Tříbodový naviják

štěpkovače, šťípačky, drtiče, navijáky, pily...

Moderátoři: rezis, Malboro, Leo

Zpráva
Autor
TATKA

Re: Tříbodový naviják

#151 Nový příspěvek od TATKA »

Vyděl si ten prospekt od BGU? Našel jsem to někde na netu v pdf v češtině.

Peetan

#152 Nový příspěvek od Peetan »

viděl, jsou vpodstatě stejný a stejně drahý.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA

pepa.traktor

#153 Nový příspěvek od pepa.traktor »

taky nevím ale to B-Agro se teda moc nepochlapilo,z osobní zkušenosti sem je bral za profíky ale tohle pos.......
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745

Peetan

#154 Nový příspěvek od Peetan »

To nic... naše jména to nepoškodí. :jazyk:
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA

UNIFOREST

#155 Nový příspěvek od UNIFOREST »

Dobrý den, k Vašim názorům do diskuze. Uvedenou informaci do diskkuze jsme uvedli jako výrobci navijáků Uniforest. Již delší dobu nás kontaktuji zákazníci z ČR a SR a žádají nás o řešení problému při servisu a seřízení navijáků naší firmy. Jde o to, že při koupi bez garancí, návodů a českých certifikací se vystavujete problémům. Jen dva důvody proč mít české doklady k dizpozici: 1, v případě úrazu Vám může pojišťovna odmítnout plnění 2, v případě i nezaviněné dopravní nehody se staváte viníky, protože nemáte k dizpozici české homologace Ministerstva dopravy. Vaše názory zasílejte přímo k nám: info@uniforest.si

antiuniforest

#156 Nový příspěvek od antiuniforest »

Dobrý den.

I já bych rád joko starý praktik přispěl do diskuse.
Pracoval jsem jako právník právě v oblasti hospodářké.
Tato diskuse se tu vede myslím od neděle tohoto týdne. Navštěvuji toto fórum jen zřídka snad jen z nostalgie nad českými stroji.
Pán (paní) která je zde podepsaná jako Marjeta Podlesnik opravdu ve firmě Uniforest Slovenia pracuje a dokonce na pozici, na které je zde uvedena.
Zavolal jsem jí, ale anglicky moc neuměla a německy tak to bych ani nenazval. Těžko tedy mohla napsat tento dopis v jazyce českém. Vysvětlení je pouze jedno. Agro Březová "výhradní" dovozce píše tyto příspěvky do diskusí sama.
Budu vás tedy oslovovat firmo AB.
Mezi Vámi a výrobcem navijáků firmou Uniforest existuje smluvní ujednání o prodeji jejich výrobků u nás a provádíte zde aktivní prodej.
Jsou tu ale ještě i další prodejci těchto navijáků, kterým to zákon a pravidla hospodářské soutěže dovolují a prodávají ten samý výrobek. V tomto případě jde o paralelní pasivní dovoz.
A to je to oč tu běží.
KONKURENCE.

Vážení z AB. Uvědomte si, kdy byla zrušena bloková vyjímka a netvařte se tak, že nikdo zde nesmí prodávat to samé co Vy. To by veškerá mezinárodní ujednání byla k ničemu a my si mohli koupit jen to, co Vy nám dovolíte.
Už vůbec není možné věřit tomu,co zde píšete o homologacích. Pokud tuto homologaci dostal jmenovaný výrobek ve Slovinsku, platí samozřejmě v celé EU!!!
Je zdrávo, že zde na trhu takováto konkurence je a Vás nutí a nebo bude nutit ke snížení cen.
Já osobně se vůbec nebudu bát koupit takovýto levnější výrobek. Ze zákona je přece jasně dáno. Reklamaci vyřizuji tam, kde jsem koupil. No a záruka je zákonem také dána. 2 roky!!!

Vaše věta "Proti neoprávněným prodejům v ČR a SR budeme realizovat sankce" je první věc k žalobě na Vás.
Vy na nic takováho, právní ani jiný nárok tomu podobný, nemáte. Sám a zcela bez honoráře se postavím za takovéto dle Vás "neoprávněné prodejce".Budete li takovýmto způsobem hrozit lidem, sám podniknu kroky u Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže v Brně.

Čtenáři této diskuse.
Nenechte se zastrašit praktiky které zde provádí firma AB.

Judr. Hložek Roman

UNIFOREST

#157 Nový příspěvek od UNIFOREST »

Pro informaci uvadím v příloze Akreditaci dovozce:
Přílohy
Akreditace1.jpg

ZETOR 3011

#158 Nový příspěvek od ZETOR 3011 »

Na toto fórum chodím dost často a stěch posledních reakcí na tomto vlákně je mi opravdu zle.Místo toho,aby se tu řešily technické věci a problémy se tu řeší finančně-ekonomická strana věci.Lidi už dost!!!!!!

traktorista70

#159 Nový příspěvek od traktorista70 »

Vážení kolegové, koukám na diskuzi v lesnické technice již delší dobu a diskuse se skutečně svrhává někam jinam. Tak jsem se rozhodl podívát teda na situaci jaká je. Dohledal jsem si jednoho s prodejců o kterém se tady píše a cestou z Budějic, jsem si trochu zajel, se kouknout k prodejci do Jindřichova Hradce. Bohužel jsem našel skutečně několik navijáku UNIFOREST mezi hromadou šrotu a na otázku co se servisem mi byla podaná informace , že se nekazí a v případě problému mi to opraví každý zámečník nebo kovář :prace: , a kdyby bylo nejhůř tak tu přece má fabrika školené lidi. Otázka co s dokladem, když to chci na živnost není problém. není až v tom , že fakturu mi vystaví a pošlou ze Slovinska :potlesk: . Ale pozor musíte něco přidat bokem na cestu a na to doklad není..... :pistol: Tak vážený pane Hložku, co se zárukou?? Budu si to tam vozit???myslím tím Slovinsko... k výrobci to z Brodu mám asi 600 km. Pokud se budete chtít taky tam zajet podívat tak klidně písněte o adresu. A další věc koukal jsem na netu na prodejce a zároveň na uvedené forum, kam to nyní píšu a došlo mi, že vlastně zavše tady může člověk s nikem agropol....který i uvedenou diskuzi o navijácích založil. A ze všech tahá informace a zároveň nás posíla někam do Tábora. Ale celej net je zasypanej inzerci tohoto zřejmě chlapíka aspoň jeden odkaz pro názornost http://stroje.bazos.cz/inzerat/4681949/ ... forest.php ale pozitivum toho je že uvádí cenu 1 kč..... A aby toho nebylo málo tak jsem se zastavil i v Humpolci, tam jsem dostal dokonalej výklad včetně všeho co se tady uvádí. A pokud Vás to zajímá údajně v ČR servisujou přes 300 navijáků, což je pro ně asi nelechká práce. Tak je to stejně na nás....kam půjdmeme a své peníze dáme. A myslím si, že žlutá je dobrá....

traktorista70

#160 Nový příspěvek od traktorista70 »

A ještě jednou já...chtěl bych tímto požádat ,, agropola,, o vysvětlění..... :chytry: :-/ a myslím si, že asi nebudu jediný... :321:

agropol

#161 Nový příspěvek od agropol »

Ahoj chlapi.
Jen na vysvětlenou. Agropol je pouze moje uživatelské jméno tady. Je to jeden podnik kus od nás.
Nemám s tím podnikem a s jeho prodejem nic společného a co se týká navijáků tak to ani zbla.
Nikam jsem nikoho neposílal a za žádnou značku jsem neloboval. Jestli ano tak spíš za Bystroně.

Se všemi zde uvedenými prodejci jsem mluvil a poptával u nich ceny a jak tady píše traktorista 70 bylo mi po telefonu za Hradcem nabídnuto to, co tady píše. Prodej s fakturou ze Slovinska.

Nemůžu pak souhlasit s právníkem panem Hložkem a reklamaci vyřizovat ve Slovinsku nebo u kováře.

Má e. adresa není agropol............, ale mám jinou jak tady někteří vědí s kterými si dopisuji na mém soukromém mejlu.

Jak tady někdo napsal. Řešme si tu technické věci (proto jsem tuto diskusi začal) a ne marketing firem.

pepa.traktor

#162 Nový příspěvek od pepa.traktor »

tak chlapy ,nějak to tu zamzlo, :D už se to tu pár dní nehnulo až AGRO najednou vytáhlo s nabídkou navijáku ECO 40 za 29900 bez daně,snad bych to i ocenil né :potlesk:
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745

traktorista70

#163 Nový příspěvek od traktorista70 »

Zdravím! Koukám, že pán právník nepíše??? Zajímá mě nadhled odborného znalého s praxi.....?? Agropole do vzkazíku jsem dostal jiné informace než tady uvadíš..takže opět nevím co si myslet?? A jaký máš názor na prodejce v Hradci...z hlediská práva? To je docela hustý...cestovat bych nechtěl někam přes dva státy na servis. Za to ty ušetřené peníze nestojí. I když teď ta cena na Eco je lepší než v Hradci, ale je tam poznámka do vyprodání zásob..nebo do konce roku. Tak asi je třeba si pospíšit. Byl jsem se mrknout v Lípě a jetiny jsou dnes draží než nové kusy. Koupili jste tam někdo už něco?? Volal mi kamarád , ukradli mu zetora i s Uniforestem 50 Hpro přímo ze dvora. Kdyby jste jej někde potkali tak písněte. Dík :co?: :box:

DYK

#164 Nový příspěvek od DYK »

Už o tom zde byla řeč a já bych se rád zeptal: Nevíte někdo jak takový TP má vypadat? Taky v tom případě by to, co pověsím do TZB, ať je to cokoli, mělo mít TP? Nebo jak je to? Když koupím nesený pluh nebo jiný nesený nářadí od všeho dostanu ten TP? Já se v navijácích nevyznám a ani žádný nemám, ale když to zde čtu a odvodím si to, tak proč naviják má jakýsi TP a ostatní nesené nářadí (asi) ne? Navíc, jak víte, na stránkách B-Agro je zmínka o TP. Ptám se asi blbě a možná i špatně odvozuji, ale zajímá mne to.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

traktorista70

#165 Nový příspěvek od traktorista70 »

pro Dyka: pokud jen vyjedeš na veřejnou komunikaci tak musíš mít osvědčení, tzn. i na pluh pokud sním přejíždíš. A pokud nemáš a někdo do Tebe najede tak jsi vinen, i když za nic nemůžeš. To vymysleli ti na hoře....a když se koukneš zpět...tak tam to UNIFOREST píše i zákony....vč.čísel. :pistol:

Odpovědět

Zpět na „Lesní a dřevo technika“