Manžetovka
Moderátor: Lukashil
Manžetovka
prosím porad'te:na lehká hnané nápravě(Z 5748) pří výměně oleje v dvojitém kloubu (byl tam jen drtek) a po nalití správného množství
začal olej prokapávat kolem manžety podle mě odešel simering ale jak to opravit? děkuju za pomoc
začal olej prokapávat kolem manžety podle mě odešel simering ale jak to opravit? děkuju za pomoc
Re: Manžetovka
Nápravu bych urýchlene vymenil za tažku s tým budu len problémy.
- rotez
- Kontaktovat uživatele:
mam tiez lahku napravu, a na jar som robil toto iste, ale zial, olej po 3mesiacoch zacal pomalicky kvapkat znova . a k tej oprave musis odkrutit viko na naboji kolesa (este predtym samozrejme zhodit koleso ), potom odistit maticu KM13, nasledne tuto maticu odkrutit, zhodit tuto poistku + podlozka (ta ide lahko ), potom zhodit cely naboj, (vybuchat pretoze ta bude drzat lozisko z vonkajsej strany) ale slo to tazko na traktore, aj som sa bal ze daco este pokazim, tak som zhodil cely otocny cap, a vybuchal to vonku), a potom vypacit salku loziska vnutorneho, a nasledne sa dostanes k hlinikovej prachovke v ktorej je dany semering.houmr píše:prosím porad'te:na lehká hnané nápravě(Z 5748) pří výměně oleje v dvojitém kloubu (byl tam jen drtek) a po nalití správného množství
nech sa dari.
Naposledy upravil(a) rotez dne pon zář 21, 2009 9:47 pm, celkem upraveno 1 x.
- rotez
- Kontaktovat uživatele:
neda sa inak, nez len suhlasit. ale zial tazka naprava stoji od 60 tis. nahor.wintrej píše:Nápravu bych urýchlene vymenil za tažku s tým budu len problémy.
- Blajda
To: wintrej
Nezlob se na mě ale to jsi fakt poradil.
potřebuje jenom opravit jinak funkční nápravu a ty mu radíš investici za plácnu 50 isíc.
proč sis na svým tu lehkou taky nevyměnil za těžkou?
potřebuje jenom opravit jinak funkční nápravu a ty mu radíš investici za plácnu 50 isíc.
Zetor 3011 a 6748
- rotez
- Kontaktovat uživatele:
az teraz som si vsimol, ze pises ze ti kvapka okolo manzety. ak tadial tak vymen manzetu iba, alebo dotiahni ten drot ktory stahuje manzetu dookola.houmr píše:prosím porad'te:na lehká hnané nápravě(Z 5748) pří výměně oleje v dvojitém kloubu (byl tam jen drtek) a po nalití správného množství
ale ak ti kvapka okolo naboja, tak vtedy je to semeringom. tod moje amaterske rady. este raz, nech sa dari pri oprave.
plus prikladam obrazok, ak nahodou nemas, aby si mal trochu predstavu co ta caka.
Ja som mu poradil spravne do buducna ma pokoj, a ja nemusím meniť svoju česku napravu pretože to neni manžetovka ak si to ešte doteraz nepostrehol vidím že máš v tom prehlad kluku....Blajda píše:To: wintrej
- Blajda
A ty si nech rady co stojí za prd pro sebe.wintrej píše:Ja som mu poradil spravne do buducna ma pokoj, a ja nemusím meniť svoju česku napravu pretože to neni manžetovka ak si to ešte doteraz nepostrehol vidím že máš v tom prehlad kluku....Blajda píše:To: wintrej
Co napsal amatér, tomu říkám poradit.
jinak o tvý náprave vím jen to že se to tady někde řešilo, jak je dobrá nevím dědku
Hádat se nebudu
Zetor 3011 a 6748
vieš to je tak ked si taku napravu nikdy nemal a kecáš len čo si kde počul... tak sa ani tým tvojim názorom nedivím.Blajda píše:A ty si nech rady co stojí za prd pro sebe.wintrej píše:Ja som mu poradil spravne do buducna ma pokoj, a ja nemusím meniť svoju česku napravu pretože to neni manžetovka ak si to ešte doteraz nepostrehol vidím že máš v tom prehlad kluku....Blajda píše:To: wintrej
jinak o tvý náprave vím jen to že se to tady někde řešilo, jak je dobrá nevím dědku
Hádat se nebudu
ked sa mi začne nahodou srať ta naprava tak spravím to čo franta.cz predám ju a kupim slovenskú ako maju 7245.
Ale od roku 1987 som menil par krat len gufero. maj sa...
- Blajda
Tak vidíš, taky měníš jenom gufero a ne hned celou nápravuwintrej píše:vieš to je tak ked si taku napravu nikdy nemal a kecáš len čo si kde počul... tak sa ani tým tvojim názorom nedivím.Blajda píše:A ty si nech rady co stojí za prd pro sebe.wintrej píše:Ja som mu poradil spravne do buducna ma pokoj, a ja nemusím meniť svoju česku napravu pretože to neni manžetovka ak si to ešte doteraz nepostrehol vidím že máš v tom prehlad kluku....Blajda píše:To: wintrej
Hádat se nebudu
ked sa mi začne nahodou srať ta naprava tak spravím to čo franta.cz predám ju a kupim slovenskú ako maju 7245.
Ale od roku 1987 som menil par krat len gufero. maj sa...
Zetor 3011 a 6748
děkuju za pomoc pustím se do opravy,těžká naprava je určitě lepší ale mě se nezaplatí
- Morhoun6945
- Kontaktovat uživatele:
Dekuj bohu ze tam vobec dajaky olej mas heheh
Vymen manzetu aj guferu a mas SA TU zbytocne hadat
pejc prikázana ktorých še trimem caly život:
1. dze še pije, pijem!
2.dze še ji, jim!
3.dze še bije, bijem še!
4.dze še kradne nepriložim!
5. a dze še robi..., nezavadzam!!!
1. dze še pije, pijem!
2.dze še ji, jim!
3.dze še bije, bijem še!
4.dze še kradne nepriložim!
5. a dze še robi..., nezavadzam!!!
Pro mě je oprava jasná věc přestavba na těžkou nápravu je o ničem koupit těžkou to je 60 000,- musel bych už koupit servo na 5748 ho nemámMorhoun6945 píše:Dekuj bohu ze tam vobec dajaky olej mas heheh
plus přestavba to bych mohl rovnou tu 5748 prodat a koupit možná 7045 ale to jsou pro mě zbytečné náklady na traktor jen kolem domu ale
děkuju za pomoc
nekupoval někdo teď v poslední době manžety? Co stojí?
vsechno jde poskladat nejak dohromady tak, aby to fungovalo. i muj traktor s 4011kovym zadkem, 5201kovym motorem a 5745kovou predni napravou.
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =55&t=3778
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =55&t=3778
zatím né ale jestli v tydnu koupím tak dám vědětpali píše:nekupoval někdo teď v poslední době manžety? Co stojí?