Prospekty-ZETOR
Moderátor: Lukashil
Igore, to je supr, jen tak dál. Jde vidìt, že jsou všechna stejné. Je to v nìjaké publikaci, nebo je to jen stejnì tištìné? Jaké Zetory ještì máš? Máš jen Zetory?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Mám doma dva prospekty na Zetor 25 (myslím to pùvodní provedení), tak pokud budete chtít, tak to sem o víkendu prsknu.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
V nastavení èerpadla, v èasování ventilù, nebo i tvary kanálù,... je toho hodnì co mùže ovlivnit výkon..bertik píše:Jenom pro zajímavost by mì zajímalo,co všechno ovlivòuje výkon motoru. Motor v traktoru 5711 má výkon 55 kW pøi vrtání 95 a zdvihu 110 a tøeba majorek 40ka má vrtání a zdvih stejný pøi výkonu 45kW.Je zásadní rozdíl jenom v èerpadle nebo i v nìèem jiném.
Posílám ten prospekt pùvodní verze Zetoru 25.
Je možné, že je to trochu zpøeházené, nemám to totiž seøazené. Titulní s závìreèná strana je však správnì.
Je možné, že je to trochu zpøeházené, nemám to totiž seøazené. Titulní s závìreèná strana je však správnì.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Myslím, že rozdíl bude v èerpadle. 4011 toèí max 2000 ot/min a 5711 už toèí 2200 ot/min. Jinak nevímbertik píše:Jenom pro zajímavost by mì zajímalo,co všechno ovlivòuje výkon motoru. Motor v traktoru 5711 má výkon 55 kW pøi vrtání 95 a zdvihu 110 a tøeba majorek 40ka má vrtání a zdvih stejný pøi výkonu 45kW.Je zásadní rozdíl jenom v èerpadle nebo i v nìèem jiném.
Pak je ještì zajímavé, tøeba na stránkách http://www.zetorworld.com píšou výkon u 4011 53 HP, u 5511(5711) 60 HP
- Chudej farmar
ja vim jake byly ceny my jsem tenkrat kupovali 72 a muzu rict ze kdyby nekdo tenkrat koupil treba 4 a dnes je prodal byl by bohac kdyby meli treba jen 500mth to by se po nich jen zaprasilo...
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)