Poznej seriovku
Moderátor: Lukashil
- Chudej farmar
kabina je 100% ze 105 nebo 95 ma to velka kola jak 105... al ezase mi neodpovida ten vyfuk v masce pac to mely vsechny ty to traktory az do rady 7(107 atd) vedle prpste klasika maska je divna ZTS to asi nebude.. videl bych to na nakej prototip z 105 ale tezko rict ta maska je dost hnusna jo a koukam asi to ma vyklapeci predni okno ze by naka USA??
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
- Chudej farmar
ty jo je to fakt divny.... ted koukam ze to ma carraro napravu tak to ze slovenska asi fakt nebude.. ale je to zahada pac prvni 95 a 105 meli klasicke zts napravy a aviacke synchrony pak to slo na italii carraro.... takze tezko rict co to je
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
Ty první synchrony byly aviacké,ale pak tam dali nejaké Grazziano,(italské)ale Carraro synchrony tam nebyly.Chudej farmar píše:ty jo je to fakt divny.... ted koukam ze to ma carraro napravu tak to ze slovenska asi fakt nebude.. ale je to zahada pac prvni 95 a 105 meli klasicke zts napravy a aviacke synchrony pak to slo na italii carraro.... takze tezko rict co to je
- Chudej farmar
ja vim jak vypada vypada stejne jako ten passak od ZTS co rikal karel myslim ze to je na zemedelske foto... podobne vypadali posledni urzusiPeetan píše:Maska je dost podobná jako na 183ce, ale bouda jak 9540.
Ale tu 183ku jsem vidìl jen asi 2x. Pokusím se sehnat i její foto.
Re: Prosim o identifikaciu:
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
Pánové kolegové, nevíte, jaké èeské traktory mìly dvouramennou plechovou vrtulku k chladièi? potøebuji takovou na svoji Svobodu, tak zkoumám, jestli se ještì nìkde nemontovaly podobné, a to nemusím dìlat sám. Stejnì to nakonec asi udìlám, ale kdyby nìco takového bylo, tak bych byl rád. Dík.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- bastardtraktor
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
- Chudej farmar
anozetor tomas píše:Aháá, vlastnì jo. Takže to co ma Wintrej je ta jugoslavska že?Chudej farmar píše:ale prd na 57 se davala manzetovka!! ne jugoslavska ta byla akorat na 62 a 52zetor tomas píše:Ano je to pravda. Byly to lehké nápravy a dávaly se tøeba na 5748bastardtraktor píše:Mluvíte tu o Tìžkých nápravách.
Slyšel jsem, že se prý nìjaké tìžké nápravy na Zetory prý jeden èas dávaly nìjaké Jugoslávské - je to pravda ??
-
Re:
[ quote="octaviaman 1"]Zajímavý ZETOR. Autor fotek píše : Zetor 8040
Pøiznám se, že jsme tento traktor ještì nevidìl.
Ale ten desing ? ?
http://www.farmweb.cz/index.php?page=vi ... 1NQ==#skok[/quote][/size]
Ahoj, hoši.
Tak 8040 je opravdu a taky sem objevil 8741
Koukněte na http://www.zetorna.com/modules.php?name ... age&pid=57 nebo
http://www.zetorna.com/html/Brochures/Proxima_01_08.pdf
Pøiznám se, že jsme tento traktor ještì nevidìl.
Ale ten desing ? ?
http://www.farmweb.cz/index.php?page=vi ... 1NQ==#skok[/quote][/size]
Ahoj, hoši.
Tak 8040 je opravdu a taky sem objevil 8741
Koukněte na http://www.zetorna.com/modules.php?name ... age&pid=57 nebo
http://www.zetorna.com/html/Brochures/Proxima_01_08.pdf
- adam
Re: Poznej seriovku
Co to je za blbost?To je proxima
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče tohoto,to fakt nevím co si o tom myslet,ale na boku to něco jako 8040 opravdu má. I na masce je znak Zetor. jestli to není překopaná 9540,nebo tak něco,tak to opravdu vypadá na jakýsi prototyp. Nebo doděláno doma,nevím.
Mám tady něco podoného a vypadá to na stejné tvary kapoty. Takže asi opravdu nějakej pokus o prototyp
Traktor 8040,který se objevil v této galerii,je prototyp z roku 1990, je to předchůdce Unifikované řady III. Sériová výroba traktorů UŘ.III tj. typů
7520 až 9540 se rozjela v říjnu roku 1991.
Zajimavostí kabiny tohoto traktoru je otevíratelné čelní sklo, už v té době se počítalo s tím že by tento nový typ mohl oslovit zákazníky v SRN (Německu), kde taková výbava byla považována za standart, dokonce víc jak klimatizace.
7520 až 9540 se rozjela v říjnu roku 1991.
Zajimavostí kabiny tohoto traktoru je otevíratelné čelní sklo, už v té době se počítalo s tím že by tento nový typ mohl oslovit zákazníky v SRN (Německu), kde taková výbava byla považována za standart, dokonce víc jak klimatizace.
Zetor 6748