Pininfarina a Zetor
Moderátor: Lukashil
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pininfarina a Zetor
Zajímavý... ty sbal do auta a dovez do Líšně. To sou unikáty
Upřímně jsem si to už taky jednou říkal když slyším jak se ostatním serou , ne ale je fakt že třebas dělat ornou nebo mít dost peněz tak bych určitě šel do něčeho komfortnějšího a ne do zetoru
Zetor 6911 (1980)
Vlek 3,5T
Vlek 3,5T
na nového zetora nadavávají jen ti co ho nikdy neměli.Tady je borec co má asi 600ha luk a pastvin a má na to dvě proximy power a jednoho holanda kvůli lisu.Zetory vychvaluje a holanda psuje kde může.Drahý servis,taky se to sere a žere jak tank.
Zetor stojí mega co se za tu cenu dá koupit jiného s tím že když se na.tom něco vysype to nesežere majitele o poslední drobné?Už jen pravidelný servis je výrazně levnější jak u cizí značky.
Zetor stojí mega co se za tu cenu dá koupit jiného s tím že když se na.tom něco vysype to nesežere majitele o poslední drobné?Už jen pravidelný servis je výrazně levnější jak u cizí značky.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Přesně,zetor se nemůže srovnávat s traktorama o polovinu a víc dražších. Je to spíše pro malé zemědělce,než pro mega družstva. Švára má tři a všechny makají o sto šest,a nic se nesere. Je to i o přístupu,co se s nima dělá a tak. Co slyším,tak se sere všechno,ať je to zetor,nebo john deere. Akorát na tom zetoru,si furt něco málo uděláš sám.
Přesně stejná situace i tady , taky všechno tu na zetorech opravujou takový ti menší opraváři nebo přímo na statku na dílně, jen na problémy s elektrikou si volali origo servisTomas6 píše:na nového zetora nadavávají jen ti co ho nikdy neměli.Tady je borec co má asi 600ha luk a pastvin a má na to dvě proximy power a jednoho holanda kvůli lisu.Zetory vychvaluje a holanda psuje kde může.Drahý servis,taky se to sere a žere jak tank.
Zetor 6911 (1980)
Vlek 3,5T
Vlek 3,5T
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Tak samozřejmě na všechno člověk nestačí. Ale zetor je prostě ještě pořád ještě jednoduchý stroj,oproti těm elektronikou a výbavou nacpané ostatní značky. Ne vždy tu výbavu člověk potřebuje,tak na co za ní platit že. A nikdy nebude konkurovat třeba john deeru či hollandu,to jsou prostě megalomanské podniky s megalomanským rozpočtem a od toho se to všechno odvíjí. Jak píšu,ne všichni ocení traktor napěchovaný vším možným a ani to nevyužije,pro něj je zetor ideální. A práci nadělá stejně jako ten holland,a když v něm nesedíš 18 hodin denně,bohatě stačí
O akom r.v. diskitujete? Je iný 2010 a 2015... Pozrite sa na Crystala, je celý napchatý elektronikou. Ale to si už u nových traktorov nevyberieš
Inak ako pozerám, tak na tom novom sú gumy Teleborg... Takže už sa nedá povedať, že Zetor je český stroj...
A videli ste tú 5. modelovú radu - 3-valec 50 HP? Mne sa to páči
Inak ako pozerám, tak na tom novom sú gumy Teleborg... Takže už sa nedá povedať, že Zetor je český stroj...
A videli ste tú 5. modelovú radu - 3-valec 50 HP? Mne sa to páči
Zetor se neda srovnavat s John deerem,New hollandem,Valtrou ATD. Protože Zetor je 100 let za opicema.. Ale proč? zetor si za to muže sam... To že neumi udělat pořadny traktor to je chyba vedení.. A proč lidi nadavaji na zetor? protože neumi udělat pořadne nahradni dily... Zkoro všechno se dovaží z polska a ruznych zemi.. Tady ma jeden 10641,12441 a pak JD 6430 premium. Když srovnam ty zetory a toho johna.. Tak ti zetoři maji dohromady široke kola jak ten JD...
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
Aaamen..
Trebárs u nás obec asi tak 10 rokov dozadu kúpila JD 5820... Pracuje každý deň. Má pár tisícok motohodín a ide iba s bežnými poruchami...
Na družstve kupujú DF, ale tento rok chceli vyskúšať niečo nové. Tak na jar boli na skúšku Zetor, Holland, JD a ešte asi pár ďalších. Všetko okolo 150 koní myslím. Skúšali napr. kombinátor, doprava atď. Vraj Zetor na 2 veci (preto ho už dlho nekupujú) a JD najlepší Možno ho do jari kúpia
Trebárs u nás obec asi tak 10 rokov dozadu kúpila JD 5820... Pracuje každý deň. Má pár tisícok motohodín a ide iba s bežnými poruchami...
Na družstve kupujú DF, ale tento rok chceli vyskúšať niečo nové. Tak na jar boli na skúšku Zetor, Holland, JD a ešte asi pár ďalších. Všetko okolo 150 koní myslím. Skúšali napr. kombinátor, doprava atď. Vraj Zetor na 2 veci (preto ho už dlho nekupujú) a JD najlepší Možno ho do jari kúpia
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Na to si měla pozvat designéry, to je katastrofaMatúš píše: A videli ste tú 5. modelovú radu - 3-valec 50 HP? Mne sa to páči
Kde to je vidět? Myslím ten tříválec. Dejte odkaz. Dík
Antony30011 píše:Na to si měla pozvat designéry, to je katastrofaMatúš píše: A videli ste tú 5. modelovú radu - 3-valec 50 HP? Mne sa to páči
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
z boku to neni špatný ale ze předu hruza ...neni to nejaky uzky ? vypada to tak na převrácení
na předních kolech dost šetřili taky tam mohli dát něco většího díky tomu to vypadá hrozně blbě aspon pro mě
na předních kolech dost šetřili taky tam mohli dát něco většího díky tomu to vypadá hrozně blbě aspon pro mě
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Ty přední kola se mi taky nelíbí. Sice vím, že to je třívál ale vypadá to strašně uřízle, k té velké kabině