Rychlerostoucí topol
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: Rychlerostoucí topol
Papír se děla ze stromů ktere mají min 25 let co jsem četl. Takže proto, víš? To není jako u krávy, že čím starší tím horší maso a každej chce svíčkovou z mladých telat:) Tady je to jako u některých žen.....
Rychle rostoucí dřeviny od A do Z.
Sadba, plantáže na klíč, poradenství...
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Když to podle tebe na topení neni, tak proč tim topí elektrárny?wendy píše:Jestli jsem dobře porozumněl tak se z těch plevelů nedá ani dělat papír. Má to nějaký nevhodný vlákniny.Na topení to taky nejni.Tak co s tím?
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Papír se děla ze stromů ktere mají min 25 let co jsem četl. Takže proto, víš? To není jako u krávy, že čím starší tím horší maso a každej chce svíčkovou z mladých telat:) Tady je to jako u některých žen..... [/qu
(Tady je to jako u některých žen..)ale asi jen u nekterych rad bych takovou potkal
(Tady je to jako u některých žen..)ale asi jen u nekterych rad bych takovou potkal
jj to my všichni!
Tož dnešek byl krásdný den a taxme začalí sázet, Škoda, že nám traktorista srovnal pole až ve dvanáct, ale stejně sme stihli 3000 kusů. A že byla zem tvrdá!! Zejtra pokračujeme.
BTW wendy jak dloho by trvalo, než by mi to zarostlo náletem?? Fakt sme si totíž mákli a dlaně bolej jak sviňa.
Budu si muset zajít k tatíkoj do hospůdky na jamesíka a dobít nějakou energii
foto sem nejde ani vložit tož:
http://japonsketopoly-rrd.cz/fotogalerie.html
BTW wendy jak dloho by trvalo, než by mi to zarostlo náletem?? Fakt sme si totíž mákli a dlaně bolej jak sviňa.
Budu si muset zajít k tatíkoj do hospůdky na jamesíka a dobít nějakou energii
foto sem nejde ani vložit tož:
http://japonsketopoly-rrd.cz/fotogalerie.html
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak rychle roste jehličnatej les asi všichni víme... První 3 roky to skoro vůbec neroste, za 5 to má tak 2-3 metry, za 10 máš stromky na štěpku, za 20 už něco co by se dalo pokácet na polena... Tou dobou budu mít za sebou 3-4 sklizně topolu . Samozřejmě ten smrk nebo borovice je asi lepší, ale roste 4x pomalejc, takže ve výsledku vypěstuju za stejnou dobu 2-3x tolik hmoty, a můžu sklízet a topit už za 5-6 let, a ne až za 20 .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
A proto tam zejtra špupneme další 3k
Právě proto že jsem toto našel jsem se sem přihlásil, když vidím jak se tady kočkujete.Spagre píše:Na to že si se dnes zaregistroval a hned toto našel, usuzuji, že tomu asi musíš roumět. (podezřelé) Ale jo, asi tam je pár rozumných vět. Hned se podle některých zařídím
- Nemamjmeno
Jsem dával vloni začátkem dubna řízky na 50a.Zkusil jsem 3 klony a u jednoho mám přes 3 m vysoké nárůsty.Ostatní jsou tak o metr menší.Políčko je u řeky a to jim prospívá.Chtějí dost vody.Řízky jsem kupoval od Lengala.Ten prodává "dcery".
Není v světě člověk ten, aby rozuměl strojům všem.
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
Lengal Grygov?
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
- Nemamjmeno
Svatopluk Lengál - školkař
Není v světě člověk ten, aby rozuměl strojům všem.
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
z Grygova u Olomouce?
http://www.lesniskolka.cz/
http://www.lesniskolka.cz/
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
Mám fotky ale nejdou vložit. Vrba 10 let.Topol 10 let.
Pošli na mejl pls
Pro Spagre,Jestli se dobře pamatuju,tak to nejhorší dřevo (co už se ani k topení nehodilo) se se dávalo do hranic a říkalo se tomu papírky.To šlo tedy na papír.Takže když se nedá z toho topolu vyrobit ani papír,kterej víceměně vydá víc tepla než topol tak si to pěstujte krmte tím elektrárny.Nemám proti tomu nic.