Nový Zetor Major
Moderátor: Lukashil
Re: Nový Zetor Major
Není to žárovka s označením T10 ?
Osram je výrobce.Pochopitelně tyto žárovky dělají i další firrmy.
12 voltů
1,2 watů
patice B8,5d
běžná žárovka tady je i s rozměrama
https://www.autolamp.cz/zarovka-12v-1-2 ... qkEALw_wcB
T10 je označení patice pro celoskleněnou žárovku bez plastu
přístrojovka felicie, seženou se v každých autodílech a na vrakáči
Stydím se za tuto zem
V lete minulého roku som zistil ze tá pruzina co vracia spojkovy pedál tam nieje len tak pre srandu. Ona totizto vracia pedál aby sa váhou pedálu neopieralo pritlacne lozisko o prsty pojazdu na spojke. Je som prasknutu pruzinu nevymenil a stalo sato ze sa lozisko neustale tociloaz kym sa nezadrelo a potom sa predrelo komplet cez prsty. Takze som menil spojku koli tomu. Ale pruzinu som potom poriesil tak ze som jedno slabsiu dal do kabiny a jednu slabsiu som prirobil dole pod traktorom na paku, a ide to ovela lahsie co by po vymene islo aj tak,ale hlavne uz sa mi neopiera lozisko o prsty na spojke. Co uz clovek sa uci na vlastnych chybach.bonder píše: ↑stř dub 28, 2021 9:41 pm Inak nieje od veci mat jedno spojkove lanko doma v zasobe, ja som to akurat vcera vyuzil ked mi na zaciatku pracovneho dna ruplo. A to ked som ho pred 2 mesiacmi objednaval cakal som za nim 2 tyzdne lebo nebolo na sklade, chvalabohu bolo u mna ked som ho najviac potreboval.....A myslite ze ta pruzina co vracia pedal je velmi nutna ? Mne prasklo cosi asi pred mesiacom a odvetdy isla spojka akosi lahsie . A vcera som zistil ze to bola ta pruzina co vracia pedal. Ved spojka sama o sebe ma vratnej sily dost si myslim
Jestli můžeš, tak někdy dej fotku dodělané pružiny pod kabinou. Díky