MOTORY ZETOR - obecná diskuse

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
fabikmiroslav

Re: MOTORY ZETOR - obecná diskuse

#136 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

Vieš takto je tažko ked to človek nevidi :-/
Dobre už bolo

lukas1508
Kontaktovat uživatele:

#137 Nový příspěvek od lukas1508 »

Tak už to jede, vykašlal sem se na značky a udělal to po svém horní úvrať, předvstřik a jede jak vítr :) Chytl na první otočku ;-)

Z-7011

#138 Nový příspěvek od Z-7011 »

Ahoj všem, mám takový dotaz. Jak se dá zvýšit na motoru 7201-7701 výkon mám na mysli poštelování na čerpadle aby víc "kouřila" a "tahala"? vím že se musí odkrýt na čerpadle to víčko na těch 4 šroubkách a co dál? máte stim někdo zkušenost?
Zetor 7745 FOREVER

eclipse

#139 Nový příspěvek od eclipse »

Z-7011 píše:Ahoj všem, mám takový dotaz. Jak se dá zvýšit na motoru 7201-7701 výkon mám na mysli poštelování na čerpadle aby víc "kouřila" a "tahala"? vím že se musí odkrýt na čerpadle to víčko na těch 4 šroubkách a co dál? máte stim někdo zkušenost?
sice to ho este moc neumim okole čerpadel ale vim že se čerpadlem mění předvstřik tim že ho bud odkloníš nebo přikloníš k motoru a tim bud mu pridáš nebo uberes je to tak ?
Zetor 6911,7711,7745,5211,JD6830Premium,JD6420Premium,UNK320,Case 527

laney

#140 Nový příspěvek od laney »

tím jen změníš dobu kdy má vstříkovat,ale naftu přidáš vyšroubením(tuším) toho šroubu ze předu na čerpadle,starší motory tm mají cucák pro start

Z-7011

#141 Nový příspěvek od Z-7011 »

laney píše:tím jen změníš dobu kdy má vstříkovat,ale naftu přidáš vyšroubením(tuším) toho šroubu ze předu na čerpadle,starší motory tm mají cucák pro start
jak vyšroubením? kterej myslíš nemužeš konkrétně ukazat kterej na nějakým nákresu toho čerpadla ? já bych řekl že se to šteluje vzadu po odkrytí toho víčka ale nevím jak vím že sou tam takový tři šrouby vevnitř, ten nejhornější je na otáčky to se šteluje 10 klíčkem a tamty zbylí dva sou větší asi na 22 klíč ale nevím kterým z nich se šteluje ta kouřivost a hlavně jak se to šteluje
Zetor 7745 FOREVER

milanhanacku

#142 Nový příspěvek od milanhanacku »

Dobrý den. Potřeboval bych poradit. Mám Zetor 4011 a motor mi nejde nastartovat bez dekompresoru. Nemože se roztočit.předem děkuju za radu.

Kolchozník
Kontaktovat uživatele:

#143 Nový příspěvek od Kolchozník »

slabá baterie nebo špatný startér
Zetor 3011 Diesel
Zetor 6718 r.v. 1974
http://www.youtube.com/user/KolchoznikCJ

milanhanacku

#144 Nový příspěvek od milanhanacku »

No baterka byla nabitá, startér je odzkůšaný. Jěště sem zapoměl dodat, že motor je připečený.

eclipse

#145 Nový příspěvek od eclipse »

milanhanacku píše:No baterka byla nabitá, startér je odzkůšaný. Jěště sem zapoměl dodat, že motor je připečený.
:smich:
Zetor 6911,7711,7745,5211,JD6830Premium,JD6420Premium,UNK320,Case 527

milanhanacku

#146 Nový příspěvek od milanhanacku »

Už to fachá.

czlukas

#147 Nový příspěvek od czlukas »

Chtěl by jsem se zeptat i tady motor kouři moc bilo,při zahřati min tlaky ma dobre a nekouři vubec černě při zatiženi co tipujete že je špatne? děkuji moc předem ;-)
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!

Pokud traktor tak jedině ZETOR !

Pokud auto tak jedině ŠKODA

czlukas

#148 Nový příspěvek od czlukas »

Tak vy někdo? :-/ Motor ma tlaky dobre měřil jsem to ale kouři hodně bilo tak jak každy studeny naftak ale tady ten vic a i teply kouři bilo, v tahu se mi zda takovy slabši a při zatiženi každy traktor zadymi černě a tady ten ani nahodou pořad bilo už si nevim rady.Je to 7701 trisky byli dělane před rokem a od te doby to moc nenajezdilo.Děkuji všem za typy a pomoc.
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!

Pokud traktor tak jedině ZETOR !

Pokud auto tak jedině ŠKODA

UR1SK

#149 Nový příspěvek od UR1SK »

czlukas píše:Tak vy někdo? :-/ Motor ma tlaky dobre měřil jsem to ale kouři hodně bilo tak jak každy studeny naftak ale tady ten vic a i teply kouři bilo, v tahu se mi zda takovy slabši a při zatiženi každy traktor zadymi černě a tady ten ani nahodou pořad bilo už si nevim rady.Je to 7701 trisky byli dělane před rokem a od te doby to moc nenajezdilo.Děkuji všem za typy a pomoc.
Vyčisti sitko, prívod paliva ROZOBER !!!VŠETKY!!!! HOLENDRE V PRÍVODE a pozri či tam nie je vdierkach zaseknutá odlupnutá farba z nádrže.a vymeň papierové naftové filtre. Motor zvykne dymiť bielym, keď má málo nafty. Čiernym, keď je pripchatý vzduch.

stano 4011

#150 Nový příspěvek od stano 4011 »

UR1SK píše:
czlukas píše:Tak vy někdo? :-/ Motor ma tlaky dobre měřil jsem to ale kouři hodně bilo tak jak každy studeny naftak ale tady ten vic a i teply kouři bilo, v tahu se mi zda takovy slabši a při zatiženi každy traktor zadymi černě a tady ten ani nahodou pořad bilo už si nevim rady.Je to 7701 trisky byli dělane před rokem a od te doby to moc nenajezdilo.Děkuji všem za typy a pomoc.
Vyčisti sitko, prívod paliva ROZOBER !!!VŠETKY!!!! HOLENDRE V PRÍVODE a pozri či tam nie je vdierkach zaseknutá odlupnutá farba z nádrže.a vymeň papierové naftové filtre. Motor zvykne dymiť bielym, keď má málo nafty. Čiernym, keď je pripchatý vzduch.
ano presne tak ,ked nema naftu tak dymi bielim a na tahu je slaby ,este porovnaj studene starty , neviem co to mas za motor ale zrejme si kupoval nejaku 72ku ,tak zrejme ,bez cudla ,tak tam tomu moc nepridas ,to zasa niekdo ladil cerpadlo podla nejakych tabuliek ,ale aj moj syn vie ze vtedy to ma malo nafty , a studene starty su aj v lete moc slabe ,

Odpovědět

Zpět na „Motory Zetor“