Zdravim vas. Mohli by ste ešte urobit nejake fotky toho navijaku? Mam totiž prevodovku z hydromotorom aj to čerpadlo, ako martinpoličian a tiež by som chcel robit navijak. Ake mate na tom navijaku čerpadlo?kovohryz píše:slíbené foto volného odvíjení jenom jsem nemohl vyfotit celý naviják protože je založený haraburdím
stavba navijaku
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- kantraktor
Re: stavba navijaku
- kovohryz
- Kontaktovat uživatele:
Zítra se pokusím nafotit víc !! Použíté čerpadlo je údajně z HONA je hodně mohutné ale parametry neznám
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobry den taky chcu stavet navijak na domaci tahani a ten vas navijak me zajima mate nejake fotky jeste?
- kovohryz
- Kontaktovat uživatele:
moc se omlouvám ale zdechl mně foťák tak jsem to nemněl čím vyfotit!!!! mezi tím napadlo to bílé svinstvo a nedá se to pořádně odkrýt protože je venku mám jenom jednu a ta ti moc neukáže,jak to bude možné dodám . Nafotil jsem čerpadlo kterým to honíme!
Zdarec. Dnes sem čirou náhodou získal zadara tuhle otoč z autojeřábu a přemýšlím o jednoduchým navijáku muj dotaz zní-bude to alespon trochu uspokojivě chodit když to bude krmený vnějším okruhem Zetoru 40 cca 20l-min a tlaku 160at? Kdyby jste měli fotky tak sem s nima. Dík.
to by mě taky zajímalodavidof píše:Zdarec. Dnes sem čirou náhodou získal zadara tuhle otoč z autojeřábu a přemýšlím o jednoduchým navijáku muj dotaz zní-bude to alespon trochu uspokojivě chodit když to bude krmený vnějším okruhem Zetoru 40 cca 20l-min a tlaku 160at? Kdyby jste měli fotky tak sem s nima. Dík.
Asi pohledám nějaký hadice,otoč přišroubuju na pravítko a udělám zkoušku,ale neni času dávám si termín do konce zimy teda 21.3.
Davidof- ako pokracujes s navijakom? Uz si nieco vykoumal?
Zatim nepokračuju neni teho času,v práci sem chystal Tatry na STK a doma sem se už nechtěl špinit shromažduju materiál a až skončí les tak se do teho pustím.