Zimní startování
Moderátor: Lukashil
-
Zimní startování
Pro velkou oblibu zimních startu zdejsich navstevniku bych chtel zalozit toto tema.Pridavam muj start http://www.youtube.com/watch?v=DK6hOKeWzN4 ,piste sve nazory a taky se nekdo pochlubte,vsichni basni jak startujou na prevaleni tak sem zvedav.
Re: Zimní startování
Jelikož jsem dnes zapadl v potoce se sým traktůrkem Mitsubishi, tak jsem ho šel vytáhnout, lépe řečeno vyzvednout podkopem traktorbagru Ostrowek. Chytl na první startování, vypadalo to ale jako když v tanku spustí zadýmování, mám ho pod stanem a vypadalo to tam jak při akci zásahové jednotky.
-
Nojo je videt ze v rusku se nesetrilo materialem a ani na naftehonzauta píše:Jelikož jsem dnes zapadl v potoce se sým traktůrkem Mitsubishi, tak jsem ho šel vytáhnout, lépe řečeno vyzvednout podkopem traktorbagru Ostrowek. Chytl na první startování, vypadalo to ale jako když v tanku spustí zadýmování, mám ho pod stanem a vypadalo to tam jak při akci zásahové jednotky.
V Polsku
mejlik píše:Nojo je videt ze v rusku se nesetrilo materialem a ani na naftehonzauta píše:Jelikož jsem dnes zapadl v potoce se sým traktůrkem Mitsubishi, tak jsem ho šel vytáhnout, lépe řečeno vyzvednout podkopem traktorbagru Ostrowek. Chytl na první startování, vypadalo to ale jako když v tanku spustí zadýmování, mám ho pod stanem a vypadalo to tam jak při akci zásahové jednotky.
- dolls
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s tímhle tématem, ale tady je takové zašité,co takhle poprosit moderátora, nebo admina, zda by nešlo přesunout třeba do sekce naše videa a tam ho dát do stálych, aby bylo pořád nahoře?
-
- Kontaktovat uživatele:
Motor Zetor 4001 montovaný v Polsku.honzauta píše:V Polsku
mejlik píše:Nojo je videt ze v rusku se nesetrilo materialem a ani na naftehonzauta píše:Jelikož jsem dnes zapadl v potoce se sým traktůrkem Mitsubishi, tak jsem ho šel vytáhnout, lépe řečeno vyzvednout podkopem traktorbagru Ostrowek. Chytl na první startování, vypadalo to ale jako když v tanku spustí zadýmování, mám ho pod stanem a vypadalo to tam jak při akci zásahové jednotky.
Zetor,Tatra,
- bulanek88
- Kontaktovat uživatele:
Tak se teda taky pochlubím jak u nás (ne)startuje obecní 7745 a to byly asi +2 st.C!!, když bylo jednou -12 a druhej řidič to nedal na ohříváček, tak sem vůbec nenatočil
- vasek775
tady vypada na serpadlo a nebo ti pekne pada naftabulanek88 píše:Tak se teda taky pochlubím jak u nás (ne)startuje obecní 7745 a to byly asi +2 st.C!!, když bylo jednou -12 a druhej řidič to nedal na ohříváček, tak sem vůbec nenatočil
Mám Zetor 6211,6718 ,nakladač Mikrus, vlek 8tuna,Fabia 1,2tsi a ted Oktavia III DSG kolka gladiator X450L a dalsi bordel co překáží u baráku
- bulanek88
- Kontaktovat uživatele:
nafta sice pada, ale mel sem napumpovanovasek775 píše: tady vypada na serpadlo a nebo ti pekne pada nafta
-
ze zacatku to zni jak zetor 25bulanek88 píše:nafta sice pada, ale mel sem napumpovanovasek775 píše: tady vypada na serpadlo a nebo ti pekne pada nafta
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak podobně mi chytá 7745 při -20,ale přiznám se že nepumpuju.Na 5011 jsem vyměnil čerpadlo za automatické, původní s čudlem chytalo hůř,ale tříválce asi tak dobře nestartují v mrazech.
Zetor,Tatra,
-
pětadváca jak vínobulanek88 píše:Tak se teda taky pochlubím jak u nás (ne)startuje obecní 7745 a to byly asi +2 st.C!!, když bylo jednou -12 a druhej řidič to nedal na ohříváček, tak sem vůbec nenatočil
Jak to nesmrdí naftou nebo benzinem tak se mi to nelibí :-)
Jde taky o to jestli jsi stim na první startování netočil 5 minuthonzauta píše:Jelikož jsem dnes zapadl v potoce se sým traktůrkem Mitsubishi, tak jsem ho šel vytáhnout, lépe řečeno vyzvednout podkopem traktorbagru Ostrowek. Chytl na první startování, vypadalo to ale jako když v tanku spustí zadýmování, mám ho pod stanem a vypadalo to tam jak při akci zásahové jednotky.
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
- marthi
mam dotaz stojim se svou 6718 pořad venku a při teplotě kolem -7stupňu mi traktor toči tak 25 sekund než chytne je to normalni???
- dolls
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, jsou to staré traktory, nemají žádné žhavení....Jsou tu i ti co jim traktor při -7° nechytně vůbecmarthi píše:mam dotaz stojim se svou 6718 pořad venku a při teplotě kolem -7stupňu mi traktor toči tak 25 sekund než chytne je to normalni???
Pokud chceš aby traktor chytal lépe a nechceš trápit baterku, tak můžeš použít při startování horkovzdušnou pistoli-vložíš jí do sání a traktor chystne jako v létě.