a oplotit to je docela problem
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
ja mam oploceno lesnickym uzlovym pletivem a zatim dobry srnek mame okolo pozehnane ale zatim mi dovnitr nelezou
- Killer Koly
Pokud natírání nepomohlo tak zkus pachové ohradníky. Stačí hledat: http://www.zbozi.cz/?q=pachov%C3%BD+ohr ... aign=lista
to by mělo být už OK. Jak je to velká plantáž?
to by mělo být už OK. Jak je to velká plantáž?
- Killer Koly
co to je? a jak to ucinkuje? resp. je to spolehlive? a mas s tim zkusenosti? nemam plantaz, je to asi na 200 m2, ale spis bych tam nalicil oka nebo zeleza, jak jsem nastvany
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně nic nelíči . Tenhle pachovej výmysl znáš z okolí silnic. Je to teď snad všude . Údajně to funguje, ale těžko říct...
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
ľověče neblázni! Už s tím jedem na krysy by tě někdo mohl žalovat
Natož ještě železa. O těch pachovajch zábranách si přečti a je to.
Ale kdy je to takovej kousek, tak bych tam přivázal psa
Natož ještě železa. O těch pachovajch zábranách si přečti a je to.
Ale kdy je to takovej kousek, tak bych tam přivázal psa
Ach bože, to je zase nápad.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
jako aby to od těch silnic dal k těm topolům? Nevím nevím, ale je to dost vyprchlé a náš kozlík hugo to v klídku olizoval. Tak jsme koupili pěnu asi za 600kč pistol jsem chtěl použít od Pur pěny, ale má to jinačí upevnění. Tak asi zase pistolku za 5kilo
Věrný člen agresorů.com
a já jsme si říkal, jakej buzerant stříká montážní pěnu na klacky u silnic ..... Člověk se hold pořád učí.
hydraulický půdní vrták http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 54&t=71067 , http://youtu.be/jVfCw5lBRcI
SU32, Hackert FUW 250, VS20A, MAG Fronius 250, TIG 200 AC/DC
SU32, Hackert FUW 250, VS20A, MAG Fronius 250, TIG 200 AC/DC