MOTORY ZETOR - obecná diskuse
Moderátor: Lukashil
- fabikmiroslav
- lukas1508
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOTORY ZETOR - obecná diskuse
Tak už to jede, vykašlal sem se na značky a udělal to po svém horní úvrať, předvstřik a jede jak vítr Chytl na první otočku
Čičinek
http://www.facebook.com/Cicinek
http://www.facebook.com/Cicinek
- Z-7011
Ahoj všem, mám takový dotaz. Jak se dá zvýšit na motoru 7201-7701 výkon mám na mysli poštelování na čerpadle aby víc "kouřila" a "tahala"? vím že se musí odkrýt na čerpadle to víčko na těch 4 šroubkách a co dál? máte stim někdo zkušenost?
Zetor 7745 FOREVER
- eclipse
sice to ho este moc neumim okole čerpadel ale vim že se čerpadlem mění předvstřik tim že ho bud odkloníš nebo přikloníš k motoru a tim bud mu pridáš nebo uberes je to tak ?Z-7011 píše:Ahoj všem, mám takový dotaz. Jak se dá zvýšit na motoru 7201-7701 výkon mám na mysli poštelování na čerpadle aby víc "kouřila" a "tahala"? vím že se musí odkrýt na čerpadle to víčko na těch 4 šroubkách a co dál? máte stim někdo zkušenost?
Zetor 6911,7711,7745,5211,JD6830Premium,JD6420Premium,UNK320,Case 527
tím jen změníš dobu kdy má vstříkovat,ale naftu přidáš vyšroubením(tuším) toho šroubu ze předu na čerpadle,starší motory tm mají cucák pro start
- Z-7011
jak vyšroubením? kterej myslíš nemužeš konkrétně ukazat kterej na nějakým nákresu toho čerpadla ? já bych řekl že se to šteluje vzadu po odkrytí toho víčka ale nevím jak vím že sou tam takový tři šrouby vevnitř, ten nejhornější je na otáčky to se šteluje 10 klíčkem a tamty zbylí dva sou větší asi na 22 klíč ale nevím kterým z nich se šteluje ta kouřivost a hlavně jak se to štelujelaney píše:tím jen změníš dobu kdy má vstříkovat,ale naftu přidáš vyšroubením(tuším) toho šroubu ze předu na čerpadle,starší motory tm mají cucák pro start
Zetor 7745 FOREVER
-
Dobrý den. Potřeboval bych poradit. Mám Zetor 4011 a motor mi nejde nastartovat bez dekompresoru. Nemože se roztočit.předem děkuju za radu.
- Kolchozník
- Kontaktovat uživatele:
slabá baterie nebo špatný startér
-
No baterka byla nabitá, startér je odzkůšaný. Jěště sem zapoměl dodat, že motor je připečený.
- eclipse
milanhanacku píše:No baterka byla nabitá, startér je odzkůšaný. Jěště sem zapoměl dodat, že motor je připečený.
Zetor 6911,7711,7745,5211,JD6830Premium,JD6420Premium,UNK320,Case 527
-
Už to fachá.
Chtěl by jsem se zeptat i tady motor kouři moc bilo,při zahřati min tlaky ma dobre a nekouři vubec černě při zatiženi co tipujete že je špatne? děkuji moc předem
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Pokud traktor tak jedině ZETOR !
Pokud auto tak jedině ŠKODA
Tak vy někdo? Motor ma tlaky dobre měřil jsem to ale kouři hodně bilo tak jak každy studeny naftak ale tady ten vic a i teply kouři bilo, v tahu se mi zda takovy slabši a při zatiženi každy traktor zadymi černě a tady ten ani nahodou pořad bilo už si nevim rady.Je to 7701 trisky byli dělane před rokem a od te doby to moc nenajezdilo.Děkuji všem za typy a pomoc.
Začínal sem z eresama tet jedině ZETOR !!
Vyčisti sitko, prívod paliva ROZOBER !!!VŠETKY!!!! HOLENDRE V PRÍVODE a pozri či tam nie je vdierkach zaseknutá odlupnutá farba z nádrže.a vymeň papierové naftové filtre. Motor zvykne dymiť bielym, keď má málo nafty. Čiernym, keď je pripchatý vzduch.czlukas píše:Tak vy někdo? Motor ma tlaky dobre měřil jsem to ale kouři hodně bilo tak jak každy studeny naftak ale tady ten vic a i teply kouři bilo, v tahu se mi zda takovy slabši a při zatiženi každy traktor zadymi černě a tady ten ani nahodou pořad bilo už si nevim rady.Je to 7701 trisky byli dělane před rokem a od te doby to moc nenajezdilo.Děkuji všem za typy a pomoc.
- stano 4011
ano presne tak ,ked nema naftu tak dymi bielim a na tahu je slaby ,este porovnaj studene starty , neviem co to mas za motor ale zrejme si kupoval nejaku 72ku ,tak zrejme ,bez cudla ,tak tam tomu moc nepridas ,to zasa niekdo ladil cerpadlo podla nejakych tabuliek ,ale aj moj syn vie ze vtedy to ma malo nafty , a studene starty su aj v lete moc slabe ,UR1SK píše:Vyčisti sitko, prívod paliva ROZOBER !!!VŠETKY!!!! HOLENDRE V PRÍVODE a pozri či tam nie je vdierkach zaseknutá odlupnutá farba z nádrže.a vymeň papierové naftové filtre. Motor zvykne dymiť bielym, keď má málo nafty. Čiernym, keď je pripchatý vzduch.czlukas píše:Tak vy někdo? Motor ma tlaky dobre měřil jsem to ale kouři hodně bilo tak jak každy studeny naftak ale tady ten vic a i teply kouři bilo, v tahu se mi zda takovy slabši a při zatiženi každy traktor zadymi černě a tady ten ani nahodou pořad bilo už si nevim rady.Je to 7701 trisky byli dělane před rokem a od te doby to moc nenajezdilo.Děkuji všem za typy a pomoc.