ruční brzda seřízení Z 3011
Moderátor: Lukashil
ruční brzda seřízení Z 3011
ahoj študova jsem co to mám s ruční brzdou a je uplně volný lanko dá se to někde našponovat ?? nebo tam někdo dal delší ?? nebo čím by to mohlo být ?? a pak ještě jak se dá poznat co je za olej v motoru jestli A nebo AD ? hledal jsem vlákno kde to bude popsané plus třeba fotka ale všude se píše že se to tu řešilo 100x jsem asi slepej sice teď ležím se zlomenou rukou ale myslím si že jednodužší opravy jednou ruku zvládnu i když je to levá
- malotraktorpetr
Re: ruční brzda seřízení Z 3011
bacha lanka jsou na 3011 a 4011 odlisny musis dat origo lanko na 3011 + se to steluje u pedalu a na pasech u pedalu hrube nastaveni na pasech jemne
ad a A olej nepoznas tak lechko ale a obsahuje karbon to je to mastne cerne jestly je to ho moc halvne na vykach vahadel ze jak skrabnes a odloupnes kus karbonu tak mas a a jak je mas ciste tak mas ad a bacha na ad6 a ads
ad a A olej nepoznas tak lechko ale a obsahuje karbon to je to mastne cerne jestly je to ho moc halvne na vykach vahadel ze jak skrabnes a odloupnes kus karbonu tak mas a a jak je mas ciste tak mas ad a bacha na ad6 a ads
my jsme ten traktor koupili nedavno a nějak mě nenapadlo se zeptat když ten chlap řikal olej je vyměnenej a nardž plna naftymalotraktorpetr píše:bacha lanka jsou na 3011 a 4011 odlisny musis dat origo lanko na 3011 + se to steluje u pedalu a na pasech u pedalu hrube nastaveni na pasech jemne
- malotraktorpetr
tak mu zavolejpajik píše:my jsme ten traktor koupili nedavno a nějak mě nenapadlo se zeptat když ten chlap řikal olej je vyměnenej a nardž plna naftymalotraktorpetr píše:bacha lanka jsou na 3011 a 4011 odlisny musis dat origo lanko na 3011 + se to steluje u pedalu a na pasech u pedalu hrube nastaveni na pasech jemne
nebo zajed
Tiež vam svietia brzdove svetla pri zatiahnutej rucnej brzde? Alebo iba mne to robi cez ten vzduchovy brzdic mi to prenasa ako to nastelovat?