ruční brzda seřízení Z 3011

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
pajik

ruční brzda seřízení Z 3011

#1 Nový příspěvek od pajik »

ahoj študova jsem co to mám s ruční brzdou a je uplně volný lanko dá se to někde našponovat ?? nebo tam někdo dal delší ?? nebo čím by to mohlo být ?? a pak ještě jak se dá poznat co je za olej v motoru jestli A nebo AD ? hledal jsem vlákno kde to bude popsané plus třeba fotka ale všude se píše že se to tu řešilo 100x jsem asi slepej :'( sice teď ležím se zlomenou rukou ale myslím si že jednodužší opravy jednou ruku zvládnu i když je to levá :D :D

malotraktorpetr

Re: ruční brzda seřízení Z 3011

#2 Nový příspěvek od malotraktorpetr »

bacha lanka jsou na 3011 a 4011 odlisny :) musis dat origo lanko na 3011 :) + se to steluje u pedalu a na pasech :) u pedalu hrube nastaveni na pasech jemne :)
ad a A olej nepoznas tak lechko ale a obsahuje karbon to je to mastne cerne jestly je to ho moc halvne na vykach vahadel ze jak skrabnes a odloupnes kus karbonu tak mas a a jak je mas ciste tak mas ad :) a bacha na ad6 a ads :)

pajik

#3 Nový příspěvek od pajik »

malotraktorpetr píše:bacha lanka jsou na 3011 a 4011 odlisny :) musis dat origo lanko na 3011 :) + se to steluje u pedalu a na pasech :) u pedalu hrube nastaveni na pasech jemne :)
ad a A olej nepoznas tak lechko ale a obsahuje karbon to je to mastne cerne jestly je to ho moc halvne na vykach vahadel ze jak skrabnes a odloupnes kus karbonu tak mas a a jak je mas ciste tak mas ad :) a bacha na ad6 a ads :)
my jsme ten traktor koupili nedavno a nějak mě nenapadlo se zeptat když ten chlap řikal olej je vyměnenej a nardž plna nafty :D

malotraktorpetr

#4 Nový příspěvek od malotraktorpetr »

pajik píše:
malotraktorpetr píše:bacha lanka jsou na 3011 a 4011 odlisny :) musis dat origo lanko na 3011 :) + se to steluje u pedalu a na pasech :) u pedalu hrube nastaveni na pasech jemne :)
my jsme ten traktor koupili nedavno a nějak mě nenapadlo se zeptat když ten chlap řikal olej je vyměnenej a nardž plna nafty :D
tak mu zavolej :)
nebo zajed :)

Kenzo4x

#5 Nový příspěvek od Kenzo4x »

Tiež vam svietia brzdove svetla pri zatiahnutej rucnej brzde? Alebo iba mne to robi cez ten vzduchovy brzdic mi to prenasa ako to nastelovat?

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy Zetor“