Prospekty-ZETOR
Moderátor: Lukashil
- Robin
- Kontaktovat uživatele:
Re: prospekty ZETOR
Casser x : Ano, ty trubky jsou bez tlumiče...někteří si to dávali i na Crystaly...od Turba je pak parádní zvuk
S Majory a Crystaly na věčné časy....
Zdravím pánové. Neměl by někdo nějakou literaturu ohledně pasáku Z 2023? Byl bych vděčen za cokoli Díky
- Chudej farmar
jj to je paradni zlepsovka z brna, ono by se jim to do jiz tak nepristupne a male masky to turbo neveslo pac je to tam vsechno napasovane tak tak, tak musel jit komin skrz houpnu.. je to parada kdyz neco potrebujes tak musis cekat nez ti zchladne vyndat ho a pak otevrit... jinak maj to vsechny turbace 73, 77 T a 63T (63t tak byly oznaceny uplne první verze 73. pak uz to byla jen 73 a 63 byla klasika 7701)
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
ci pistol...tie prospekty su perfektne, nemaju chybu!!!...fakt!!!....chcem sa opytat ci mas prospekty len od traktorov Zetor alebo aj ine stroje ako su napr. traktory TK a MT....vopred dik
ZTS MT8-046
- rotez
- Kontaktovat uživatele:
zdravim. nemal by niekto prospekty na 5748, 6748. bol by som velmi vdacny.
- rotez
- Kontaktovat uživatele:
aha, vsak jasne, to som uz videl, aj to uz mam. no myslel som ze na 5748 je aj nejaký krajší prospekt. ale aj tak dik za ochotu.
Aký rozdiel je medzi 5748 a 5745? mám prospekt len na 5745nadseny_amater píše:aha, vsak jasne, to som uz videl, aj to uz mam. no myslel som ze na 5748 je aj nejaký krajší prospekt. ale aj tak dik za ochotu.
Zetor 4011
nadseny_amater píše:aha, vsak jasne, to som uz videl, aj to uz mam. no myslel som ze na 5748 je aj nejaký krajší prospekt. ale aj tak dik za ochotu.
Zetor 4011
x7x5 znamená že je bez kabiny
x7x8 je s kabinou
x7x8 je s kabinou
- rotez
- Kontaktovat uživatele:
presne ako povedal proximak. tie bez kabiny boli vraj vacsinou, ak nie aj vsetky na vyvoz. no v dnesnej dobe, ako to uz bolo tu na fore na viacerych miestach spominane, je tazke rozlisit ktory je xx x5, alebo xx x8, lebo aj na tie xx x5 sa podavalil kabiny.Proximák píše:x7x5 znamená že je bez kabiny
x7x8 je s kabinou
Tak pánové,jestli to bude někoho zajímat,tak sem dal na "ulož to"příručku k Zetoru 5511.
Zdravím, chlapi chtěl bych se zeptat jestli by se dali sehnat ty žlutý nálepky ( se svahovou dostupností, upozornění.....) popř. schéma řazení apod. , ikdyž je to asi nepravděpodobné, nedali by se náhodou objednat po internetu ? protože jsem se ptal chlapíka kam jezdíme pro díly a ten je neprodává , a v okolí nejsou k sehnání , , sice blbost ale chtěl bych trošku vylepšit naše traktory , kdyby náhodou někdo věděl předem díky
- Casser X
Zdar, koukni do tohohle vlákna, jsou tam i fotky : http://nasetraktory.com/forum/viewtopic ... &start=285
Odkazy na prodejce:
Odkazy na prodejce:
Casser X píše:Tu svahovou dostupnost a hmotnost přívěsu jsem koupil ve Strakonicích u firmy Milisterfer-Agrom http://www.milisterfer.cz/nove/index.php?page=Kontaky
A ty na tu hydrauliku měli u Nekvindy v Libíně http://www.nekvinda.cz/kontakty-11.html
Ještě mi schází schéma řazení, ale tu zatím neměli nikde. Nemám ani pořádnou fotku, jak by měla vypadat, takže si jí ani nemůžu nechat udělat na zakázku. Kdybyste jí někdo někde v traktoru zahlédl, tak mi jí prosím vyfoťte. Měl by to být černý obdéjník zhruba o rozměrech 5 x 20 cm s nákresem řazení čerpadla hydrauliky a vývoďáku, uprostřed schéma řazení rychlostí a úplně vpravo přepínání 540/1000 ot. vývoďáku.