Historické Fota a Videa Zetor
Moderátor: Lukashil
Re: Historické Fota a Videa Zetor
Nemohu si pomoct ale nejlepši video co jsem viděl, je jich tady spousta, ale to ma něco do sebe. Dobry napad tehdejšího kameramana ,stara nostalgie. Za mě fakt dobry .
https://www.youtube.com/watch?v=prKps3i8xW4
https://www.youtube.com/watch?v=prKps3i8xW4
Pekné... tie časy sa už nikdy nevrátia, vtedy sa ľudom dobre žilo.
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Ta hudba mi připoměla strojírenskej veletrh v Brně. Tam hráli Shadows celý roky.
Já si u takovejch videí kolikrát říkám co ti lidi , copak dneska dělaj? V družstvě je dneska pár lidí.
Já si u takovejch videí kolikrát říkám co ti lidi , copak dneska dělaj? V družstvě je dneska pár lidí.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Napokon ich aj tak všetky popredali Starsi kolegovia furt spominali ked chodili pre ne do Brna a vyberali v tom traktor-parku. Pod niektorymi uz vtedy boli mlaky oleja, niektore stali na rafoch (kulhali), na niektorych chybali zrkadla+ cele drziaky a svetla. Chlapy si niektore tie chybajuce veci museli podokladat s vedla stojacich Samy ty odovzdavajuci im to povedali nech si potrebne veci dolozia s vedla stojacich masin Potom vypisat papiere a hajde dotankovat pri najbližšej pumpe a smer domov po vlastnej osi. Dnes by to nebolo ani mozne ist s Brna do Klenovca (cca. 400km) po vlastnej osi traktorom co ide 25km/h
Jedna vec je vsechno prodat. Druha prodat dobre a vydelat. Tady mam o vydelku silny pochybnosti.
Ver ze aj tak na tom nepodyšli. To by ich museli rozdavat zadara, alebo predavat za vyrobnu cenu. A to o nikom neviem zeby prisiel by tych rokoch ku novemu traktory s Brna len tak zadarmo alebo zeby ho kupil za vyrobnu cenu, ktora bola oproti predajnej trhovej cene niekde inde.
15000 ročně....neuvěřitelný číslo který v porovnání s pár stovkama dnes zní jak skififekčn....ale i na jiných záběrech z jinejch šotů z tý doby sou za čelníma sklama vidět furt ty samý země NSR ANGLIE NORSKO a nyní se zase ty samý už jako šroty tahají zpět obchodníci a zde se prodávají
po poctivé české a hlavně ČÁSTEČNÉ GÉÓ ve verzi štětkové doplněné o neuvěřitelné pohádky o důchodci co jezdil jen na vinohrad nebo u obce kde tahal 2kolku nebo válec po fotbalovém hřišti....každý kdo zažil jako východoevropský otrok třeba reálnej farming in the UK ví, že to je blábol....
po poctivé české a hlavně ČÁSTEČNÉ GÉÓ ve verzi štětkové doplněné o neuvěřitelné pohádky o důchodci co jezdil jen na vinohrad nebo u obce kde tahal 2kolku nebo válec po fotbalovém hřišti....každý kdo zažil jako východoevropský otrok třeba reálnej farming in the UK ví, že to je blábol....
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.