Pásové ZTS
Moderátor: Lukashil
Pásové ZTS
Pánové tohle vídám když jezdívám za mladou stát v jeteli a tahat řezačku. Je to zetor či není? Je to seriovka či není?
Podle mě to má kapotáž jak 183ka od zetora, ale?
bohužel lepší foto není. Byla skoro tma.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
-
Re: pásový zetor?
je to seriovka viz. http://zemedelskefoto.net/historie/hist ... ist001.htmPeetan píše:Pánové tohle vídám když jezdívám za mladou stát v jeteli a tahat řezačku. Je to zetor či není? Je to seriovka či není?
-
je to seriovka viz. http://zemedelskefoto.net/historie/hist ... ist001.htmPeetan píše:Pánové tohle vídám když jezdívám za mladou stát v jeteli a tahat řezačku. Je to zetor či není? Je to seriovka či není?
- bastardtraktor
Tak to je úplně úžasný - teda pokud to není poruchové a podobně.
Když si přečtete text o převodech, brzdách, výkonech, tychlosti atd a hlavně o odpružení tak je to srovnatelné s těmi dnešními polními traktory z ciziny.
Jsem nadšenej a chtěl bych to vidět
Když si přečtete text o převodech, brzdách, výkonech, tychlosti atd a hlavně o odpružení tak je to srovnatelné s těmi dnešními polními traktory z ciziny.
Jsem nadšenej a chtěl bych to vidět
ooooooooooooo
Parametry jsou dobre. Ale jestli to taky tak dobre funguje. Divne je ze to neni nikde videt. Zeby dalsi " zaslapany projekt ". Jaky je to vlasne rok vyroby?
Videl jsem nedavno obra CASE. Melo to na kazde strane dva pasy. Byl to tusim kloubak. A kazdy ten pas byl napnuty mezi trema kolama , ktere byly do trojuhelniku. Dve na zemi a jedno nahore. Pry se misto tech pasu daji dat normalni kola.
Videl jsem nedavno obra CASE. Melo to na kazde strane dva pasy. Byl to tusim kloubak. A kazdy ten pas byl napnuty mezi trema kolama , ktere byly do trojuhelniku. Dve na zemi a jedno nahore. Pry se misto tech pasu daji dat normalni kola.
- Robin
- Kontaktovat uživatele:
Brendak: http://www.agrics.cz/modely/?rada=14
S Majory a Crystaly na věčné časy....
Panejo... dokonce jsem trefil typ... 183...
Já tam snad někdy budu muset jet okolo když to maká abych to viděl...Akorát dost dobře nechápu proč je to od jara v jeteli s řezačkou SKPU 220. Skoro nevyužitý.
Jinak když se na to člověk mrkne, tak je to docela malý.
Já tam snad někdy budu muset jet okolo když to maká abych to viděl...Akorát dost dobře nechápu proč je to od jara v jeteli s řezačkou SKPU 220. Skoro nevyužitý.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
Jj. To je on. Zaskakoval jsem na vratnici v Agrotecu Hustopece a tam ho maji.Robin píše:Brendak: http://www.agrics.cz/modely/?rada=14
- octaviaman 1
Přejmenoval jsem to vlákno na ZTS
Re: Pásové ZTS
Skoda ze se takove ZTS nedelalo taky v mensim. Neco jak Z 2323 (snad jsem se nespletl v oznaceni). Ale aby to melo gumove pasy a kabinu jak ZTS. Do sadu by se mne to libylo , protoze by to bylo nizke. Mozna by to naslo uplatneni i v lese.
Jj. Hlava derava.
-
- Kontaktovat uživatele:
ZTS proferram 183 - P turbo
Technické údaje:
Max.výkon.....185 k
Max. točivý moment.....735 Nm
Počet válců.....6
Oběm motoru.....7238 cm3
Max. rychlost.....50 km/h
Délka.....5318 mm
Výška.....3155 mm
Šířka.....2480 mm
Hmotnost.....10200 kg
Existují dva typy pásáků.Proferram pochází z Palhance u Opavy a má klasický podvozek - gumové pásy na hladkém poháněcím kole. Typ ZTS vyrobili na slovensku a ten má podvozek odvozený z BVP - kovové pásy s pogumovanými patkami (aby mohl na cestu) a hnací kolo je ozubené a zabírá do článků pásu. Nevím jestli vznikly v nějaké spolupráci nebo každý sám. Základ ale vycházel ze Zetoru 183
Technické údaje:
Max.výkon.....185 k
Max. točivý moment.....735 Nm
Počet válců.....6
Oběm motoru.....7238 cm3
Max. rychlost.....50 km/h
Délka.....5318 mm
Výška.....3155 mm
Šířka.....2480 mm
Hmotnost.....10200 kg
Existují dva typy pásáků.Proferram pochází z Palhance u Opavy a má klasický podvozek - gumové pásy na hladkém poháněcím kole. Typ ZTS vyrobili na slovensku a ten má podvozek odvozený z BVP - kovové pásy s pogumovanými patkami (aby mohl na cestu) a hnací kolo je ozubené a zabírá do článků pásu. Nevím jestli vznikly v nějaké spolupráci nebo každý sám. Základ ale vycházel ze Zetoru 183
- P@Pinoo Z5245
- Kontaktovat uživatele:
Nestojí ten traktor náhodou v Horních Rybníkách?Peetan píše:Panejo... dokonce jsem trefil typ... 183...
Zetor 5245 Zetor 5611 UN 053.1 Zetor 8145+ND5-019