Výrobní číslo 6748

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Zdeněk B.

Výrobní číslo 6748

#1 Nový příspěvek od Zdeněk B. »

Mám prosbu na 67čkáře. Koupil jsem UKT 6748 a po poslední STK na něm byla měněná převodová skříň, ovšem už nebylo vyraženo číslo. Prolezl jsem forum, teoretické umístění čísla na pravém boku převodovky znám, ale prakticky nevím, který nálitek je ten správný. Může mi někdo nafotit detail umístění toho výrobního čísla, popř. i větší detail s nějakým záchytným bodem. Díky

jajda1984

Re: Výrobní číslo 6748

#2 Nový příspěvek od jajda1984 »

Ahoj.ja to mám na ukt 6748 vzadu .jak je ta destička co drží pásek ruční brzdy.tak nad tou je větší plocha.a na stk nebyl problém.

peko

#3 Nový příspěvek od peko »

Ja to tiež mam v zadu na lavej strane vedla tej dierovanej platnicky čo zakrýva pas ručnej brzdy.

Zdeněk B.

#4 Nový příspěvek od Zdeněk B. »

Díky za odpovědi. O tom, že může být vzadu, jsem taky slyšel. Ale jak to má naviják, tak ta kotvící deska to celé zakrývá (patrně to někdo už vyztužoval, přes ty destičky brzdového pásu je navařený plech a celé to zakrývá). Bavil jsem se o tom s technikem a říkal, že pokud je číslo pod nástavbou, tak nástavba musí dolu aby bylo vidět číslo. Ale zároveň protože je nástavba zapsaná v techničáku, musí být na traktoru při STK. Proto se zmínil o té převodovce, že pokud by číslo bylo tam, bylo by všechno mnohem jednodušší.

peko

#5 Nový příspěvek od peko »

Nie je to z vonkajšej strany ale v kabine vedla sedačky na lavej strane z vrchu vedla toho plechu co zakryva pas rucnej brzdy.

red.bill

#6 Nový příspěvek od red.bill »

Tam se nikdy číslo nerazilo. Buď na převodovku(20 a spol.) Později bylo nad levým držákem pásu a od 72 na konzoli přední nápravy.

Mišiko

#7 Nový příspěvek od Mišiko »

Já mám toto číslo na 3511 v levo od sedačky vedle plechu co kryje pás ruční brzdy.

peko

#8 Nový příspěvek od peko »

Asi sa razilo nie som sam co ho tam mam na 6745 .Na stk nikdy nebol problem.Traktor je dovezeny zo zahranicia a cislo sedi aj so štitkom ani na KO pri dovoze nebol problem,niekde som čital ze az do rady 52 62 72 mohlo byt cislo vyrazene na prevodovke na rozvodovke v zadu na konzole pasu ručnej brzdy a na rozvodovke na vrchu na lavo vedla krytu pasu ručnej brzdy ako ho mam ja,a až od rady 52 62 72 bolo určene jednotne miesto a to na konzole prednej napravy.

Zdeněk B.

#9 Nový příspěvek od Zdeněk B. »

Aha, tak já jsem myslel vlevo vzadu. Dnes jsem akorát dotahoval pásy, tak jsem to měl sundané. A po očištění jsem tam našel vyraženo *19. Tam by bylo místa dost a je to i přístupné. Díky za odpovědi 8)

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy Zetor“