Vybavení kabyni 4011

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
HonzíkEdik4011

Vybavení kabyni 4011

#1 Nový příspěvek od HonzíkEdik4011 »

Dobrý den potřeboval bych vědět jak máte u těchto kabyn řešené řídící tyče do kabyni jestli je máte nějaké schované nebo jako to bylo u kulatých kabyn a jak máte na zimu vyřešeny utěsnění zadní části premislel jsem že udělám něco z plechu jako u 70 kabin a jakou doporucujete sedačku do této kabyni mám tam ze 70 a chtěl bych vědět jestli když tam dám jinou tak jestli se my změní velikost prostoru u nohou a jak máte celkově řešenou kabinu

Zetor2011

Re: Vybavení kabyni 4011

#2 Nový příspěvek od Zetor2011 »

Drahý kolego, číst Tvůj příspěvek je zážitek. Každé třetí slovo hrubka. Než něco vložíš na fórum, tak si to přečti. Myslím, že si to čeština a nakonec i my, kteří to čteme zasloužíme.

LOJZEK92

#3 Nový příspěvek od LOJZEK92 »

Zetor2011 jenom prosim tě nikomu nehodnoť pravopis. Já jsem to taky jednou udělal (slušnou formou). A to ti můžu říct že tento příspěvek je docela slabej odvárek proti tomu na co jsem reagoval já. To byla doslova češtiňářská brutalita. No ale ty reakce, nevím co říct. Co si to dovoluji,jestli nejsem provokatér, že jsem vědátor a podobné hovadiny. No a nakonec mě moderátor upozornil, že by mě mohli bloknout. Asi taky podobnej borec.
Takže pokud by tě to třeba i liskalo- NEREAGOVAT! :cert:

Hannz4011

#4 Nový příspěvek od Hannz4011 »

LOJZEK92 jednou v praci sem se usmíval autorovy který napsal na paletu "díli na vykend" a byla z toho kauza jako prase a prémie fuč. V tu chvíli mi to přišlo hodně smutné když mi je bral člověk který vytiskl onen papír. Od té doby raději pravopis a sloh neřeším.

staník

#5 Nový příspěvek od staník »

Tak to shrnem 8) Rada žádná , keců tři pr...e.
Tazatel tady v neděli nakoukl a nevím jestli to ještě někdy udělá. Teď by se hodilo mu poradit , kdyby náhodou nakoukl 8)
Předpokládám podle dotazu že má malou hranatou kabinu :-/ Táhla procházela obdélníkovou dírou vepředu vedle pedálu.
Tam to bylo "utěsněný" jen páskama gumy.Fotku nemám.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

vitex

#6 Nový příspěvek od vitex »

Nic ve zlém ale kdyby tazatel dal fotku kabiny a detaily prostupů,nikdo by neřešil gramatické chyby a každý by rád poradil.Je těžké radit bez křišťálové koule.

HonzíkEdik4011

#7 Nový příspěvek od HonzíkEdik4011 »

Britt

#8 Nový příspěvek od Britt »

Odkaz je nefunkční, ale ten tfůj céstin nemá chybu. Za tohle bych se já styděl nahlas.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

vitex

#9 Nový příspěvek od vitex »

Takže HonzíkuEdíku,zkus to znovu a lépe.Máš to v návodu fóra.Ovšem pokud chceš poradit.

Odpovědět

Zpět na „Technické problémy Zetor“