Seřízení ventilů na Z4011
Moderátor: Lukashil
- stano 4011
Re: seřízení ventilů na 4011
kamarat robil tiez taku ciastocnu go 3011 a tiez to potom nevedel nastartovat daval jej citat aj novynky a nakoniec na vela vela chytila ked tam priniesol baterku z 514 , mne to po go perd rokom chytilo dobre pretocil som startrom bez plynu , potom po chvilky som dal cumel ,trochu dymil bielim a potom chytil , po cca 5 sekundach som ho zhasil pockal asi 15 sekund a chytil hned
- jimmy 4011
myslím že dávat nový kroužky do šišatýho válce jsou vyhozený peníze a škoda času
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
- Radek01
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem chtěl dneska dotahnout hlavy valců a zjistil jsem, ze na prvnim valci mam strženou matku. A na druhém taky jednu, takže mám vodu v oleji (je z něj emulze). Zítra musím koupit nové matky a nový olej. Takže ten motor zrovna předělám na AD.
Teďka jsem docela vyčistil usazeniny jak jsem to měl rozházeno. Takže to ještě nastartuji zahřeji, vypustím tu emulzi, pak tam naleji naftu s olejem, zase zahřeji, vypustím a dám nějaké levné AD.
Nechám ho tam tak 4 až 6 motohodin a naleji kvalitnější AD.
Teďka jsem docela vyčistil usazeniny jak jsem to měl rozházeno. Takže to ještě nastartuji zahřeji, vypustím tu emulzi, pak tam naleji naftu s olejem, zase zahřeji, vypustím a dám nějaké levné AD.
Nechám ho tam tak 4 až 6 motohodin a naleji kvalitnější AD.
Potřeboval bych aby měl den mnohem více hodin, ať stihnu alespoň zlomek toho co plánuji. (www.coolsvatba.cz)