Cau ja uz som tiez z halagackom rozpraval o ukazke..mohli by sme zvolat predvadzaci den..vstupne by bolo desat haluzi a flaskasimako píše:Videí som už videl veľa. Chcel by som to vidieť v praxi. Nachystaj drevo a daj vedieť. Najlepšie, keď to budeš robiť vo voľnú sobotu. Nemám to k tebe ďaleko.
štiepkovač H2
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
-
Re: štiepkovač H2
- halagacka1
Kamarati toto je konecne ponuka keby nebola nedela hned idem rezat haluze na test ale len od hlavnej cesty by som si s vami nachystal na celu zimu mam to 600m co vy nato budete ladovat ja to pochystamatony1 píše:Cau ja uz som tiez z halagackom rozpraval o ukazke..mohli by sme zvolat predvadzaci den..vstupne by bolo desat haluzi a flaskasimako píše:Videí som už videl veľa. Chcel by som to vidieť v praxi. Nachystaj drevo a daj vedieť. Najlepšie, keď to budeš robiť vo voľnú sobotu. Nemám to k tebe ďaleko.
Kto nic nerobi,nic nepokazi
OK. Čakám na informáciu kedy to bude.
S pozdravom...
S pozdravom...
- halagacka1
ahoj najprv napiš čo pijeme až je jednotny nazor ,lepšie by to bolo v lete zobrali by ste polovičky a urobili by sme gulaš a nie len s vami ale keby aj niekto iny cchcel prist bol by som rad urobme nejaku akciu slavim opozdenu 30tkusimako píše:OK. Čakám na informáciu kedy to bude.
S pozdravom...
Ty to chceš zrealizovať veľkoryso. To je pekné od teba. Ale pri obsluhe takého stroja sa nesmie používať alkohol. Čo keď štiepkované drevo niekoho vyfacká? Čo sa mňa týka, som bohužiaľ abstinent, ale doneseniu fľašky sa v žiadnom prípade nebránim.
S pozdravom...
S pozdravom...
- halagacka1
-
to vyzera na dobru party
prosím tě jaký máš pruměr na uchycení pytle a jak vysoko nad zemí
- halagacka1
A to vypada ze uz niekto finisuje, tak cakame foto priemer mam 280mm ale podla mna idejal by bol 340 mne tych280poradili a vyska nad zemou 80,90to regulujem vzperou zajtra sa ide do terenu tak som zvedavybeda5 píše:prosím tě jaký máš pruměr na uchycení pytle a jak vysoko nad zemí
ano finišujem ,ještě dodělat pytlování,náhon k freze a mužem vyrazit do lesa a fotky budou určitě možná i video a dík (at ti to dobře dopadne)
No ved polovičky nebudú piť a budu ládovať do štiepkovača.... odborná komisia bude z bezpečnej vzdialenosti povzbudzovať....halagacka1 píše:ahoj najprv napiš čo pijeme až je jednotny nazor ,lepšie by to bolo v lete zobrali by ste polovičky a urobili by sme gulaš a nie len s vami ale keby aj niekto iny cchcel prist bol by som rad urobme nejaku akciu slavim opozdenu 30tkusimako píše:OK. Čakám na informáciu kedy to bude.
S pozdravom...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- halagacka1
tak dneska som štiepkoval s bratom šupli sme rano o 9 po jednej slivovici a na obed o 12som mal 50 napikovanych vriec ja som vkladal a on utriasal vrecia sused čistil les tak bolo haluzi dost dal vediet až včera až si to vezmem tak som mestihol zvolat komisiu udivila ma spotreba okolo 6 litrov dokopy dobre ni material lieska osika breza brest a všeličo ine
Ta spotřeba bývá malá - vzhledem k objemu štěpky by mohla být i menší. Posledně jsme dělali jemnou štěpku a na 24m3 padlo 15l nafty (včetně cesty traktora se štěpkovačem, druhý traktor započítán není).
Zetor 7245, 3011, 12145 s čelňákem, diskový štěpkovač Junkkari HJ 5G a bubnový štěpkovač Heizohack 6-400, video při práci http://www.youtube.com/watch?v=XWM-i42P ... ture=share nebo starší http://www.youtube.com/watch?v=MSvnIdqCtQI
-
No tych 7e za naftu sa mi zda uplne v pohode za tu vlecku..bude s tym kurit mesiac a na plyn by to vyslo maximalne na 2 dni
- halagacka1
presne tak sa mi to strašne lubiatony1 píše:No tych 7e za naftu sa mi zda uplne v pohode za tu vlecku..bude s tym kurit mesiac a na plyn by to vyslo maximalne na 2 dni