tahlo za navijak
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
tahlo za navijak
Chlapi aka váha sa dá ťahať za navijakom v trojbode ,nakoľko pozerám na to ťahlo kupeneho navijaku a nejako nevyzera pevne.
Re: tahlo za navijak
nikto nič ?
U nas za tym tahaju vlecky len nudzovo. Zatazenie to udrzi asi tolko, kolko znesu ramena a ich uchytenie, treti bod, hydraulika, capy. Podla mna to neni na kazdodenne tahanie vleka.
- jurex
- Kontaktovat uživatele:
Podle toho jak je těžký vlek, ale asi bych za tím netahal 4kolový vlek, přece ramena na traktoru jsou jednočinná..
U sousedů za Zetorem Proximou s navijákem tahal v těžbě dvounápravovou fabrickou vyvážečku.Vše se řezalo do čtyřek,takže na navijáku nic nevytahoval a při vytěžení sousedovejch 1500!!! kubíků ji neodpojoval.Ramenama si pouze upravoval vejšku při přejezdech nerovností.
O aký navijak ide?
Príbuzný má TUN 40 so vzperou. Teraz si už presne nepamätám, ako to tam má vyriešené, ale viem, že tiahlo nemá na vzpere. Ťahá v tom všetko Štrk, hlinu, drevo... Jednoducho všetko, čo treba
Príbuzný má TUN 40 so vzperou. Teraz si už presne nepamätám, ako to tam má vyriešené, ale viem, že tiahlo nemá na vzpere. Ťahá v tom všetko Štrk, hlinu, drevo... Jednoducho všetko, čo treba
Niektore TUN. mali origo zaves v dolnej casti. Tu sa pytal na navyjak do trojbodu. Vela zalezi od prevedenia navijaka a aj traktora. Par vytrhnutych tretich bodov aj s castami veka hydrauliky som na majoroch uz videl.
Asi to má tak nejak, teraz si to v hlave neviem presne vybaviť, ako to má To vytrhnutie tretieho bodu aj s konzolou bol najväčší problém u 25-tiek
Ja osobne si myslím, že veľkú vlečku určite nie, ale nejakú malú, napr. PAJku... To až tak vadiť nebude. Teda pokiaľ to je nejaký poriadny navijak, nie nejaký z ,,blata"
Ja osobne si myslím, že veľkú vlečku určite nie, ale nejakú malú, napr. PAJku... To až tak vadiť nebude. Teda pokiaľ to je nejaký poriadny navijak, nie nejaký z ,,blata"
chlapi vdaka jedna sa mi o ťahanie vlačky z približne 5 metrami dreva ,momentalne si robim navijak do tretieho bodu zo zila