Ahojte řeším problém s hydraulikou na supříkovi. Vyměnil jsem manžetu na pístu hydrauliky. Zpětná montáž do válce s novou manžetou vůbec nešla. V podstatě jsem nemohl nasadit ani rozpěrný kroužek se segrovkou, které drží manžetu na pístu. Šlo to hrozte těžko.
Říkal jsem si že se to rozchodí, ale výsledek je takovej, že hydraulika ramena zvedne, ale není síla, která by je vrátila zpět dolů.
Manžeta má správné rozměry. Nesetkal se s tím někdo? Vyměňovali jsme taky manžetu a jde vše jak má? Odkud jste manžetu kupovali? Díky za rady
Ještě bych doplnil, že manžeta původní byla černá, nová je modrá.
manžeta hydrauliky zetor 50
Moderátor: Lukashil
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: manžeta hydrauliky zetor 50
Však to je dobře že ti nejdou ramena dolů ne ? aspon to těsní teda pokud to nejde ani váhou jednoho člověka když na to stoupne, já mám koupenou manžetu novou momentálně stála 1500 a nějaké drobné, je barvy do hněda je z vitonua očekávám že hydraulika nebude padat a manžeta vydrží cca 20 let
- tomasberry
- Kontaktovat uživatele:
dával jsem taky novou modrou, šla tam hodně špatně, ale nakonec se povedlo. ramena mi taky svojí vahou nepadali dolu, ale když jsem na ně stoupnul tam pomalu klesly a časem už o něco rychleji.
tu modrou manžetu jsem tam měl, ale ramena ani vahou 2 lidí nešla dolů.
A to už podle mě dobře není- páč jak chceš zapříhnout nářadí, když nemáš jak spustit ramena dolů?
Rozkuchal jsem to znova, modrou manžetu doslova vymlátil ven a namontoval novou černou - koupena v monstě za pár korun (asi 45 kč).
Světe div se - montáž také ztěžka ale zdaleka ne tak moc jak ta modrá. Po sestavě ramena dolů nepadají vlastní vahou ale když se opřu rukama je stáhnu.
Takže za mě dobrý. Jen uvažuji, kolik práce to dalo abych vyměnil manžetu za 45 kč.
A to už podle mě dobře není- páč jak chceš zapříhnout nářadí, když nemáš jak spustit ramena dolů?
Rozkuchal jsem to znova, modrou manžetu doslova vymlátil ven a namontoval novou černou - koupena v monstě za pár korun (asi 45 kč).
Světe div se - montáž také ztěžka ale zdaleka ne tak moc jak ta modrá. Po sestavě ramena dolů nepadají vlastní vahou ale když se opřu rukama je stáhnu.
Takže za mě dobrý. Jen uvažuji, kolik práce to dalo abych vyměnil manžetu za 45 kč.