hydraulika
Moderátor: Lukashil
-
hydraulika
Může mi prosím vás někdo poradit v čem je problém ? zetor 5213, zdvihnu nářadí na zadních ramenech hydrauliky + třetí bod, ale nejde to spustit ( z ničeho nic to nefunguje ) po cca 30 - 45 " to samo tíhou pomaličku dosedne na zem. Po nastartování se nářadí zase samo zdvihne, přesto že páka na ovládání hydrau. v kabině je v poloze pro spuštění. , Moc děkuji za radu P.
- zetorak jirka
Re: hydraulika
A nemáš tu páku v poloze eště níž než je na poštění ramen dolů? pakse totiž zase zvedaj.
-
Děkuji za reakci, ale ta páka hydrauliky na pravé straně nereaguje s tou jsem hýbal nahoru dolů několikrát ( klade mi odpor stejně jako když to fungovalo, takže nic "vyskočenýho"). Pokud vás něco napadne budu moc rád, teď na jaře ten traktůrek zrovna potřebuju díky L.
Protikluz zrušili nebo tam montovali starej rozvaděč?
To by musel dát aspoň fotku víka. Není to az tak známej model. Může tam bejt cokoli.
Jede traktor, je to Zetor 3011
Podla mna ma v tom type preklep a jedna sa o 5211. A tie uz protislkz v polohovom rezime nemali. Jedine ze by to bola niejaka stavebnica.
-
traktor táta kupoval úplně novej v r. 1990, jestli je tam nějaký protiskluz, nebo rozvaděč bohužel nevím, jak to prosím vás poznám ? Díky L.
-
je to doopravdy 5213 ta 13 znamená, že je traktor zúžený je určený např. do sadů a vinic, díky za reakci
Ano to právě myslim. Měli jsme M kovou škodovku a měla spojku ze stovky. Na faktuře byla na to sleva 200 Kčs,- . Asi to tak nebude. Záleží jakej ma zadek. aby tam nebyl třeba 5011.
Takže Ti ta hydraulika přestala prostě pracovat jako před tím, že. To by mohl být nějakej čep. Nebo koska . Sundání víka Tě stejně asi nemine.
Takze mas uzky sadiar 5213. Je to vlastne dvojkova rada uz bez protisklzu. Tak ak je tak ako pises origo, tak mas problem v hydraulike v rozvadzaci. Tento stav sa zvykne zhorsovat. Napokon ti ramena vôbec nezidu dole.
-
tak moc děkuji za radu, jsem alespoň o něco chytřejší, i když nevím co s tím teď budu dělat , děkuji za tvůj čas L.
Najlepsie bude, ked si niekde u vas v okoli pozistujes kde opravuju hydrauliky. Hydrauliku demontujes, riadne ocistis a odvezies do opravy. Lebo toto doma neopraviš.
- masor111
Měl sem na 7745 to samý a byla to špona seklá v šoupátku rozvaděče.Takže sundat doluů a prelapovat rozvaděč a u toho bych udelal i všechny manžety plus okroůžky.
Nejhorší je srážka s blbcem
- masor111
A když bys nemohl sehnat nikoho na opravu takl mužu doporučit Pavel Pleva ,Tvarožná ,tel.775024337. Máš to cca 70 km a dělá poctivě a za dobré peníz.
Nejhorší je srážka s blbcem