štiepkovač H2

štěpkovače, šťípačky, drtiče, navijáky, pily...

Moderátoři: rezis, Malboro, Leo

Zpráva
Autor
atony1

Re: štiepkovač H2

#61 Nový příspěvek od atony1 »

simako píše:Videí som už videl veľa. Chcel by som to vidieť v praxi. Nachystaj drevo a daj vedieť. Najlepšie, keď to budeš robiť vo voľnú sobotu. Nemám to k tebe ďaleko.
Cau ja uz som tiez z halagackom rozpraval o ukazke..mohli by sme zvolat predvadzaci den..vstupne by bolo desat haluzi a flaska :D

halagacka1

#62 Nový příspěvek od halagacka1 »

atony1 píše:
simako píše:Videí som už videl veľa. Chcel by som to vidieť v praxi. Nachystaj drevo a daj vedieť. Najlepšie, keď to budeš robiť vo voľnú sobotu. Nemám to k tebe ďaleko.
Cau ja uz som tiez z halagackom rozpraval o ukazke..mohli by sme zvolat predvadzaci den..vstupne by bolo desat haluzi a flaska :D
Kamarati toto je konecne ponuka keby nebola nedela hned idem rezat haluze na test ale len od hlavnej cesty by som si s vami nachystal na celu zimu mam to 600m co vy nato budete ladovat ja to pochystam
Kto nic nerobi,nic nepokazi

simako

#63 Nový příspěvek od simako »

OK. Čakám na informáciu kedy to bude.
S pozdravom...

halagacka1

#64 Nový příspěvek od halagacka1 »

simako píše:OK. Čakám na informáciu kedy to bude.
S pozdravom...
ahoj najprv napiš čo pijeme až je jednotny nazor ,lepšie by to bolo v lete zobrali by ste polovičky a urobili by sme gulaš a nie len s vami ale keby aj niekto iny cchcel prist bol by som rad urobme nejaku akciu slavim opozdenu 30tku

simako

#65 Nový příspěvek od simako »

Ty to chceš zrealizovať veľkoryso. To je pekné od teba. Ale pri obsluhe takého stroja sa nesmie používať alkohol. Čo keď štiepkované drevo niekoho vyfacká? Čo sa mňa týka, som bohužiaľ abstinent, ale doneseniu fľašky sa v žiadnom prípade nebránim.
S pozdravom...

halagacka1

#66 Nový příspěvek od halagacka1 »

:) :friends:

roman75

#67 Nový příspěvek od roman75 »

to vyzera na dobru party

beda5

#68 Nový příspěvek od beda5 »

prosím tě jaký máš pruměr na uchycení pytle a jak vysoko nad zemí

halagacka1

#69 Nový příspěvek od halagacka1 »

beda5 píše:prosím tě jaký máš pruměr na uchycení pytle a jak vysoko nad zemí
A to vypada ze uz niekto finisuje, tak cakame foto priemer mam 280mm ale podla mna idejal by bol 340 mne tych280poradili a vyska nad zemou 80,90to regulujem vzperou zajtra sa ide do terenu tak som zvedavy

beda5

#70 Nový příspěvek od beda5 »

ano finišujem ,ještě dodělat pytlování,náhon k freze a mužem vyrazit do lesa a fotky budou určitě možná i video a dík (at ti to dobře dopadne)

cont33

#71 Nový příspěvek od cont33 »

halagacka1 píše:
simako píše:OK. Čakám na informáciu kedy to bude.
S pozdravom...
ahoj najprv napiš čo pijeme až je jednotny nazor ,lepšie by to bolo v lete zobrali by ste polovičky a urobili by sme gulaš a nie len s vami ale keby aj niekto iny cchcel prist bol by som rad urobme nejaku akciu slavim opozdenu 30tku
No ved polovičky nebudú piť a budu ládovať do štiepkovača.... odborná komisia bude z bezpečnej vzdialenosti povzbudzovať.... :D
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

halagacka1

#72 Nový příspěvek od halagacka1 »

tak dneska som štiepkoval s bratom šupli sme rano o 9 po jednej slivovici a na obed o 12som mal 50 napikovanych vriec ja som vkladal a on utriasal vrecia sused čistil les tak bolo haluzi dost dal vediet až včera až si to vezmem tak som mestihol zvolat komisiu udivila ma spotreba okolo 6 litrov dokopy dobre ni material lieska osika breza brest a všeličo ine
Přílohy
vlečka štiepok1.jpg
vlečka štiepok.jpg

vizovjan

#73 Nový příspěvek od vizovjan »

Ta spotřeba bývá malá - vzhledem k objemu štěpky by mohla být i menší. Posledně jsme dělali jemnou štěpku a na 24m3 padlo 15l nafty (včetně cesty traktora se štěpkovačem, druhý traktor započítán není).
Zetor 7245, 3011, 12145 s čelňákem, diskový štěpkovač Junkkari HJ 5G a bubnový štěpkovač Heizohack 6-400, video při práci http://www.youtube.com/watch?v=XWM-i42P ... ture=share nebo starší http://www.youtube.com/watch?v=MSvnIdqCtQI

atony1

#74 Nový příspěvek od atony1 »

No tych 7e za naftu sa mi zda uplne v pohode za tu vlecku..bude s tym kurit mesiac a na plyn by to vyslo maximalne na 2 dni 8)

halagacka1

#75 Nový příspěvek od halagacka1 »

atony1 píše:No tych 7e za naftu sa mi zda uplne v pohode za tu vlecku..bude s tym kurit mesiac a na plyn by to vyslo maximalne na 2 dni 8)
presne tak sa mi to strašne lubi 8) :)

Odpovědět

Zpět na „Lesní a dřevo technika“