Super 50 ,,od vedle,, chcípá,napumpuješ a chytne a chcípne
Moderátor: Lukashil
Super 50 ,,od vedle,, chcípá,napumpuješ a chytne a chcípne
Tak jsem začal stím že jsem sundal filtry,byli zasviněný,vyčistil jsem,pak jsem prošel trubičky až k čepadlu od nádrže a od pumpičky a pak ke vstřikům,všude průchozí.Starou naftu jsem odčerpal a nalil novou.
Napumpuješ ujedeš 50m a chcipne.napumpuješ a zase natočíš........zase vše rozebrat vyčistit a nic.
Co stím?
Napumpuješ ujedeš 50m a chcipne.napumpuješ a zase natočíš........zase vše rozebrat vyčistit a nic.
Co stím?
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Re: Super 50 ,,od vedle,, chcípá,napumpuješ a chytne a chcíp
zkus sundat pumpičku na čerpadle jestli chodí dobře ten pístek.ještě projdi pořádně potrubí a kohout od nádrže.
Ahoj potrubí a kohout průchozí,pumpičku jsem sundanou neměl a až mě to vytočí ,tak ve skříni leží nově udělané čerpadlo,jen nevím kde hledat polohu,značku?abych dobře nasadil a nedělal pokus omyl.bobm34 píše:zkus sundat pumpičku na čerpadle jestli chodí dobře ten pístek.ještě projdi pořádně potrubí a kohout od nádrže.
Í
taky bych to viděl na podávací čerpadlo,stalo se mi to u Tatry 138,zarezlej pístek a u tatry 111 praská pružina v dopravátku.To bude asi největší bordel.Ručně natáhne ale pístem z vačky ne.
Tak ho vyměním a tohle nechám zrepasovat,jen nevím kde najdu tu značku,abych správně nasadil do správné polohy.honza461 píše:taky bych to viděl na podávací čerpadlo,stalo se mi to u Tatry 138,zarezlej pístek a u tatry 111 praská pružina v dopravátku.To bude asi největší bordel.Ručně natáhne ale pístem z vačky ne.
Hoši dík ,to bude teda zítra po práci fofr,mám rozhrnovat ubrus a má být palermo.
Sychrováku,jakou značku?Mluvíme o podávacím čerpadle.To je ta pumpička.Střikovací nech kde je .
POKUĎ SE MĚNÍ VSTŘIKOVACÍ ČERPADLO TAK JEDINĚ ZNOVUSEŘÍDIT , ALE TOTO NENI ZÁVADA VSTŘIKOVACIHO ČERPADLA ALE SEKLÉ PÍSTEK PODÁVACÍ PUMPY a stane se to dyž je protržené ten cedník ve sklinečce a dostane se tam bordel mohly by to byt aji ventilky ale to by nešla ani ruční pumpičkasychrovak píše:Tak ho vyměním a tohle nechám zrepasovat,jen nevím kde najdu tu značku,abych správně nasadil do správné polohy.honza461 píše:taky bych to viděl na podávací čerpadlo,stalo se mi to u Tatry 138,zarezlej pístek a u tatry 111 praská pružina v dopravátku.To bude asi největší bordel.Ručně natáhne ale pístem z vačky ne.
Hoši dík ,to bude teda zítra po práci fofr,mám rozhrnovat ubrus a má být palermo.
TAK..honza461 píše:Sychrováku,jakou značku?Mluvíme o podávacím čerpadle.To je ta pumpička.Střikovací nech kde je .
A NEBO TO MUŽE BYT TATO ZÁVADA s uplně stejnym příznakem viz téma: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 75&t=51066
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
Vždyt to sem myslel ten pístkek.Baťa1 píše:POKUĎ SE MĚNÍ VSTŘIKOVACÍ ČERPADLO TAK JEDINĚ ZNOVUSEŘÍDIT , ALE TOTO NENI ZÁVADA VSTŘIKOVACIHO ČERPADLA ALE SEKLÉ PÍSTEK PODÁVACÍ PUMPY a stane se to dyž je protržené ten cedník ve sklinečce a dostane se tam bordel mohly by to byt aji ventilky ale to by nešla ani ruční pumpičkasychrovak píše:Tak ho vyměním a tohle nechám zrepasovat,jen nevím kde najdu tu značku,abych správně nasadil do správné polohy.honza461 píše:taky bych to viděl na podávací čerpadlo,stalo se mi to u Tatry 138,zarezlej pístek a u tatry 111 praská pružina v dopravátku.To bude asi největší bordel.Ručně natáhne ale pístem z vačky ne.
Hoši dík ,to bude teda zítra po práci fofr,mám rozhrnovat ubrus a má být palermo.TAK..honza461 píše:Sychrováku,jakou značku?Mluvíme o podávacím čerpadle.To je ta pumpička.Střikovací nech kde je .
A NEBO TO MUŽE BYT TATO ZÁVADA s uplně stejnym příznakem viz téma: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 75&t=51066
hoši ten pístek byl nějaký zatemovaný od té vačky nakopnutý.pastou brusnou jsem trochu ojel a frčí to.
Dík
Dík
- pepa.traktor
tak tohodle jsem si užil na avii 30 vyrazila cca 30 km a pak po ohřátí ne ne a nepude tolik jsem hledal a čistil a měnil hadice a čistil nádrž a furt stejný a pak jsem při běhu motoru udělal ekologii a když to začlo škobrnět tak jsem povolil hadici za ac pumpou a bylo jasno ale dojít k cíli stálo nezkutečně nervů ale zkušenosti nabité a vždy si vzpomenu na tu naftovou pakárnu při výměně potrubí na avce
a jsem rád že jsi to oživil přebroušením já musel měnit čerpadlo pístek měl v sobě dírky a musela proběhnot výměna protože se to pořád sekalo --
a jsem rád že jsi to oživil přebroušením já musel měnit čerpadlo pístek měl v sobě dírky a musela proběhnot výměna protože se to pořád sekalo --
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Ráno v 5h než bude palermo musím jet rozhrnout ,,ubrus,, asfalt,pak bych se už lepil.honza461 píše: no huráááá
Tak né v pět... . Do krámu pro podložky měděné a nakonec výměna čerpadla,ted zase šlape jak ďas.