Tlumič výfuku k zetoru 4611
Moderátor: Lukashil
Tlumič výfuku k zetoru 4611
Zdravím všechny, potřebuji dát na můj zetor 4611 nový tlumič výfuku a kamarád má doma ten hranatý typ http://www.zetor-shop.cz/cz/menu/2274/n ... ic-vyfuku/
má ho i s kolenem, že by mi ho prodal.. tak by mě právě zajmalo jestli 4611 takový výfuk snese, neví někdo?
má ho i s kolenem, že by mi ho prodal.. tak by mě právě zajmalo jestli 4611 takový výfuk snese, neví někdo?
Re: Tlumič výfuku k zetoru 4611
A máš i sběrací potrubí na koleno se třema šroubama?? Navíc je těžkej a všechno na něj musí být dimenzovaný.
Už se to tady někde řešilo. Já ten kulatej mám ale není nový. Klidně bych ho vyměnil i s případným dorovnáním.
Už se to tady někde řešilo. Já ten kulatej mám ale není nový. Klidně bych ho vyměnil i s případným dorovnáním.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Já to nechápu. Novej smaltovanej stojí kolem 400 kč černej ještě míň. Koupím co tam patří, nasadím a jezdím. Kde je problém? Ve financích? To snad ne.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Mnohí chcú mať na traktore zvuk toho hranatého. "Syčiak" sa im asi nepáči... Ja som práve hranatý zhodil, nech je traktor tichší a nereve na celú dedinu.
že se do toho motám, dokážete nějak definovat zvuk kulatého a hranatého? Samotnýho mě zajímá rozdíl, já mám kulatej.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
hranatý má ostrý hrmivý zvuk, okrúhy syčí a je tichší.
Nejde o zvuk spíš by mě zajmalo, jestli by se tím změnil tah motoru
já sem něl na 6911 origo kulatej komín jelikož furt praskal tak sem tam dal hranatej traktor je sice o něco víc slyšet ale de víc za plynem a ají víc do otáček
když tam bil kulatej tak mi šla rafička tak do 3/4 otáček dal sem hranatej s ničím jiným sem nic nedělal a rafička de do červenýho pole a je to znat dost ají na tahu
já jenom doporučuju
a že to víc řve no a? ať se každej stará o sebe ne ?
když tam bil kulatej tak mi šla rafička tak do 3/4 otáček dal sem hranatej s ničím jiným sem nic nedělal a rafička de do červenýho pole a je to znat dost ají na tahu
já jenom doporučuju
a že to víc řve no a? ať se každej stará o sebe ne ?
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
Nevim jak u 40 citky,ale me urcite jo,mam motor 5501.
S kulatim se me zdalo ,ze je traktor priduseni,ted s hranatym jde rychleji do otacek,lip tahne a zvuk uz neni pricpani prditko...
S kulatim se me zdalo ,ze je traktor priduseni,ted s hranatym jde rychleji do otacek,lip tahne a zvuk uz neni pricpani prditko...
Zetor 6718 DEEP RED
Já ten kulatej mám protože jsem koupil zánovní motor a na něm byl napasovanej přes dělanou přírubu na tři šrouby.
Dávat ho na 69 nehodlám a na 40 je zánovní.
Dávat ho na 69 nehodlám a na 40 je zánovní.
Dílna je dílna
No já mám smaltovanej na kužel kolena (mám stejný motor jako Fillda) a vrchní díl je průměru hranatýho. Je znát, že je "otevřenější" i zvuk to má velice podobný, jen teda nejsou třeba tanečky se svodama. Stál myslím kolem 430 kč a jen se nasadlil a je tam. Taky jsem si všiml, že se některý motory v určitým rozsahu otáček umí pěkně !otřepat". Nevím proč to je, ale dvě čtyřicítky mě teď blesklo hlavou. Tak bych si myslel, že ten "originál" je i vhodnější. Mě se motor netřepe a nedělají to ani sedmdesátky. Nevím co to je a proč to je.
Dyk mne sa otrepe bez záťaže alebo len veľmi málo zaťažený, ale len počas jazdy okolo 1500 ot/min.
Jasné že hranatý tak nedusí motor ale keď máš v tom sedieť celý deň a ešte ti klepoce navrchu klapka, tak ti večer zvoní v ušiach. Ja som volil kompromis doutník a spokojnosť.
Jasné že hranatý tak nedusí motor ale keď máš v tom sedieť celý deň a ešte ti klepoce navrchu klapka, tak ti večer zvoní v ušiach. Ja som volil kompromis doutník a spokojnosť.
Jo čoveče, ty otáčky by mohli sedět. Klapku na výfuku nemám, protože mě tam nemá kdy napršet, ale dobře vím, jak je klapka slyšet. Proto ji žádnej z "fabrickejch" traktorů neměl.
No ta klapka mně štve taky a ještě v určitejch otáčkách začne drnčet ta záklopka na spojení pedálů brzd. Už jsem s tím prováděl ledasco a nechci to udělat natvrdo
Dílna je dílna
Staníku - do kulatiny patřičné velikosti navrtat díru podél rozříznout a pak každou polovinu navařit na jeden pedál.Pak už jen spojíš pojistkou na svorník.
A mimochodem u dýzlu narozdíl od benzínu výfuk nemá vliv na výkon.
A mimochodem u dýzlu narozdíl od benzínu výfuk nemá vliv na výkon.